Jump to content

Demontare elemente pentru foliere: indicatii de demontare!

bytzu12
 Share

Postare recomandată

Salutare.Am un Passat B6 Variant si in urma nenumaratelor probleme legate de vopsea si rugina m-am hotarat sa o foliez.Vreau totusi sa pun o folie de calitate, iar lucrarea pe care o fac vreau sa fie in aceeasi maniera.De aceea vreau sa demontez unele elemente si v-as cere ajutorul celor care cunosc cat de usor si ce pasi trebuie urmariti pentru a le demonta si ulterior remonta.

Asadar vreau sa demontez:

-ornamente cromate portiere (sunt lipite sau au clipsuri?ce m-ati sfatui sa fac pentru a le demonta?)

-portierele cu totul si mufa electrica dintre portiera si bord (vreau sa dau jos portierele pentru a monta folie si pe pragurile interioare etc)

-barele longitudinale de pe cupola (am inteles ca ar fi un efort mare pentru ca sunt montate sub capitonajul cupolei in interior)

-ornament portiere inferior-negru( indicatii de demontare)

-ornament prag (negru) de la aripa fata pana la aripa spate (cel lung)

Cine se pricepe va rog sa imi specificati elementul pe care stiti sa il demontati si pasii ce trebuie urmati pentru a demonta.

13023227_1062141673828760_1223398353_n.jpg

13023296_1062141653828762_1667391965_n.jpg

13045395_1062141663828761_935451700_n.jpg

13046282_1062141647162096_885337404_n.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 weeks later...

a mai fost vopsita masina? e nefireasca toata rugina...nu te supara te rog ca intreb..

Link către comentariu

In primul rand trebuie sa rezolvi proglema cu rugina pt. ca daca pui folie peste rugina o sa se umfle si o sa arate groaznic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!