Jump to content

golful meu

blade09

Postare recomandată

Este un vr6 pe care îl conduc de 3 ani și este o mașină foarte plăcută la condus, atât în oraș cat și în afara .Singurul lucru supărător este impozitul care mi se pare mult prea mare pentru o mașina asa veche .

IMG_0685.JPG

IMG_0691.JPG

IMG_0689.JPG

Link către comentariu

Frumoasa masina,mai multe detalii cu dotari,motorizare,pareri,viitoare actualizari,etc.

Link către comentariu

la dotări nu are nimic spectaculos, am lucrat puțin la interior am îmbrăcat partea inferioara a bordului într-un material gen alcantara, plafonul l-am îmbrăcat în materialul original dar de culoare neagra. Ca motorizare este un 2.8 benzina aspirat 4motion care are cam 173000 km, iar modificarea care a suferit-o (o sa fiu certat de unii) este o instalație scumpa de GPL pe care am montat-o acum 40000 km far probleme.(este mașina de zi cu zi) . Cel mai plăcut la ea este faptul ca dezvolta cuplul liniar spre deosebire de motoarele cu turbo care trebuie ținute într-o anumita plaja de turații . Pot sa spun ca în oraș dacă ești mai leneș nu prea schimbi din treapta a treia decât la opririle de la semafor .O întâmplare amuzanta a fost ca am vândut-o unui prieten acum un an și jumătate  și am rascumpărat-o după 4 luni.

Link către comentariu

Foarte frumos interiorul ! 

Ti-a parut rau cand ai vandut-o de ai luat-o inapoi ? :))

Link către comentariu

Masina arata foarte bine si are si dotari bune.Frumos si exteriorul si interiorul.Alcantara aia face toti banii.Trebuie sa imi fac si eu la fel:D.

Link către comentariu

Pedale,bloc lumini,ace bord,etc sunt cateva modificari.

Am vrut sa te intreb daca e pe gaz ca am vazut acel buton sub blocul de lumini.

Stai linistit,la 525TDS plateam 880 lei impozitul,numai ca depinde si de la judet la judet,zona defavorizata,etc.

PS: ai "TDI" cumva pe haion?

Modificat de cxr2test
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!