Jump to content

Caddy mk1 ... deocamdata proiect

airsoftiashi

Postare recomandată

Hai sa imi dau si eu cu parerea. Daca nu sunt defecte mari la vopsea poti sa mai amani revopsitul si sa te mai ocupi de exterior.Am mai vorbit noi dar acum iti mai trimit cateva poze ca model. Fata merge cea de golf cu bara mica.iar daca grila ta cu emblema e buna poti sa iei doar rama cromata ca in atasament. Iar pentru roti poti sa mergi pe jantele atasate vopsite negru cu banda alba pentru cauciucuri. Pe spate poti sa renunti la bara iar dungile laterale merg insotite de oglinzile cromate tot ca la golf. asta  ar fi o varianta simpla de exterior :)

vw-golf-mk1-zac-38.jpg

IMG_4755.jpg

vw-golf-mk1-zac-37.jpg

612E15C9-2EEF-4EA9-8A3E-E90FDC680C7D.jpg

975551D3-0E64-4838-8051-533231B2374B.jpg

7009738A-AE81-49B7-858A-D08D8BE1050B.jpg

161FC9E1-37C7-4853-814E-14674B533CA3.jpg

F2CEBB0E-5CAA-482F-9C49-5A892AD91498.jpg

Link către comentariu

Ma gandeam la o folie dupa ce am vazut modelul asta rusty .... de revopsit o voi revopsi ,dar in cativa ani,la un servis profesional,sa iasa ca din fabrica,deocamdata folierea este o varianta ieftina,zic eu , si care mascheaza imperfectiunile de la prepararea masinii...faruri,jante si interior ii voi achizitiona,dar treptat.

Link către comentariu

Daca e sa comanzi faruri + rama grila  + bara fata , jante + capace + inele cauciucuri , dungile laterale + oglinzi ar fi cam 4500 ron la care adaugi o suspensie si cauciucuri si ai terminat exterior. dar se aduna.

Cu rabdare si timp le rezolvi. Mai pastram legatura prin mesaje si te ajut sa cautam piese la preturi mai mici pe afara. 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
airsoftiashi

Farurile vin luni,cred si inca doua jante pe 13,ca cele de pe fata(pe spate erau pe 14 ...ceva asemanator)...Deocamdata atat...

Link către comentariu

Pentru ce tip de faruri ai optat?

Link către comentariu
airsoftiashi

Saptamana asta,abia astazi le-am luat de la curier....miercuri sunt liber si daca nu ploua le pun pe masina.

Link către comentariu
airsoftiashi

SONDAJ  ...Cu ce culoare sa vopesc jantele?

P.S. Am capace dinalea mici care acopera doar mijlocul,de culoare gri,deocamdata....tineti cont si de ele.

Link către comentariu

Pentru moment as opta pentru acel gri OE. Garda la sol fiind destul de mare, iar jantele pe 13, cred ca mergand pe OE nu ai cum sa dai gres. 

Parerea mea.

Link către comentariu

Modelul asta de jante le am si eu pe Lupo si arata foarte bine! Totusi parca sunt mici 13 si pentru lupo!

Link către comentariu
airsoftiashi
în urmă cu 9 ore, DB86CLP a scris:

Modelul asta de jante le am si eu pe Lupo si arata foarte bine! Totusi parca sunt mici 13 si pentru lupo!

Deocamdata am alte prioritati...urmeaza si jante de aliaj...dar,mai incolo.

Link către comentariu

Cu exceptia numerelor, arata bine.

Link către comentariu
airsoftiashi

Dupa ITP dau jos bara si fac numere noi,autocolante.....

Link către comentariu

Cu semnalizarile ce faci daca renunti la bara fata?

Link către comentariu
airsoftiashi

Inca mai caut modele de semnalizari care sa vina in fata...Astept sugestii

Link către comentariu
airsoftiashi

Tot ma intreaba lumea daca este de vanzare masina....eu le raspund,fireste,ca nu este de vanzare....Chiar sunt curios,cu aceasta ocazie,ce oferte de nerefuzat pot primi...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!