Jump to content

IDENTIFICARE CODURI PIESE OEM pentru VW PASSAT B6

@DRI@N
 Share

Postare recomandată

Sal.,

Deoarece nu am gasit nici un topic dedicat identificarii codurilor de piese pe original pentru Passaturile noastre propun deschidere acestui topic .

O sa incep eu cu identificarea codului pentru urmatorii pini din pozele de mai jos :

56ea80b941847_Cabludereparatie000979411E56ea80c326b54_Cabludereparatie000979144E

Respectivii pini se folosesc la MUFA RELEULUI DE INCARCARE A BATERIEI SECUNDARE cod 4B0937527 .

In poza aveti codurile pentru cablurile de reparatii dar pe mine nu ma intereseaza ca lipesc / inadesc cablurile .

Stiu sigur ca se pot gasi doar pinii doar ca cel ce vinde nu este de la noi din tara ci din SUA si trebuie cumparata o cantitate mai mare de PINI .

Poate ma ajuta si pe mine un coleg sa identific cele doua caoduri la cele doua tipuri de pini pentru ca NU O SA INTELEG NICIODATA DE VOLKSVAGEN IN LOC SA VINDA PINII CA SA FACI O INSTALATIE CALUME UMBLA CU FIRE INADITE .

Multumesc ,

Astept raspunsurile voastre .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poate te ajuta linkul acesta http://m.ebay.pl/itm/1K0971955-9-5-mm-Female-VW-Connectors-2-PIN-CONNECTOR-PLUG-Reparatursatz-Stecker-/111721009261?nav=SEARCH

Gasesti mai multe chesti pt webasto si nu numai, pini mufe fire etc. Eu am cumparat de la el si este serios omul

Link către comentariu

Multumesc atti206

Pinul 000979411E l-am gasit pe producator DELPHI sub codul 10724458 doar ca nu stiu de unde poate fi achizitionat de aici din Romania .

Nu stiu importatorul .

De cel cu codul 000979144E stii ceva ?

Ca ala e durerea cea mai mare .

Link către comentariu

de ce nu le iei de la reprezentanta cu codurile din poze ?

Link către comentariu

Pentru ca sunt kituri de reparatie si eu nu vreau fire inadite pe masina .

Tu ai trage fir de la bateria din portbagaj pana la centrala electrica iar acolo sa-l lipesti ?

Link către comentariu

Mihai.Nechifor

Pai daca sa o luam asa cate puncte de inadire nu sunt in masina si pe original?

Link către comentariu

Mai Mihai .

Eu prin inadire ma refer strict la un singur cablu (si nu la felul cum este conceputa instalatia electrica a unei masini) .

Ce ar insemna ca un fir in loc sa aiba 3m de la un papuc la altul sa aiba 2.5m si inbinat pentru inca 0.5m  pentru ca vw nu vrea sa vanda si pini separati ?

Link către comentariu

• 1 year later...

salut! 

nu am stiut unde sa adresez aceasta intrebare referitoare la codul si apartenenta pieselor din poza.

Mai exact, imi poate traduce un coleg daca acesti cuzineti axiali sunt pentr 2.0 tdi BMM?

Multumesc!

IMG_20170126_132451.jpg

IMG_20170126_132441.jpg

Modificat de Adrian_74
Link către comentariu

• 3 months later...

Salut. Mă poate ajuta cineva cu un cod OEM pentru "aripa stânga faţă" + producător?

.

Link către comentariu

Colegii, la seaturile noi la plafoniere sunt leduri direct din fabrica si se potrivesc direct la passat b6/b7. Stiti cumva un cod al lor ? Nu stiu cum sa le caut.

IMG-20171205-WA0008.jpg

IMG-20171205-WA0006.jpg

Link către comentariu

5F0945209 dar nu se mai fabrica din 2016.

Link către comentariu

• 2 years later...

Ma poate ajuta cineva cu un cod piesa pentru LUPA far Valeo, halogen, H7?

Link către comentariu

• 5 months later...

Salut,

Stie cineva cu ce alt cod mai nou as putea inlocui 1K0959793L ? Este vorba despre modulul din usa soferului, pana acum am luat 3 module identice cu al meu din dezmembrari si toate sunt cu bube, asa ca ma gandesc ca variantele mai noi sunt mai ok. Cel de pe masina mea este functional, doar ca imi descarca bateria ( imi declanseaza Electric Window Thermal Protection Active pe toate usile ).

Link către comentariu

• 3 months later...

Salutare,

Un mic ajutor daca se poate din partea celor care au schimbat cele doua bucse pentru convergenta si cea de sus pentru cadere, marcate in poza cu galben.

Codurile bucsilor mi-ar fi de folos.

Multumesc

11.jpg

22.jpg

33.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!