Jump to content

My Golf IV 1.6 16V

justjohnny22

Postare recomandată

Salutare tuturor :rolleyes:

Va prezint Golf-ul meu 1.6, luat pe propria spinare cu multa munca si sudoare, si da este prima mea masina (daca o sa se mai vada lamaile in geamuri). La inceput nu prea mi-a placut modelul acesta, dar tot vazandu-l si citind review-uri la el am descoperit ca este o masina chiar tapana si isi merita fiecare banut, pentru o masina de peste 14 ani vechime chiar isi pastreaza o prezenta "moderna" si impunatoare tot odata.

Masina am cumparat-o de la un baiat care a detinut-o circa 1 an, a fost adusa din Italia si rulata doar acolo. Pretul initial a fost 2890 euro dar a lasat-o la 2700. Pot spune ca a fost dragoste la prima vedere avand in vedere ca mai vizionasem impreuna cu tovarasul REDEYE cateva Golf-uri (toate cazane), dar aceasta avea acel ceva care m-a cucerit.

Masina este din 2002 model 1.6 16v 105 CP HIGH LINE cod motor AZD si are urmatoarele optiuni:

-ABS

-ESP

-servodirectie

-interior sport

-computer bord

-proiectoare ceata in lupe

-geamuri electrice fata/spate

-climatronic

-volan 3 spite piele

Ca si dotari suplimentare avem:

-suspensie sport fixa cu arcuri EIBACH FEDERN

-cotiera

-sistem audio Kenwood

-jante pe 16" Montreal 2 omologate in cartea masinii

-eleron

-folii 70% opacitate

-toba sport REMUS completa nu doar cea finala

-discuri frane ventilate fata/spate

zxadmq.jpg

501tnq.jpg

fm2q8j.jpg

2r70vtt.jpg

210dbvd.jpg

34edg6w.jpg

34qjji0.jpg

15fm4r9.jpg

i55bmv.jpg

iypimo.jpg

2mfgolj.jpg

35d3whc.jpg

mtyck.jpg

2iljy81.jpg

Modificat de justjohnny22
Link către comentariu

Felicitari pt masina, arata foarte bine atat la interior cat si la exterior. 

Cat mai multi km fara probleme si spor la modificari :)

Link către comentariu

Stii ca cifra 7 este magica, de aia ai luat-o pe asta! :))

Am vazut cu el inca 6 masini inainte, toate similare (golf 4), care nu se apropiau nici pe departe de starea celei din urma. Ea a fost a 7-a. A fost aranjata foarte frumos de proprietarul din Italia, si intretinuta ca la carte. Desi in general nu prea sunt pro-aftermarket, eleronul ala arata ideal acolo. Chiar ii completeaza bine fundul. La fel de bine dau si fustele vopsite in culoarea caroseriei, garda la sol coborata etc. Mare bafta ai avut cu ea, mai ales la pretul asta...

In rest stiu ca ai incaltat-o cu niste Dunlopuri noi, revizie completa ca la carte, geometrie...deci mergi pe aceeasi linie ca si fostul proprietar :D .

Bafta cu ea in continuare!

Cadou poza din prima zi.

1.jpg

Modificat de redeye
Link către comentariu

Salutare, chiar artă bine!

Ca mică... precizare/nedumerire din partea mea, ai spus discuri ventilate față/spate... nu se vede foarte bine-n poză dar pe spate par discuri pline (după etrier), sunt perforate, discurile ventilate sunt altceva...

Link către comentariu

Salut, masina arata foarte bine, pare a fi intretinuta.Sa tii sub observatie consumul de ulei, sa nu ai probleme cu asta, in rest multi Km fara probleme si cat mai multe modificari.La interior sa cureti putin trimurile de vopseaua aia cauciucata, asta asa pentru inceput.Sa pui si niste inele de passat la ceasuri.

Link către comentariu

Masina o am de aproape 2 luni si momentan i.am facut o revizie (ulei motor, ulei cutie, curatat clapeta acceleratie, schimbat sonda marsarier, filtru ulei, geometrie) si luat anvelope vara.

Vor urma incetul cu incetul modificarile, la ce m-am gandit momentan ar fi: 

-niste jante pe 17 

-curatat trimurile de cauciuc

-navigatie

-niste lupe cu xenon eventual

-ceasuri cromate

-scaune incalzite

Nu e graba cu modificarile, nu sunt bani momentan, insa ele vor aparea incetul cu incetul, cu pasi mici dar buni.

Am aproape 2000 km si nu am nici un fel de problema la ea, miros benzina, consum ulei, fluctuatii etc, doar filtrul de carbon ticaie cam tare in rest sunt foarte multumit.

Link către comentariu

salut . cum imi pot da seama daca reau sa cumpar o toba REMUS daca e originala nu fake

Link către comentariu

o mica curatenie de sf de saptamana + o curatenie la motor (inclusiv capota)

347vhv6.jpg

wsntaa.jpg

wmayk0.jpg

2ry0u1u.jpg

x0obxy.jpg

Link către comentariu

am mers mai bine de 2000 km in 2 luni si nu am semnalat nici un consum de ulei :rolleyes::cool:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!