Jump to content

vw golf 5 tdi 4motion

mircea1111

Postare recomandată

as dori sugestii cu privire la o firma serioasa cu care sa imi fac masina deosebita.e un golf 5 1,9 tdi 4motion echipare sportline,jante pe 17,6 vit,suspensie si scaune sport,incalzie stationara,10 airbag,cd cu 10 boxe..etc

Link către comentariu

f misto masina , sa o stapinesti fara incidente !!

pe linga pit stop, iti recomand si racing nick (strada berzei), tel 0747 50 77 52; 2 locuri de unde sa alegi cea mai buna varianta pt tine !!

Link către comentariu

frumoasa masina, remapare Voinea style si la exterior recomand Racing Nick....vei gasi orice pt Golf MkV

multa bafta si posteaza poze cu ce o sa-i faci!!!

Link către comentariu
frumoasa masina, remapare Voinea style si la exterior recomand Racing Nick....vei gasi orice pt Golf MkV

multa bafta si posteaza poze cu ce o sa-i faci!!!

da, da , da , poze !! chiar sint curios cum arata interiorul cu scaune sport !!

Link către comentariu

Sa-l folosesti sanatos! Daca ai avea si tu geamuri in tenta verde pe spate si nu s-ar vedea toba ca la 4 motion si nu ai avea scris "golf si motorizarea" te-as confunda pe strada cu mine :P

Ma bucur ca ai ales jantele Zandvoort, in afara de Grand Prix si Charlestone arata cel mai bine.

Link către comentariu
ce dotari are? mp3?

echipare sportline:scaune sport,suspensie sport,jante 17",pachet iarna cu scaune incalzite si incalzire stationara,volan,schimbator si maneta frana imbracate in piele,nu are mp3,are cd 300+ cu 10 boxe,10 aibag-uri,computer bord+ (mare),senzor de ploaie si lumina,tractiune integrala ,6 viteze.cam asta imi amintesc...

Link către comentariu

Frumoasa masina. Azi a trecut un 4Motion ca al tau ( nu sunt sigur de jante ), dar era un 2.0TDI grabit rau ( nu am vazut sa fi avut sticker )

Ca exterior, numai de PIT STOP am auzit, si am vazut cateva masini dragute, iar la motor si comportamnetul masinii DIM SPORT ( unde mi-am facut si eu masina ); Dim Sport nu face numai CIP, face tot ce tine de comportamentul masinii ( montare turbina, intercooler, frane, suspensii, etc, etc. .

Bafta.

Link către comentariu
  • 3 years later...
Faina masina...dotari la greu...sa o folosesti sanatos :D

Ai dat de un topic vechi de 3 ani si cateva luni ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!