Jump to content

Noul look al masinii mele

Andrei__

Postare recomandată

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Andrei__

31

• rudolf.s

5

• s4murai

5

• mmneg

3

zi mi si mie t rog cum ai acoperit locul unde erau bandourile de pe bari... cat despre masina e marfa si imi place mult bad by look-ul

Salut vezi ca ti-am trimis un pm in legatura cu clear look-ul :D

Link către comentariu

Hehe... foarte frumos arata! In continuare o admir cam in fiecare zi :(

Cand am vazut-o fara bara initial am crezut ca patisesi vreun ghinion.

La mai mult, de-acum :blink:

Link către comentariu

da va multumesc mult si ce sa mai zic sper sa imi iasa exact ce am in cap...usor usor ;)

Link către comentariu
Frumos Clean Look-ul ;) Am vazut-o acum in fata la Gossip si arata f bine. Bravo.

multumesc mult si....chiar....trebuie sa ma duc sa o recuperez ;)

Link către comentariu

foarte marfa masinutza man... inca o "2doors squad car" arata super bine fara bandouri, scoate-le si p-alea de pe usi... :blink: oricum nota 10 si pentru culoare si pentru tot...

Modificat de claus_golf4
Link către comentariu

Zarit asta vara la mare...Acum m-am uitat peste pozele de la mare...Imi parea cunoscuta masina... :)

P07-15-06_16.jpg

P07-15-06_16-1.jpg

Super bine arata masina... :D

Link către comentariu

da la costinesti parca sunt pozele nu?daca tin eu bine minte....si da m-ai prins :) si multumesc pt poze :D

Link către comentariu

Foarte frumoasa masin, intr-adevar. Sa o stapanesti sanatos!,

In locul tau i-as schimba stopurile ...ceva GTI sau Magic Colors...in rest e super ok..:(

Link către comentariu

Da pai pozele de mai sus sunt cu stopurile vechi acum am altele de la sonar si da antena disparuse atunci...de oameni draguti :D

Modificat de Andrei__
Link către comentariu

Pai pune si tu niste poze mai recente sa o vedem cum arata. :P

Felicitari pentru munca depusa si succes la planurile de viitor. :D

drive safe :P

Link către comentariu

sunt poze ceva mai inapoi cand am terminat cu clear look-ul si nu am avut cand sa mai fac pe zi dar revin zilele astea cu ceva poze dupa ce bag o spalare ca asa nu merge :D

Modificat de Andrei__
Link către comentariu

mai pune dupa ce o speli si din profil, si poate se nimereste sa fie si zi sa o admiram mai bine :D

Modificat de oozz
Link către comentariu

Gata am revenit cu poze mai noi din pacate cu rotile de iarna ca am decis sa le mai tin un pic.....planuri de viitor ce sa zic sa continui clear look-ul adica sa-mi scot si bandorile de pe usi dar daca tot o sa fac asta o sa-mi revopsesc toata masina cred asa ca mai astept sa mai fac rost de banuti :D

IMG_0012.jpg

IMG_0008.jpg

IMG_0009.jpg

Modificat de Andrei__
Link către comentariu

da am dat jos folia ca era toata zgariata si ma gandeam sa-mi schimb geamurile cu unele clare dar pana al urma o sa-mi pun alta folie la loc :somnmare:

Link către comentariu

Lipsa foliei o sesizasem si eu cand am trecut pe langa ea. Avea ceva diferit si nu stiam ce. :Driver:

Ii sta mai bine cu folie :somnmare:

Modificat de o3_cep
Link către comentariu
Geamuri clare? :lol:

da am vazut pe net niste masini cu geamur f clare adica nu cum au eu ac um pt ca ce am pe masina bat un pic spre verde sau nu stiu cum sa zic nu sunt chiar clare au o mica tenta inchisa si ma gandeam sa imi fac un interior mai special si geamuri despre care vb clare dar pana la urma renunt la idee si o sa-mi pun din nou folie

Link către comentariu

Andrei fa si hayonul clean look scoate sigla VW

idea e f buna si eu vroiam sa scot bandourile de pe usi ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!