Jump to content

Noul look al masinii mele

Andrei__

Postare recomandată

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Andrei__

31

• rudolf.s

5

• s4murai

5

• mmneg

3

Jantele sunt alessio pe 17 si da sunt vopsite o sa pun o poza azi sau maine ca sa o si fac...Si cu masina toata neagra nu stiu ce sa zic parca imi place mai mult galbenul asta e mai speciala asa...sau cel putin asta e parerea mea :)

Unde le ai vopsit?

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
csiri.biri.kodak
100% iti trebuie vopsite in galben urmatoarele elemente:

- bandouri

- rama grilei

- fustele spoilerelor

De acord cu cele de mai sus... insa daca tot te bati la cap cu vopsitul sa vopsesti si stalpii, tavanul si usa de la portbagaj. Si scapa de alte culori orice suprafata mica ar avea ex suporturi de NR din fata si emblema de pe grilaj da senzatia de supraincarcare.

Aici mai ai un exemplu in materie de caroserie in 2 culori...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Te-am vazut azi la gara, ti-am facut semn cu avariile dar nu stiu daca m-ai vazut... :beer:

Pot sa-ti dau 2 sfaturi?

1. Scapa de stopurile portocalii... daca nu ceva pe LED macar alea originale, fumurii

2. In locul tau as opri becul ala din faruri, dintre inele... btw, de ce era doar ala aprins fara inele?

Link către comentariu

Da te-am vazut si ti-am facut un flash....doua......stopurile vin si ele dar asta dupa ce vopsesc masina si jantele....jantele negre si masina galbena toata adica bandouri,fuste,capota...........becurile alea vreau si eu sa le ard sau sa le scot ca sunt enervante si mergeau si angel eyes-urile dar ziua nu prea se vad asa bine si beculetul ala le eclipseaza :) .....oricum multumesc pt sfaturi

Unde le ai vopsit?

Se pot vopsi pe florteasca e o vulcanizare acolo pe aceeasi parte cu spitalul de urgenta....mai intreaba acolo si vopsesc bine baietii

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Gata m-am decis si am si facut-o....acum toata masina e galbena.....m-am gandit ca e mai bine si mai simplu...O sa-i fac si niste poze si o sa le pun in curand

Acum urmeaza..stopuri si ma bate gandul sa-mi pun o turbina acum ramane de vazut la cat ma duce gandul asta :)

Link către comentariu
  • 2 months later...

pot sa confirm. se intampla sa locuiesc in zona de rezidenta :) a golfului.

masina arata beton, asa galbena cum este acum.

am si auzit-o de cateva ori accelerand langa benzinarie ca sa intre pe pipera si se aude f misto.

Link către comentariu

In sfarsit punsi eu niste poze cu masina mea aproape gata...mai am niste planuri dar sa vedem ce si cum o sa iasa...pana acum i-am pus evacuarea niste stopuri dragute sonar,i-am facut cadou si niste muzica si cam atat...si bineinteles dupa cum se vede vopseaua m-am decis sa nu mai las capota neagra :somnmare:

img8323rw4.th.jpg

img8361fv4.th.jpg

img8331sf8.th.jpg

img8329xu8.th.jpg

Modificat de Andrei__
Link către comentariu

masina chiar a iesit super... de regratat ii doar ca nu ies in evidenta jantele alea minunate. Continua cu modificarile, doar mai bine se poate.

p.s. am observat ca nu au disparut suporturile rosii a numerelor :)

Modificat de TitvsCaivs
Link către comentariu

Marfa cu capota neagra ..... dar parca ar mai merge ceva negru pe acolo.....incearca cu un prog pe pc....sa simulezi or fi marfa........god luck in continuare :P

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

nu am ce zice.....mult schimbata....arata super bine:)...sa-mi pun si eu masina cat de curand....k abia am luat-o ...sa va dati cu parerea:)...ce ar mere pus?:) ....sa o conduci fara accidente !!! :salut:

Lucrezi cumva la apa nova??? tata lucra pe acolo si avea masina de servici cu numere ANB...d-asta intreb:)

Link către comentariu

Multumesc si nu nu lucrez la apa nova ..... da stiu ca au numerele astea dar le-am furat si eu unul ... :salut:

Link către comentariu

eu le-am luat de la un prieten de pe o masina dar le gasesti la augsburg nu mai stiu exact cati bani dar nu f mult :salut:

Link către comentariu
  • 4 months later...

Gata am mai facut cateva modificari de fapt doar la bari le-am facut din cele stock clear look sau clean :( ...oricum mie imi plac mult cum arata si cred ca s apropie timpul sa-mi scot si bandourile de pe portiere sa fie cu adevarat clean look :blink: ...o sa pun doua poze desi sunt facute pe noapte dar revin si cu unele ziua

t_IMG8712m_37fdd4d.jpg

t_IMG8717m_d7ec5b5.jpg

Link către comentariu

cred ca iese frumos in evidenta in trafic. :D

;) cool!

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

zi mi si mie t rog cum ai acoperit locul unde erau bandourile de pe bari... cat despre masina e marfa si imi place mult bad by look-ul

Modificat de shpritz
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!