Jump to content

Seat Ibiza CUPRA 1,9 tdi 230 hp


bgd_b92

Postare recomandată

Aia nu e curea cu 40.000 km pe ea :)   raspunsul corect ar fi ca s-a "schimbat" doar cu bifa in cartea de service . 

Alta varianta ar fi ca s-a atins de ceva pe acolo si a ajuns in stadiul asta , dar cred ca s-ar fi auzit ceva zgomot. 

Link către comentariu

proasta calitate...cine stie...posibil chiar sa aiba 40mii nu ma mir,nu cred ca se joaca nimeni cu distributia...trebuia sa o schimbi de la inceput de cand ai luat masina,bine ca nu a patit nimic motorasul :wub:,oricum ar fi bine sa te mai uiti din cand in cand la distributie sa vezi cum arata si in viitor.

Link către comentariu

Ma mir cum de nu ti-a sarit distributia cu atatia dinti polizati mai ales la ce putere are motorul ...

Mare noroc ai avut ... poate e si din cauza puterii marite a motorului si nu au facut fata dintii la socurile de cuplu .

Link către comentariu

Stiu..am avut noroc mare ; s-a decalat 1 dinte fara sa afecteze nimic ; si eu am zis la fel, ca nu a fost schimbata ; cu toate ca am factura la reprezentanta ...face 4 ani distributia de la.ultimul schimb si 40.000 km ; si mecanicii la fel au zis ca s-a schimbat doar scriptic nu si faptic dar...am reusit sa identificam data pe curea si surpriza..era 2012..deci s-a schimbat....asta e..repet de masina nu s-a abuzat si puterea nu este una wow...intr-adevar as injumatati intervalul de schimb de la 120.000 la 60.000 dar nu sa se rupa dupa 40k...

Modificat de bgd_b92
Link către comentariu

Este posibil ca strangerea curelei sa fi fost prea puternica si astfel a fost solicitata puternic baza dintilor.

Modificat de dragos124
Link către comentariu

Cum adica puterea nu este wow, care este cea mai mare putere si cuplu stock care au fost pe 1.9 tdi si cat ai tu ?

Totusi si curelele astea sunt fabricate in niste limite ...

Link către comentariu

Masina stock are 160 cp si 330 nm si acum 220-230cp. Sa fim seriosi nu este o crestere gigantica de putere astfel incat sa se rupa cureaua dupa 40k km ; daca erau 40.000 km facuti la liniute sau in blana ori de cate ori ieseai cu ea era altceva...atata timp cat nu abuzezi maxim de masina la ce forta e supusa ? Cuprele merg cu interne stock si la 270-280 cp...si nu se mai rup curelele..

Link către comentariu

De mult tot iti urmaresc topicul :) Asta da Ibiza! Congrats!  Si eu am in plan stage 2, care va fi undeva la 210-230 cp. :D

Cum de ai dat jos dvd-ul de pe ea? Din ce am vazut in poze nu era ceva chinezarie.. 

Link către comentariu

Multumesc. Aveam o groaza de fire in spate acolo si nu avea AUX..pt mine e mai practic un player ca cel care l-am luat :D 

Link către comentariu
  • 1 year later...

A trecut cam un an de cand nu am mai postat nimic pe aici :) tehnic, masina nu mi-a facut absolut nicio problema..schimbul de ulei si filtre l-am facut in decembrie, tot atunci si itp-ul. Optic a mai aparut rugina la.aripa stanga spate..si..a fost polisata pt ca imi lasase vopsitorul holograme pe ea..care mai sunt vizibile si acuma ; avand in vedere ca avem planuri de nunta ( cu logodnica nu cu masina :)))) ) nu voi mai face nimic la ea ~ 1an  +, va fi intretinuta tehnic ca si pana acum ; am apucat sa demontez fetele de usi si am dat pielea alba jos, dar acum stau cu ele desfacute ; mi-am cumparat piele auto dar nu m-am descurcat sa le fac, asa ca am nevoie de ajutorul unui tapiter ( rog recomandari ). I-am facut acum 2 saptamani o scanare si un log in mers si totul este perfect. Singura ei problema de cand am cumparat-o este ca face destule victime pe sosea :))

IMAG5192.jpgIMAG5191.jpgIMAG5188.jpghow to print screen on pc

IMAG5381_1.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Se poate inchide, masina s-a dat la schimb pt un leon 1p stylance 1.6 102cp.

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!