Jump to content

Adaptor iluminare remorca

informer
 Share

Postare recomandată

Va salut.

Am montat la un B7 variant din 2011 un carlig de remorcare simplu, Hakpol W/036, pt. care am mai primit priza cu 7 pini si modulul CAN.

Firele de intrare in modulul CAN care ar trebui sa comande aprinderea becurilor fara a constitui un consum suplimentar pt. instalatia originala, nu au nici un fel de mufa la capete si chiar daca ar avea, nu are masina perechea. :)

Solutia cea mai simpla, la care n-as vrea totusi sa apelez, este sa dezizolez firele care merg la stopuri inainte de mufa care intra in stop, sa cositoresc firele de la modul si sa le izolez.

As prefera sa fac un adaptor pe care sa-l intercalez intre fiecare stop si mufa care intra inainte in el astfel incat sa nu "hacuiesc" instalatia originala.

Pentru asta as avea nevoie de cate o pereche de mufe mama/tata corespunzatoare celor doua stopuri spate.

Credeti ca as putea sa cumpar de undeva aceste mufe?

Are cineva un cod de produs pt. aceste mufe? Sau un tip/model, sa incerc sa caut?

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Uite aici un video legat de cum instalezi asa ceva :

https://www.youtube.com/watch?v=_6o0u7mReo8

poti folosi "conectori quick splice". Nu afectezi foarte tare instalatia masinii, si reduci riscul de contact imperfect cu innadituri de mufe.

Daca demontezi vreodata conectorii aia e suficient sa pui un pic de banda izolatoare ca precautie.

Link către comentariu

cei mai prosti conectori si cea mai mare prostie sa te legi de firele din stop. de ce nu faci asa cum ar fi venit masina din fabrica, cu acel modukl ?

Link către comentariu

Multumesc pt. raspunsuri.

Am primit intr-adevar acei conectori insa n-as vrea sa-i atasez pe firele de la stop, n-as vrea sa modific in nici un fel instalatia existenta.

Oricum firele mi se par mult mai "firave" decat cele de la B3-ul anterior... :).

Cat priveste cum ar veni masina din fabrica, nu stiu cum vine pt. ca a mea nu are carlig. :)

Am inteles ca acele carlige ce pot fi cumparate ulterior de la VW, pe langa ca sunt mult mai scumpe, au acel adaptor ce se intercaleaza intre mufa si stop si care asigura "bifurcarea" firelor. Acel adaptor l-as face daca as gasi mufe mama / tata. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!