Jump to content

Filtru Motorina

Mama Omide
 Share

Postare recomandată

Stimati concetateni!

Unde gasesc, ce tre sa cumpar, cat costa filtru motorina pt ce am scris in semnatura?

Se schimba greu sau pot sa-l schimb si eu?

CUM????

Sarumana anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

aproape 9000

Teoretic nu e cazul dar pentru un maniac, pls...spuneti-mi si mie doamnelor si domnilor ca suntem 7 frati acasa si .....

Link către comentariu

vrei sa te bagi si in asta ? las-o ca nu e dacia.

la augsburg international gaseti garantat sau la paneuro. sau dc nu vrei la un dealer skoda .

nu stiu cat costa, dar la cati km ai cu ea de ce vrei sa-l schimbi? ai bagat motorina de la "nea vasile si fratii"?

de schimbat il poti schimba si tu , cred. te stiu baiat descurcaret .

Link către comentariu

Nu are sens sa-l schimbi la kilometrajul pa care il are masina, NUMAI in cazul in care stii sigur ca ai alimentat cu motorina de proasta calitate, infestata cu apa si/sau benzina.

Link către comentariu

Mai..eu am bagat DOAR Omv Euro 3 si Euro 4!

Dar ma gandeam ca...tot motorina romaneasca e si ...daca nu costa cinestiecat si se poate demonta/monta singur...merita!

Revin cu intrebarea:

Ma duc la augsburg...ce cer?

Si CUM se inlocuieste filtrul de motorina?

Link către comentariu

Nu vreu sa fiu cicalitor, dar noi am mai avut pe forum o discutie vis-a-vis de inlocuirea filtrelor la TDI.

Nu este DACIE, arunci bani de pomana!

Filtrul motorina se schimba la 60.000Km (30.000Km recomanda cei de la service, sau daca folosesti BioDiesel).

Daca vrei sa te convingi, mergi la un service si incearca sa purjezi apa din el. Dac ai bagat motorina de care zici nu o sa gesesti mai mult de 50mg apa!!!

Link către comentariu

Pentru "linistea sufleteasca" fiecare isi intretine masina asa cum crede de cuviinta asa ca uite informatiile cerute:

Alex Rosiu a scris un articol foarte bine ilustrat si explicat cu poze pe care il gasesti AICI la sectiunea articole .

Codul filtrului de motorina este 1J0 127 401 A (este acelasi cod pentru aproape toate motoare TDI : AQM, AGR, ALH, ATD, AHF, ASV si ASZ) iar pretul este de 30 euro + TVA (pret europa) deci la noi il poti gasi la aproximativ 1.500.000 lei. ATENTIE daca il gasesti mult mai ieftin (aproape sau sub jumatate) nu il lua pentru ca are hartie de proasta calitate.

Link către comentariu

• 1 year later...

ATENTIE daca il gasesti mult mai ieftin (aproape sau sub jumatate) nu il lua pentru ca are hartie de proasta calitate.

Salut,

Trebuie sa imi schimb si eu uleiul /filtrele.

Am gasit filtru Mann motorina ( am motor ATD) 1.5 mil la Autototal, 1.350 la Augsburg, in schimb la unii ( gradinariu - www.gradinariu.ro) e sub 1 milion acelasi filtru mann. E contrafacut ? E alta calitate ?

De unde pot lua ulei Aral mai ieftin - Aral Tronic 431 SAE 5W-40

Multumesc,

Lucian

Link către comentariu

http://193.231.239.3/webgis/index.htm

Fara paranteza de la sfarsit....e harta bucurestiului ..ca sa te poti orineta..

By the way...am fost dimineatza pe acolo...ptr cei ce cumpara filtrele si uleiul de la ei..schimbul e gratuit.

Au numai filtre Bosch si nu am auzit numai de bune...in rest au pretzuri bune la Aral. :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!