Jump to content

Bora 10PLM


huzu_ionel

Postare recomandată

Mda....revin cu un update dupa ce inlocuiesc si becurile. Ce am acum sunt ceva chinezarii de 75 de lei cu tot cu transport. Sunt curios de diferenta dupa ce le inlocuiesc. 

Link către comentariu
Nenciu Victor

Salut , pe ALH mai mult de 16 nu omologheaza , am fost si eu la RAR si am intrebat si ziceau ca nu pot omologa o dimensiune care nu este specificata de producator , pentru ca se schimba parametri si nu pot omologa . Sunt curios si eu daca le poti omologa si cum ... Tot ALH am si eu . 

Legat de discuri , unde au gaurele vor fisura in timp ... Din cauza condiitilor meteo si faptul ca discul nu ajunge la temperatura la care acele aerisiri sa isi faca simtita prezenta , doar pe circuit atat , la fel de bine isi fac treaba si cele stock sau cu striatii cu santuri ... 

Voi urmari topicul sa vad problema cu jantele ... Numai bine ! 

Link către comentariu

Jantele sunt trecute in carte de RAR. Am fost la ei cu manualul vehiculului si le.am aratat ca scrie acolo ca 225/45/R17 sunt acceptate. Am rezolvat. Sunt in legalitate e cu ele. Legat de discuri.... O sa vad mai incolo cum se comporta. Am 28.000km cu ele si deocamdata sunt ok.

Link către comentariu
Nenciu Victor

Cum naiba ... mie mi-a spus ca ALH-u nu suporta decat maxim pe 16 ... Ma duc si fac scandal ... A mea e 2004 ...  merci oricum ... 

Link către comentariu

Salutare. Revin cu feedback dupa ce am montat noile becuri. Inițial comandasem un set de Osram Cool Blue Intense sa imi inlocuiasca chinezariile deja exustente. Dupa ceva cercetari le.am trimis inapoi si am cerut un set de Osram Night Braker Unlimited. Pot sa zic ca lumina proiectata este la fel cu cea dr la vechile lupe de 2.5 montate in farurile vechi. Cel putin la ochi. Sunt foarte multumit de cum se vad. Iar daca chiar ar fi o diferenta e foarte mica si e compensata de aspectul farurilor cu lupa OEM. 

Link către comentariu

Mersi de feedback! Am sa caut si eu atunci faruri ca ale tale in timp. Pana gasesc o oferta buna mai tin si cele stock care sunt aproape noi.

Link către comentariu

Am montat si un set de grile cu proiectoare de ceata incorporate. 

Screenshot_20190610_232807_com.android.gallery3d.jpg

Link către comentariu

Singurul motiv pentru care nu mi-am pus grile de genul asta - a fost intercoolerul, mai precis fluxul pe aer pe acesta, diminuat de obturarea partiala a grilei. Sunt curios daca vei simti vreo diferenta pe caldurile de la vara.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!