Jump to content

1.4 TSI (TFSI)

rex
 Share

Postare recomandată

Am cautat si azi... numai Bosch si Denso. Prefer Denso. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Du-te la service cu VIN-ul..

Link către comentariu

Cred ca glumesti... uite-te in catalogul NGK: http://ngkntk.co.uk/wp-content/uploads/2011/03/Car-Catalogue-2014.pdf.

Nu exista Yeti cu 1.4 TSI CAXA in catalogul lor, dar la Octavia 2, VW Golf 6 cu 1.4 TSI CAXA este PZFR6R, similar si la Superb, Seat Leon 1P cu 1.4 TSI CAXC.

Modificat de cristian
Link către comentariu

Seria mea la motor: CAX....si niste cifre. Am cautat pe magazine on-line... si din tara si pe extern...nu-i nici un NGK. Da la Octavia spre exemplu, am gasit, chiar si la Tiguan cu acelasi motor.

Link către comentariu

Eu cred ca deja ne iei la misto..

Link către comentariu

Scuze... m-am uitat acum pe un screen primit inainte sa-mi vina masina. Si acum m-am uitat pe autocolantul acela...si scrie CAXA. Deci CAXA...OK.

Nu stiu de ce totusi pt bujii, nu da si ngk.

Modificat de laur_vd
Link către comentariu

Nu conteaza modelul masinii, ci codul motor. Ai CAXA, atunci exista NGK PZFR6R. Codul motor poansoat e CAX, insa in CIV scrie de CAXA. 

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Asa as zice si eu... dar este foarte ciudat, ca altfel nu stiu cum sa spun, de ce nu sunt si ngk-urile...voi vedea cand le voi schimba.

Link către comentariu

Nu inteleg de ce insisti cu o prostie, si pt caxa si pt cavd bujiile originale care vin pe masina sunt NGK si le poti lua si direct pe producator avand codul PZFR6R (ti-a pus cristian catalogul celor de la ngk in care este foarte clar precizat)

Link către comentariu

Bogdan Moraru

El are yeti :))))

Link către comentariu

In cazul asta ii trebuie neaparat bujii imblanite ca sa fie 100% compatibile.

Modificat de TDR
Link către comentariu

:) bine ... bine...o sa-mi iau ngk imblanite :biggrin:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Impresii dupa 1500 km de la ungerea tijei wastegate . Pana la 1000 km a ținut. După aceea a început sa nu mai meargă asa de bine la turații joase. M-am uitat la îmbinări și nu mai era nici urma de lubrifiant iar clapeta scârțâie din nou. Trebuie sa încerc altceva pentru ungere. Am văzut ca în etka este o pasta pentru asamblare la aceeași secțiune ca și turbocompresorul. Pasta aia e pe baza de cupru mi se pare și rezista pana la temperaturi de 1000 grade. Prețul e destul de mare pentru un tub mic - daca tin minte cam 235 ron.

Sugestii / pareri?

Link către comentariu

Bogdan Moraru

Eu am facut 2000 de la ungere si merge in continuare bine. Iti recomand sa incerci demontarea tablitei si ungerea completa imbinare, tija si intrare in actuator. Eu am inca vaselina acolo.

LE: impresia mea a fost ca scartaie tija in actuator si nu clapeta. Pentru o lubrifiere sanatoasa cred ca este necesar sa demontam wastegate si sa il ungem in interior la culisa, nu doar imbinarea. Dar, sa vad daca si la mine se manifesta mai tarziu. Ii mai dau un fass preventiv cand mai am timp sa curat motorul de praf.

Modificat de Bogdan Moraru
Link către comentariu

Am uns bine pe acolo. Dar efectiv parca s-a evaporat toată unsoarea și a rămas doar pulberea alba de ceramica.

Link către comentariu

Bogdan Moraru

Am observat si eu ca ramane pulbere dar daca dai mana pe ea, se greseaza din nou. Cel putin asa am observat la mine. Ideea e ca treaba asta cu wastegate este prezenta pe multe masini. Cand am operat Skoda, am operat de asemenea si un Bertone si un A4 B5. Temperaturi mari, funingine, cam greu sa mentii ceva culisant uns. Cred ca aplicam, revizia si fasaiala :)

Link către comentariu

Pentru Skoda exista update soft ECU la CAXA

Link către comentariu

Bogdan Moraru

Care este data lui. Ultimul soft era in primavara

Link către comentariu

Nu stiu data... Stiu doar numarul - e in semnatura mea.

Modificat de fixpixu
Link către comentariu

Bogdan Moraru

Ok,

Ce face versiunea asta? E vreo schimbare pentru cold start, relanti, putere, pierdere de putere, revenire cuplu, sau e doar ca numar?

10x

Link către comentariu

Am observat ca trage mai bine la turatii joase.

Dar il am doar de cateva zile, si n-am apucat sa umblu mult cu masina.

Tocmai ce am gasit ceva care pare sa confirme ce am simtit: http://forum.skoda-club.ru/viewtopic.php?f=16&t=51603&start=345#p1983294

Modificat de fixpixu
Link către comentariu

Pe site-ul rusesc discuta de 9970 prin martie, deci sa inteleg ca de fapt e un update vechi de juma' de an, si de fapt de abia acu a ajuns si la noi?

Link către comentariu

Bogdan Moraru

Eu il am din martie

Link către comentariu

• 2 weeks later...

L-ai cerut tu sau la vizita in service ti l-au pus ei?

Link către comentariu

• vdragos locked şi unlocked this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!