Jump to content

telecomanda cheie

claudiu_v
 Share

Postare recomandată

Salut ,

M-am dus la Porsche sa cumpar o baterie pt cheie de la octavia ( tip briceag ) ca nu mai bate decat la cativa metri de masina ( cam vreo 3m )

Dupa ce i-au facut ei un test , mi-au zis ca bateria de ok dar s-a dus telecomanda care trebuie inlocuita la un pret deloc neglijabil ....

A mai avut cineva astfel de pb ?

Numai bine !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da-mi voie sa iti spun ceva : mai rar probleme cu telecomanda.Cel mai des se duce bateria. Daca nici dupa ce schimbi bateria nu merge , incearca sa cureti contactele alea de tabla din interiorul telecomenzii .

Link către comentariu

am schimbat bateria , dar problema persista . Bate decat la vreo 3 m de masina .....

Modificat de claudiu_v
Link către comentariu

Cunosc problema cu telecomanda

Se poate repara

Doar pe PM

am schimbat bateria , dar problema persista . Bate decat la vreo 3 m de masina .....
Link către comentariu

• 2 months later...

Azi nu am mai putut inchide masina din telecomanda. Am crezut ca i s-a terminat bateria mai ales ca nu am schimbat-o niciodata in cinci ani si am folosit exclusiv o singura cheie. Am fost la Skoda Aviatiei am cumparat o baterie 15 RON dar surpriza tot nu mergea telecomanda. Asa ca am cumparat o noua telecomanda 190 RON, pe care mi-a softat-o Electricu".

Cu acest prilej mi-am activat si optiunea de inchidere automata a usilor.

Inca o data merci Electricu" :lol:

Link către comentariu

• 6 years later...

sal, se pare ac am aceeasi problema, la mine merge doar la 1m. Ce este de facut?

Link către comentariu

Schimb baterie sau telecomanda cu totul si apoi adaptata pe masian.

Link către comentariu

am schimbat bateria, si tot la fel, asa face si la cheia de rezerva.

Apropo cum se face adaptarea?

Link către comentariu

au fost folosite ambele telecomenzi?  

e posibil sa fie amandoua pe duca....

Sau e vreo problema la modulul de pe masina, desi mai greu

Link către comentariu

la ambele teleomenzi face la fel, bateriile este ok, si amandoua merg de la max 3 m, si am facut asera resicnronzarea, si tot la fel. Am gasit pe un forum la passat si am incercat si eu cu cheia in contact si cealalta in portiera si apase pe butoane la inchis si deschis. :(

Link către comentariu

F l o r i n

incearca si cu alta telecomanda.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

cred ca modulul radio e defect, sau cel putin este vre-un contact imperfect sau vreo lipitura rece. Unde segaseste modulul radio si unde are antena? macar sa stiu ce caut

Link către comentariu

in modulul confort. Poti sa-l desfaci, dar e posibil sa nu gasesti nimic vizibil.... incearca si cu alt confort, de proba.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!