Jump to content

Passat cc 2012

cristiganea24

Postare recomandată

cristiganea24

Grila am facuto neagra pana la urma. Mie imi place cum a iesit' au ajuns si numerele noi,mai trrbuie sa le prind cu banda dubla sa fie totul ok. 

image.jpeg

Link către comentariu

Trebuia sa lasi elementele cromate, acum arata de parca ti-au cazut cromurile de pe ea :))

Link către comentariu
cristiganea24

In sfarsit am reusit sa fac grila cum trebuie, dupa multe incercari..si bani aruncati degeaba..dar ma bcur ca pana la urma am rezolvato.pe saptamana care vine voi comanda arcurile h&R sport! Sper ca va arata mult mai bine cu ele .. Ptr ca acuma e destul de ridicata masina si nu ma pot obisnui cu ea :)) parca cere arcuri !! Drumuri bune sa aveti! Salutare

image.jpeg

Modificat de cristiganea24
Link către comentariu

E altceva :D arata super acum . 

Ai suspensie reglabila ? intreb fiindca si eu vreau sa mi iau un kit H&R progresiv, dar sa fie facut pentru DCC 

Link către comentariu
cristiganea24

Multumesc.am suspensie normala! o sa ma bag cat de repde pe arcuri ca nu suport sa o vad asa :) progresiv la ce te referi mai exact? Eu doresc cele care coboara 40 40 ... 

Link către comentariu

Cele progresive se adapteaza la stilul de mers intr-o oarecare masura, daca mergi linistit , incet etc sunt mai moi, daca mergi sportiv, abordezi curbele mai "periculos" se intaresc oferind o rigiditate si stabilitate buna.

Cele liniare pot cobora mai mult garda din ce stiu eu.

Ai grija ca -40 este cam mult, o sa iti iei gandul de la urcat borduri etc, iar masina fiind deja una oarecum rigida, o va face si mai rigida. Si nici nu ai DCC ca sa o tii pe confort prin oras.. 

Modificat de bubu182
Link către comentariu
cristiganea24

Mersi de raspuns!da imi imaginez ca o sa imi fie mult mai greu cu bordurile si alte chesti de genul ... Dar eu cred ca ma descurc ( acasa am unde parca , la antren la fel) deci cand mai ies pe undeva atunci da trebuie sa dai ture pana gasesti un loc ok de parcare :D eu la arcurile astea m am gandit plus jante 18 sau 19 ( cred ca 19) 235/35/19. Acuma mai veedem ce ofera viitorul..   cele progresive cam cat coboara garda la sol? Ai ceva site pe ro bun si cunoscut in domeniu arcuri h&r ... Tu de unde ai de gand sa le cumperi. Seara faina! 

Link către comentariu
cristiganea24

masina a primit jante bbs ck 235/35/19 + soft revo undeva la 210 cp! Astept sa am drum pana la buc sa fac un dyno sa vad mai exact cat are.

Jantele imi plac la nebunie,  si dau f bine pe masina. singurul lucru negativ este ca masina nu mai este asa rapida! Dupa soft am umblat cateva zile cu jantele originale pe 17 si masina tragea f bine. Acuma mi se pare cam lenta ceea ce e normal binenteles odata ce am trecut pe 19!cine imi spune si mie cam cate kg am in plus odata ce am trecut de la 17 la 19 ?aproximativ macar.. Ca habar nu am cat cantareste o janta :( .seara faina 

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Link către comentariu

Depinde si ce anvelope ai pe jante. Cel mai bine pui pe cantar una din fiecare set si vezi :) Arcurile le iei cel mai bine de pe ebay.de. Le gasesti mai ieftine decat daca le iei din tara.

Frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos!

Modificat de Edy E
Link către comentariu
cristiganea24

Da m am gandit si eu la asta cu cantarul,o sa o fac zilele astea! Am intrebat ca poate stie careva sa imi spuna aproximativ! Eu ma gandesc ca undeva la 60kg in plus :D

pe 17 sunt 225/45/17

pe 19 sunt 235/35/19

o sa ma uit si pe ebay problema e ca nu am cumparat niciodata de pe ebay  si nu stiu cum se procedeaza( binenteles trebuie facut cont) cu arcurile ma mai gandesc daca sa iau - 40 sau nu.. Am putine dubii sa nu coboare prea mult... Vedem!! 

Mersi edy, f frumoasa si masina ta.

la fel sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara probleme :)

Link către comentariu

Nu greutatea influenteaza f. mult puterea, ci marimea jantelor.

Link către comentariu

60 kg in plus e mult prea mult. Maxim 25 zic eu, poate mai putin. Jantele originale de regula sunt destul de grele, BBS-urile posibil sa fie cat de cat usurele.

Cat despre ebay, iti trimit imediat PM.

Multumesc si eu :)

Link către comentariu
cristiganea24

Daca e numai 25 kg e bine ... Zilele astea o sa le pun pe cantar asa de curiozitate sa vad exact diferenta dintre ele. Da bbs sunt ceva mai usoare de aia m am si orientat spre bbs. In portbagaj am roata de rezerva pe 17 nefolosita niciodata ma gandesc sa o dau jos si pe aia sa fie mai usoara masina , dar in acelasi timp ma gandesc ca in caz de o pana la roata sau ceva .....e belea :)) 

Link către comentariu

Una e greutatea la roata ,alta este o greutate in plus in masina, greutatea la roata influenteaza mai mult, nu este acelas lucru cu o incarcare de 30 de kg in portbagaj fata de 30 in plus la roti la roti ca exemplu. Daca o sa pui arcuri mai bine te muti in alta tara nu stiu cum mai mergi in ro.

Link către comentariu
cristiganea24

Da, asa vroiam la inceput arcuri h&r -40 cand aveam jantele de 17. Acuma cu jantale astea masina sa lasat destul de mult si parca as lua ceva arcuri dar sa nu coboare chiar asa mult!!!  Nu este graba in  privinta arcurilor , am timp sa ma gandesc ce fac si ce iau... Normal ca nu doresc sa o las f usor ptr ca ma folsesc de masina in fiecare zi! Dar in momentul de fata mai merg cam 2 cm maxim. Masina pe fata sta mai ridicata decat pe spate si se vede cam urat... 

Link către comentariu
lambda_dryver

Eu merg cu arcuri de -40 mm de peste un an (cred) si n-am avut niciun fel de problema. Intr-adevar, multa grija si rabdare, dar si felul in care se aseaza masina pe sosea este impresionant. La H&R, mai greu sa gasesti ceva progresiv cu drop sub 30 mm... La Eibach s-ar putea sa gasesti unele cu 25 mm, dar sunt liniare si, impresie personala, mai bine -30 progressive decat -25 liniare.

Link către comentariu
cristiganea24

Da lambda masina ta arata f bine si imi place f mult cum y se sta cu 19 plus h&r. 

Si eu zic la fel,  cu putina atentie si rabdare nu cred ca o sa fie probleme mari!! Acuma ma tot gandesc ce sa fac... Eibach parca nu as lua ca sunt liniare.imi tot sta gandul sa iau h&r nu stiu dc :)) salutare

Link către comentariu
cristiganea24

doresc sa cumpar volan de r line , imi trebuie si airbag sau mi se potriveste cel vechi? Multumesc 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
cristiganea24

Salut , am o mica problema la masina: mi sa aprins becul de la presiune roti si am mers direct la vulcanizare sa le bag aer dar becul nu sa stins !! Care o fi problema ? Multumesc 

Link către comentariu
cristiganea24

Nici nu stiu unde este acest buton ?pe langa cutia manuala nu e! 

Nu cred ca am acest buton...

Link către comentariu
cristiganea24

o sa caut cand ajung la masina , dar nu cred ca gasesc nimik :)) 

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!