Jump to content

Passat cc 2012

cristiganea24

Postare recomandată

Buna seara!

Va prezint si eu noua jucarie, este vorba de un passat cc facelift 1.8 160 cp cutie manuala!adaug cateva poze cu furia alba.

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Link către comentariu

Arata foarte bine! Sa o stapanesti sanatos!

Spune-ne si noua ce dotari are, km etc. si pune cateva poze si cu interiorul sa o vedem "in toata splendoarea"! :))

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos !! 

Ai facut o alegere buna pana la urma, arata foarte bine masina.

Pune poze si cu interiorul sa vedem cum arata.

Drumuri bune sa ai !! 

Link către comentariu

Frumoasa, baga poze cu dotari, interior etc.

De ce nu DSG totusi ? :D

Link către comentariu

Pai asa a nimerit-o BuBu, a cumparat-o de la un prieten la un pret bun. Am discutat despre masina in aria despre cumparari passat cc. 

A intrebat el daca merita motorul pe benzina, etc. 

Link către comentariu

Va multumesc ptr aprecieri.

personal prefer manuala imi place sa simt masina si sa schimb cand doresc eu.( fiecare cu placerile lui) 

masina are momentan 157.000 km, ca si dotari nu f multe( comenzi volan, trapa, aux,etc. O sa pun deseara poze cu interiorul sa va lamuriti mai bine la dotari. urmeaza sa pun rcd510 de pe fosta masina.

referitor la masina ma declar f multumit de ea confort, stabila in viraje,imi place ca am ales benzina cu totul ca are un consum marisor( in oras undeva 11.12 mers normal, daca te dai la ea undeva la 13.13.5. Am facut brasov constanta cu 7,9 ma declar multumit. 

Acuma urmeaza cateva modificari la care as dorii sa va da ti cu parerea. 

Chip: revo sau voinea (ce sa aleg) 

vopsit oglinzi, grila fata si semnul de la portbagaj negru lucios toate.

eleron portbagaj negru lucios.

cam astea pot sa fac acuma...cu timpul binenteles jante 18,19 arcuri eibach prokit plus o evacuare cap coada la top gear!cam astea sunt planurile mele. 

Va multumesc 

Link către comentariu

Salut! Felicitari pentru achizitie! Super alegere.

Vis-à-vis de tuning, ii las pe colegii ce stiu mai multe sa vorbeasca.

In schimb cu vopsitul elementelor in negru lucios, de ce nu incerci intr-o prima faza sa le colantezi? In caz de te razgandesti, sa rezolvi repede si simplu.

Pe jantele de 18, mai ales 19, s-ar aseza bine, cu un kit de arcuri eibach, dar tinand cont de drumurile noastre, mai bine incerci 18 prima data :P

Mult succes in ceea ce ti-ai propus si multi km fara probleme!

Link către comentariu

Da mi ai dat o idee buna cu colantarea, mai bn fac asa si daca ceva nu imi place o dau usor jos! Cu jantele ma mai gandesc. Deja ma uit de un kit de arcuri eibach. Eram 90 la suta hotarat pe cele pro kit, dar parca am mici ganduri si la cele sportline... Ce e drept masina este destul de joasa si imi este cam frica. Cineva cu un passat cc are cele sportline pe masina sa imi ofere cateva detalii. Multumesc 

Link către comentariu

Singurul motiv pentur care nu-ti recomand Eibach este ca toate arcurile lor pentur CC sunt liniare, fapt ce le face rigide indifferent de forta aplicata asupra lor. Poti incerca sa te orientezi catre KW sau H&R, fiind arcuri progressive - cu cat forta de apasare este mai mare, cu atat sunt mai rigide, fapt ce le face relative comfortabile la mersul linistit, in timp ce le face rigide la mers agresiv. Din ce stiu eu, Prokit are un drop de ~3 cm fata-spate. Evident, asta implica o mai mare atentie pe drumurile noastre, cat si la bordurile inalte... Legat de arcuri, nu iti pot oferi feedback pentru Eibach, dar, avand H&R Sport pe masina, iti pot spune ca diferenta este de la cer la pamant vizavi de comportamentul acesteia in viraje abordate agresiv! Totusi, drop-ul final a fost de undeva ~3.5 cm (producatorul dand valoare de 4 cm drop).

Legat de tuning, mare + pentru elementele negre cu mentiunea ca eleronul negru pe masina alba o sa iasa cam prea mult in evidenta (parere personala - eu l-as face alb!). Gandeste-te sa faci si plafonul negru pentru a fi complet Black&White masina, in timp ce eu as colanta si bandourile laterale cromate, facandu-le tot albe (in timp se pateaza/decoloreaza si aspectul este destul de nasol...). In plus, chiar daca ii da un ton de lux, dupa ce o sa fi facut restul elementelor negre, cele laterale o sa fie ca nuca-n perete...

Pentru soft, iti recomand TCM sau APR, avand in vedere ca vorbim de benzina... Legat de jante, eu merg vara cu 19" si, desi trebuie multa atentie suplimentara, nu e dracul atat de negru! :)).

Link către comentariu

Cu arcurile nu ma pricep f bine , am zis eibach ptr ca am avut pe fosta masina golf 5 si mi -au placut acuma ca sunt progresive, liniare sincer nu stiam de chestia asta.Bine ca mi ai spus.??

as vrea sa vad cum arata la tine cu 19 si cele h&r sa imi fac o idee.tu ce ai amortizoarele stock sau trebuie schimbate si alea ? Colantare sigur o sa fac: grila fata ,oglinzi si despre eleron mai vedem daca negru sau alb. Plafonul deocamdata va ramane pe alb... Daca fac bandourile lateral pe alb pe spate va ramane la fel si nu stiu daca o sa arate bine .. O sa ma mai gandesc la chestia asta .. Tot asa merg pe o folie alba sa vedem cum arata si daca nu o dau jos. 

Cu softul sunt in mare dubii: la tcm costa 1400 lei si undeva la 200 cp 

la revo 2200 si undeva la 220 cp 

nu inteleg dc asa mare diferenta tinand cont ca este stage 1 la amandoua firmele(poate ma lamureste cineva) 

eleronul de unde as putea sa il cumpar ..am vazut pe net si la 100 lei si am vazut si la 600 care o fi diferenta nu stiu. Ca si aspect parca arata la fel in poze!

multumesc ptr sfaturi??

Link către comentariu

Iti dai seama ca un eleron de 100 lei nu o sa fie in veci ca ala de 700 lei! :)). Eu am luat unul R-Line, ce-i drept ceva mai scump, dar se pupa aproape perfect... Pentru perfectiune, exista varianta OEM R-Line, care costa undeva pe la 1500-1700 lei...

Chestia legata de colantare si aspect, tine de perspectiva personala. Eu doar ti-am spus cum mi se pare mie ca ar da cel mai bine - Clean Look :D. Pentru poze cum sta cu 19" si H&R, am link catre topical masinii mele in semnatura, click si vezi poze acolo! Eu am pus kitul de arcuri pe amortizoarele stock DCC, pentru ca nu am vrut sa pierd optiunea de reglaj electronic al duritatii. Kituri cu amortizoare (Coilover) sunt relative scumpe si, in functie de stilul tau de mers, merita sau nu prea investitia... Pentru soft eu am optat pentru Revo dar, in lipsa unui Dyno ulterior, nu prea ai certitudinea ca diferenta aceea de 20 cp este prezenta sau nu (a NU se intelege ca incerc sa le stric reputatia, dar TCM, personal, mi se pare ca sta mai bine in spatele softului...).

Link către comentariu

@lambda_dryver La fel este la orice tuner, fara dyno, nu stii nimic...in ce sens "sta mai bine in spatele softului"?

Link către comentariu

cine imi spune si mie unde gasesc codul de la rcd 310 de pe masina ?ca l am pus pe vechea masina si imi cere codul de 4 cifre! Este in carte cumva?  Multumesc

Link către comentariu
17 hours ago, msclemike said:

@lambda_dryver La fel este la orice tuner, fara dyno, nu stii nimic...in ce sens "sta mai bine in spatele softului"?

Absolut de accord! Ideea era ca din primavara, TCM o sa aiba si Dyno pentru Before-After, iar Revo nu agreaza decat Dyno-ul lor de la Oradea, lucru care, pentru cineva din Bucuresti, este nitel cam peste mana... Cand ziceam ca stau mai bine in spatele softului, ma refeream ca Revo are o mica retincenta in a te ajuta pana la gasirea unei solutii de soft optime pentur masina/motorul personal, in timp ce TCM sunt un pic mai deschisi catre acest fapt. Revin, am Revo pe masina si nu am avut vreun soi de problema cu el, dar din experientele apropiatilor, nu intotdeauna stau lucrurile asa...

@cristiganea24 -> Ar trebui sa fie in cartea de Radio a masinii sau, daca l-ai montat ulterior, poate sa fie trecut pe carcasa interioara a aparatului...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
cristiganea24

Ieri am montat pe masina oglinzile recent vopsite negru lucios plus grila alb cu negru! Mie personal oglinzile imi plac, cat despre grila am momente cand spus ca e ok am momente cand spun ca nu prea imi place..voi ce pareri aveti despre grila? 

image.jpeg

image.jpeg

Link către comentariu

Cam ciudatica grila.Parca e o piesa Aftermarket.Eu zic ca nu e cea mai ok combinatie.Cred ca trebuie mai mult negru.

Link către comentariu

Mie sincer imi lasa impresia de piese luate din dezmembrari dupa masina neagra si nevopsite, la o prima vedere...

Sunt atatea lucruri de customizat la masina, de ce te-ai legat tocmai de oglinzi si grila :)) ?

Link către comentariu
cristiganea24

Da vroiam sa fac grila si oglinzile ptr ca mi se parea prea mult crom in fata si zic sa fac cva la grila.Sincer ma gandeam ca o sa arate bine dar m am inselatt. Cere mai mult negru cum spune si colegul :( pe saptamana urmatoare o voi duce din nou la vopsit... Si m am gandit la varianta asta...adika total invers de cum am facut eu. Unde este alb sa fie negru, si unde e negru sa fie crom cum este in poza urcata de catre mine. Alte pareri sunt bine primite!!

image.jpeg

Sau negru cu dungile albe ? 

Link către comentariu

sa renunti la suportii de la numar nu te-ai gandit? :) si sa incerci sa cureti cu ceva bulina de la ITP.....

Modificat de bls luci
Link către comentariu
cristiganea24

Nu am renuntat la rama si asa ptr ca masina va primii numere noi peste o saptamana si atunci clar ca va disparea rama si il voi prinde cu banda dubla sa nu fac gauri. Oricum ms de sfat :)

Link către comentariu

Buna sugestie, sa renunti la suportul de numar si sa cureti macar marginea neagra a numarului (cu acetona / diluant se ia imediat), apoi lipit pe bara cu dublu adeziv.

Ar arata super mai ales ca masina e alba.

Edit: acum am vazut ca ai scris acelasi lucru, am postat simultan.

Modificat de bubu182
Link către comentariu
cristiganea24

Spune ti si mie cu grila ce sa fac..sunt total indecis...imi place varianta din ultima poza care am urcato, dar astept si parerile voastre!

Link către comentariu

Arata foarte bine grila acea neagra cu elementele cromate :)

Modificat de bubu182
Link către comentariu
cristiganea24

Da asa zic si eu. Voi merge luni cu ea la vopsit, sper sa iasa bine pana la urma ??

va salut 

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!