Jump to content

Skoda Octavia 2 FL

saishnoo

Postare recomandată

Astazi am mai primit o eroare legata de becurile pe faza scurta... Becul care s-a ars era vechi, dar cate de vechi nu stiu...

Neavand alta optiune, am luat niste becuri Narva de la Petrom... Aveti vreo parere destre ele? Acum eu sper sa ma tina si pe mine cateva luni pana apuc sa ii pun niste xenoane OEM...

IMG_3058.JPG

Link către comentariu

Sunt ok.

Acelasi lucru monteaza in reprezentante.

Lumina e decenta si durata de viata buna.

Link către comentariu
  • 4 months later...

Ieri am reusit sa ajung sa ii fac revizia de 90k desi inca nu am ajuns acolo si mai aveam si ceva timp pana la ea. 

O sa plec in concediu (sper) cu ea si am zis sa stau linistit. 

Asa ca a primit o distributie noua:P si revizia normala. partea buna ca masina sta excelent. Am verificat tot la ea, incluzand si o geometrie. 

Am ceva probleme pe partea electrica adica alarma si ventilator. Ventilatorul are un sunet mai ciudat, dar nimic grav Pe partea cu alarma, trebuie sa ajung pe la Al Bundy sa o rezolv ca i-am schimbat goarna, dar nu primeste semnal.

De cand nu am mai scris aici, masina a mai primit:

- short aerial dupa cum am aflat de la colegi, adica antena scurta:P

- footwell lights

- priza portbagaj.

La urmatoarea vizita la Al Bundy, va primi si al doilea set de lumini in portbagal, avandu-le, dar neavand timp sa le montez. 

Curand o sa primeasca un ESP, mai astept doar cateva componente comandate sa ajunga

IMG_4680.JPG

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!