Jump to content

Skoda Octavia 2 FL

saishnoo

Postare recomandată

Nu stiu daca gata in 4 luni... dar tinand cont ca s-au ars aproximativ in acelasi timp... Poate am avut eu ghinion:)

Link către comentariu

Gata.

Si au venit piesele pentru luminile la manerele de usi si bricheta iluminata multumita lui Alex aka Volksparts. 

piese led maner.JPG

Link către comentariu

Si azi dimineata pe ultima mie de km aveam un consum de 10.5. In conditiile in care am facut doar 250 in afara...

Pentru motorul asta de 1.6 MPI eu zic ca e bine... 

consum.JPG

ruta.JPG

Link către comentariu

Astazi am mai bifat ledurile din manere, bricheta iluminata si motorasul mirror down.

IMG_2902.JPG.c301d78f850147031b5ec4281be

Si rezultatul. 

image1.JPG.cf924e35ef5334e36e236de1a426eimage3.JPG.918787faa63cd644d53b454eda230    image2.JPG.8056de633190bd0b37b3e73f543d1

Am pus si o poza cu ledurile din plafoniera. 

IMG_2905.JPG.2b082cf69b3ac199494f9bcc9e7

Intre timp mi-a intrat in cap sa ii pun si alarma... Asta dupa ce ajung luminile pentru picioare...

Modificat de saishnoo
Link către comentariu

+ volan multifunctional in piele

+ columbus

+ imbracat schimbator + fusta + frana de mana + cotiera in piele

+ short aerial

Link către comentariu

+ short aerial ce inseamna asta? 

Celelalte sunt pe lista, dar usor usor. Sa gasesc oferte bune. :)

Nu stiu exact daca o sa imbrac si cotiera in piele... nu ma atrage in mod deosebit... Dar nuca schimbatorului trebuie sa vina...

E in plan alarma. Dar nu sunt f convins sa dau 600 lei pe senzorul de inclinare. Cred ca o sa iau cu senzor normal....

Modificat de saishnoo
Link către comentariu

Daca ai antifurt la roti atunci nu se mai merita senzorul de inclinare.

Off topic-vecinu' cind si-a luat loganu' nu a apucat decit 3 zile sa se bucure de ea,in a 4 s-a trezit cu ea pe caramizi fara roti. Nu avea nici antifurt ,nici alarma

Link către comentariu

Nasol cu vecinu...

Azi am comandat senzorul si sirena. Restul mufelor si butonul or sa ajunga saptamana viitoare. Cred ca sambata viitoare o sa le montez.

Link către comentariu

Asta e short aerial - http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-II/Octavia-II-original-Skoda-Autoas-SHORT-aerial

Pentru cotiera, poti lua un cover - http://www.superskoda.com/skoda/octavia-ii/octavia-ii-04-09-leather-cover-for-jumbobox-red-stitch

Ti-am dat cover cu red stitching pt ca vorbesc din experienta, la fosta O2FL am facut multe retrofituri. Volanul l-am luat de pe cars-equipment cu piele perforata si cu red stitching, schimbatorul + fusta + frana de mana le-am imbracat la colegul de la Arad aici pe forum.

Iti atasez o poza ca sa-ti faci o idee.

1asd.jpg

Link către comentariu

Cu rosu merge la GTI sau daca ai elemente rosii in masina, parca albul merge mai bine combinat cu ce ai pe masina, ma refer la volan.  Asa l-am facut eu:
2014-04-19-610.thumb.jpg.42995ca02da62b9
Legat de cover :scratch:, parca nu sta fix si nu prea arata bine chiar daca-si face treaba sa fereasca husa originala, decat cover care sa nu stea perfect mai bine schimbi capacul cand se uzeaza. Nu stiu, e parerea mea numai, fara sa va suparati pe mine :).

Modificat de Aerofan
Link către comentariu

Pozele sunt cu fosta mea masina, am vandut-o deja, e okay sa dai cu pietre. Si eu am parerea ca, fara sa te superi pe mine, cusatura alba la volan se va face gri si apoi neagra, de la jeg, transpiratie si praf. Vorbesc tot din experienta pentru ca aceeasi culoare am avut-o inainte de a cumpara volanul rosu multifunctional. Chiar nu stiam ca e restrictie de rosu la interior daca masina nu e RS sau GTI. Culoarea alba nu poate fi comandata la RS sau GTI si combinata cu elemente rosii la interior?

Am vazut totusi ca acum, la O3, se comanda scaune sport cu cusatura rosie la 1.2 tsi, fara ca restul ornamentelor sa fie rosii.

Despre coverul la cotiera, te anunt ca statea foarte bine. Poze e din spate, unde e si normal ca acel cover sa nu faca priza atat de buna, fiind totusi nevoie ca toata cotiera sa intre pe acolo.

Modificat de bZ1
Link către comentariu

Iti dau dreptate ca se innegreste dar daca e cusut cu ata plasticata se curata usor. Nu stiam ca sunt combinatii din astea pe masini, mea culpa si nu dau cu pietre, discutam doar :)

Link către comentariu

In niciun caz nu am luat-o ca o ofensa, ziceam metaforic ca oricum nu o mai am, deci poti avea si commenturi negative. Fiecare are gusturile lui :)

Link către comentariu

Sincer mie mi-ar placea mai mult cu gri, avand si masina gri... Are de ce sa se lege... 

Cotiera nu ma incanta in mod deosebit... Cum iarasi nu stiu daca o sa pun ornamente pe pedale. 

Azi vreaus a dau comanda si pentru priza (bricheta) din portbagaj. Aia chiar e necesara. 

Chiar... ornamente pe praguri are cineva? Sau ce as putea sa iau sa fie ok, dar sa aiba si un contrast?

Link către comentariu

Desi dupa cum e afara nu pare, trebuie sa ma gandesc la jantele de vara...

Inca am o dilema 16" vs 17", desi inclin spre 16, pentru confort si celelalte avantaje...

De jantele Autec ce parere aveti?

Link către comentariu

Eu zic sa mergi catre 17.

Le am de cand am masina si confortul este ok si ceva mai stabila pe viraje.

Un dezavantaj ar fi ca anvelopele sunt ceva mai scumpe.

Cat despre firma as zice sa alegi OE, gasesti la preturi foarte bune SH, iar modele mi se par mult mai frumoase decat multe firme AM. In plus sunt mult mai rezistente.

Modificat de loghy
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Azi am incaltat masina cu slapii de vara:D. Am gasit ceva jante de 17, cu anvelope Pirelli P Zero din 2012. Vara asta or sa stea asa pe masina si la primavara va primi cauciucuri noi.

Bineinteles ca am spalat si masina... Si bineinteles ca m-a prins ninsoarea in seara asta... 

IMG_3041.JPG

IMG_3042.JPG

IMG_3043.JPG

Link către comentariu

Sincer nu stiu ce marca sunt... :scratch:

Pe ele scria made in Germany. Ideea e ca le-am verificat la Autosoft si erau ok. Pentru sanatatea mea mintala le-am echilibrat si am facut geometria. 

Acum sa aiba parte de drumuri line:biggrin: ca am senzatia ca ca toate gropile se simt in volan :banghead: Pe de alta parte are pachetul de drumuri grele si e mai inaltata si suspensia mai moale. Ma intreb, cum e si cu suspensie sport, cum am vazut colegi pe aici. Ideea ce nu as mai schimba ceva, la o masina de zi cu zi, pe frumoasele noastre drumuri. 

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!