Jump to content

Demontare torpedo

gheta.gabi
 Share

Postare recomandată

Salut baieti,

Am incercat aseara sa scot magazia de CD-uri din torpedo, dar nu am reusit din pricina cablului ce o tine.

Cu un mic research, am aflat ca trebuie demontat torpedo-ul pentru a avea acces la mufa din spate a magaziei.

Problema este ca nu stiu cum sa demontez torpedo-ul, stiu ca sunt niste inbusuri, dar nu stiu unde sunt localizate.

Daca ma poate ajuta cineva cu orice, poze din ELSA, sau altceva, dau o bere :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ai suruburi sub el - 3 parca - si sus ai 4 - sunt torx-uri t20 (nu imbusuri). Dupa care tragi de el in jos si o sa iasa.

ai suruburi sub el - 3 parca - si sus ai 4 - sunt torx-uri t20 (nu imbusuri). Dupa care tragi de el in jos si o sa iasa.

Link către comentariu

Multumesc Florin, ma apuc diseara de scos... Sper sa am loc sa scot mufa de la Magazie dupa ce dau jos torpedoul :|

Multumesc Florin, ma apuc diseara de scos... Sper sa am loc sa scot mufa de la Magazie dupa ce dau jos torpedoul :|

Link către comentariu

ai loc- mufa este sus, deasupra torpedoului - pe acesta.

Link către comentariu

Am rezolvat Florin, multumesc pt asistenta. E al naibii de greu si incomod sa-l dai jos.

In plus, in parte superioara, este un tamburus care tine torpedo-ul "tintuit" de plansa.

Am rezolvat Florin, multumesc pt asistenta. E al naibii de greu si incomod sa-l dai jos.

In plus, in parte superioara, este un tamburus care tine torpedo-ul "tintuit" de plansa.

Link către comentariu

da, un pic de indemanare si se rezolva.

cu mare placere !

da, un pic de indemanare si se rezolva.

cu mare placere !

Link către comentariu

nu imi functioneaza magazia de cd-uri...nu se aprinde deloc.se poate sa fie vreo siguranta????releu ceva????

nu imi functioneaza magazia de cd-uri...nu se aprinde deloc.se poate sa fie vreo siguranta????releu ceva????

Link către comentariu

intai verifica sa fie conectata

intai verifica sa fie conectata

Link către comentariu

E conectata..da nu merge deloc nu se aude nici un sunet

E conectata..da nu merge deloc nu se aude nici un sunet

Link către comentariu

• 1 year later...

Va salut! 

Fiind singurul topic legat de torpedou, intreb aici: de ce nu mi se mai aprinde lampa din torpedou, sau se aprinde cand vrea ea? Am schimbat becul, face la fel. Am verificat mufa, e ok?

Link către comentariu

atunci verifica lampa, poate nu lucreaza cum trebuie - verifica/intareste lamelele de contact

Link către comentariu

Mai este un conector in spate-dreapta la torpedou, care se pare ca apartine de butonul lampii. Daca ala nu mai face contact, nu se mai aprinde lampa.

Eu l-am rupt din greseala atunci cand am scos torpedoul si a trebuit sa-l lipesc ca sa-l prind la loc. Cred ca poti ajunge la el demontand blocul de sigurante din dreapta (ca sa nu mai scoti torpedoul).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!