Jump to content

Yka's

Postare recomandată

Eu am activat la mine si au mers ambele codari geamuri si lumini, din pacate a trecut vreo jumatate de an de atunci si nu mai stiu exact ce am bifat.

Pentru lumini trebuie sa setezi odata ce becuri functioneaza ca DRL (proiectoare, faza scurta, parca merge si pe semnalizari, pe faza lunga sigur nu) si apoi procentul cat la % sa fie aprinse.

Pentru Geamuri parca se activa separat inchiderea respectiv deschiderea geamurilor din telecomanda, in plus de asta poti sa activezi si inchiderea trapei din telecomanda.

Inainte sa faci codari fa cate un print screen la fiecare byte in parte, asa vei putea sa codezi inapoi cu valorile ok daca ceva nu merge asa cum te-ai asteptat.

Link către comentariu
19 minutes ago, georgeMKO said:

Poti sa faci o poza de aproape te rog la buzunar si la maner. Incerc sa imi dau seama cum ai pozitionat ledurile acolo.

Legat de vag com in folderul Debug se gaseste un fisier CodingLog.txt unde se inregistreaza toate schimbarile de coding cu: cod modul, data si ora, valoare veche si valoare noua deci nu trebuie neaparat salvat atata timp cat te joci de pe acelasi PC :).

Pentru Comfort Closing trebuie verificate sa fie bifat Comfort  Operation via remote si partea the sunroof la fel activata. Acum depinde de cati biti are centrala.

Am atasat 2 poze ca referinte. Spor ! :D

Da-mi adresa ta ca iti trimit o bere prin curier !  :) O sa iti trimit poze cu manerul si led-urile cand ajung acasa .  Merci mult !

19 minutes ago, Cristi N said:

Eu am activat la mine si au mers ambele codari geamuri si lumini, din pacate a trecut vreo jumatate de an de atunci si nu mai stiu exact ce am bifat.

Pentru lumini trebuie sa setezi odata ce becuri functioneaza ca DRL (proiectoare, faza scurta, parca merge si pe semnalizari, pe faza lunga sigur nu) si apoi procentul cat la % sa fie aprinse.

Pentru Geamuri parca se activa separat inchiderea respectiv deschiderea geamurilor din telecomanda, in plus de asta poti sa activezi si inchiderea trapei din telecomanda.

Inainte sa faci codari fa cate un print screen la fiecare byte in parte, asa vei putea sa codezi inapoi cu valorile ok daca ceva nu merge asa cum te-ai asteptat.

Multumesc ! Faptul ca cineva cu EOS imi confirma ca merge ma ajuta cumva ... la nivel psihic :))Cred ca am ramas cu sechele dupa montatul led-urilor si warning Lights-urilor cand in toate tutorialele lucrurile mergeau struna ... iar la mine pauza ...

O sa activez si inchiderea/deschiderea trapei din telecomanda !   :D 

Link către comentariu

La trapa se poate activa doar inchiderea, nu si deschiderea, explicatia ar fi ceva legat de security.

In continuare se poate face asta :D

Modificat de Cristi N
Link către comentariu

Nu este nevoie, multumesc oricum! :icon_thumright: Important este sa iasa treaba. Legat de pozele pe care le-am atasat, ele sunt ca referinta ca sa vezi ce optiuni trebuie sa cauti, locatia bitilor este difierta mai mult ca sigur, depinzand de nr de biti ai centralei.

Inca ceva: luminile ambientale sunt legate pe pinul dedicat, banuiesc, nu? Eu asa le-am legat si stau cateva secunde dupa ce scot cheia din contact si totul e stins, sau daca pun pozitiile si le scot.

Link către comentariu
6 minutes ago, Cristi N said:

La trapa se poate activa doar inchiderea, nu si deschiderea, explicatia ar fi ceva legat de security.

In continuare se poate face asta :D

Daca prind vreo pisica cu ghearele ei ascutite pe capota mea proaspat polisata nu stau sa ma mai chinui cu trapa :biggrin: ... si zic asta desi am un motan acasa  pe care il iubesc de mor  dar care nu paraseste apartamentul ca sa zgarie masinile oamenilor  ... Toate ca toate pana la masina !

34 minutes ago, georgeMKO said:

Nu este nevoie, multumesc oricum! :icon_thumright: Important este sa iasa treaba. Legat de pozele pe care le-am atasat, ele sunt ca referinta ca sa vezi ce optiuni trebuie sa cauti, locatia bitilor este difierta mai mult ca sigur, depinzand de nr de biti ai centralei.

Inca ceva: luminile ambientale sunt legate pe pinul dedicat, banuiesc, nu? Eu asa le-am legat si stau cateva secunde dupa ce scot cheia din contact si totul e stins, sau daca pun pozitiile si le scot.

Chiar daca difera locatia bitilor mi-am facut o idee ce sa caut ! ;)

Initial am vrut sa le conectez direct la buton dar am renuntat  . Am legat led-urile la pinii din calculatorul de usa , intr-o combinatie pe care am descoperit-o cu ajutorul multimetrului ... pentru ca pe net nu am gasit nimic care sa se potrivesca cu ce are pretentioasa mea in usa !

Link către comentariu
43 minutes ago, bubu182 said:

Wow, schimba tot aspectul. 

Felicitari!

Merci ! Sunt atat de incantata ca as dormi in ea ! :))

Link către comentariu

Si ca sa fie treaba treaba ... o poza  cu manerul vopsit ( care are deja amprente ... ca deh , piano black ) si cu look-ul manerelor luminate:wub:

20160420_152346-resized-1600.jpg

20160421_222329-resized-1600.jpg

Modificat de Yka's
Link către comentariu
On ‎4‎/‎20‎/‎2016 at 1:07 PM, georgeMKO said:

Poti sa faci o poza de aproape te rog la buzunar si la maner. Incerc sa imi dau seama cum ai pozitionat ledurile acolo.

Scuze , @georgeMKO!  Am facut poza de atunci dar am uitat sa o si postez ! Cam asa arata led-urile , era singura varianta de a le monta ...

untitled.png

Link către comentariu

Interesant, multumesc frumos pt poze.:icon_thumright:

Modificat de georgeMKO
Link către comentariu

Completeaza frumos manerele acel "piano black" de pe consola central, :icon_thumright: din partea mea

Link către comentariu
22 minutes ago, georgeMKO said:

Interesant, multumesc frumos pt poze.:icon_thumright:

Cu placere ! :)

22 minutes ago, ToniM said:

Completeaza frumos manerele acel "piano black" de pe consola central, :icon_thumright: din partea mea

Multumesc frumos ! ;)

Link către comentariu
3 hours ago, EmilianPop said:

Alta viata cu piano black!! Congrats! :) 

Merci ! :D

Ma bate gandul sa schimb si gurile de ventilatie ... sa fie tot piano black !

Link către comentariu

Zilele trecute am mai rasfatat-o pe Yka putin ! :wub: 

Mi-am facut curaj si am incercat sa desfund si scurgerile din stalpii fata pe unde de fiecare data cand ploua aveam surpriza sa se mai prelinga cate o picatura de apa ... n-am reusit ! Se pare ca va trebui sa desfac plasticele alea si sa-mi reizolez imbinarea de la tubulatura de scurgere . Pare complicat ... sper sa nu fie !! :unsure: 

Mi-am propus sa fac si un tratament pentru chedere dar am ezitat pentru ca m-ar tenta un Krytox ( solutie speciala pentru chederele decapotabilelor , laudata de posesorii Eos ca face minuni ) dar imi e frica ca daca dau comanda acum .... soseste la sfarsitul verii :)) Trebuie sa vad daca gasesc pe la noi , eventual la reprezentanta ( mira-m-as ! )  .

In rest ... toate bune si frumoase ! Astept soarele si vremea buna ! :)

13054364_995374383885539_668625757_o.jpg

13090708_995374427218868_593264968_o.jpg

13106109_995374413885536_1500877259_o.jpg

Link către comentariu

Pentru desfundat scurgerile eu am folosit un furtun siliconic de ~6mm diametru cu apa pe care l-am bagat pe scurgerile din fata, pot sa spun ca operatiunea a decurs cu succes. :)

Nu acelasi lucru este valabil pentru cele din spate, acolo nu a reusit metoda si vreau sa dau jos contraaripile, undeva in spatele lor fiind iesirea de la scurgerile din plafon.

Pentru Kryotox trebuie sa astepti ~1 saptamana si costa in jur de 200RON, eu l-am luat de la Volksman, la reprezentanta cred ca e mai scump. Codul pentru Kryotox este: G 052 172 A1, varianta la sticla, mai exista varianta unui Kit de curatare (3 servetele) care costa si ala destul de mult dar eu nu il consider util.

In principiu tratamentul trebuie facut de doua ori pe an, toamna si primavara.

Modificat de Cristi N
Link către comentariu
19 minutes ago, F l o r i n said:

avion.... :)

O sa fie avion daca castig la loto si ii pun fata de Scirocco :biggrin:

4 minutes ago, Cristi N said:

Pentru desfundat scurgerile eu am folosit un furtun siliconic de ~6mm diametru cu apa pe care l-am bagat pe scurgerile din fata, pot sa spun ca operatiunea a decurs cu succes :).

Nu acelasi lucru este valabil pentru cele din spate, acolo nu a reusit metoda si vreau sa dau jos contraaripile, undeva in spatele lor fiind iesirea de la scurgerile din plafon.

Pentru Kryotox trebuie sa astepti ~1 saptamana si costa in jur de 200RON, eu l-am luat de la Volksman, la reprezentanta cred ca e mai scump. Codul pentru Kryotox este: G 052 172 A1, varianta la sticla, mai exista varianta unui Kit de curatare (3 servetele) care costa si ala destul de mult dar eu nu il consider util.

In principiu tratamentul trebuie facut de doua ori pe an, toamna si primavara.

Eu in spate nu am probleme , din fericire . Nici in fata nu e atat de grava treaba dar vreau sa scap de infiltratia aia ! O sa incerc si varianta ta cu furtunul siliconic !

Multumesc pentru codul de la Krytox !

O saptamana este un termen decent ... o sa incerc si Volksman si la reprezentanta . Chiar sunt curioasa care e diferenta de pret ! Am mai auzit persoane care se plangeau de kit-ul acela de curatare si il comparau cu "servetele imbibate in ulei " :)) .

Am hidratat chederele si toamna trecuta dar am folosit alta substanta care , desi a ajutat considerabil , nu pare sa aia acelasi effect ca si Krytox ( asta ... din ce vad pe la altii ) .

Link către comentariu

Am fost eu la PBN sa imi iau, este cam 350 de lei sticluta si nu au pe stoc.

Link către comentariu
7 minutes ago, cartman11 said:

Am fost eu la PBN sa imi iau, este cam 350 de lei sticluta si nu au pe stoc.

Chiar ma gandeam sa ma opresc la ei ca sunt la o aruncatura de bat ... :)) Nu ti-au zis si cat dureaza sa-l aduca ?

Link către comentariu

Mi-au zis dar nu imi mai aduc aminte exact parca vreo  doua saptamani. Insa cel putin pentru masina mea - si din ce am putut eu sa imi dau seama nestiind deloc limba germana - aparent nu trebuie tratate deloc chederele colorate cu verde. Acum nu stiu cum e la EOS dar am zis sa iti atrag atentia : ).

20160417_151833.jpg

Modificat de cartman11
Link către comentariu
18 minutes ago, cartman11 said:

Mi-au zis dar nu imi mai aduc aminte exact parca vreo  doua saptamani. Insa cel putin pentru masina mea - si din ce am putut eu sa imi dau seama nestiind deloc limba germana - aparent nu trebuie tratate deloc chederele colorate cu verde. Acum nu stiu cum e la EOS dar am zis sa iti atrag atentia : ).

Merci :) . Eu am cautat schema in Eos Owner Manual si apoi am facut rost si de un book cu instructiuni cum/unde sa aplic substanta de hidratare . Difera procedura ... a mea , fiind hard-top , are mult mai multe imbinari si "chestii " de hidratat/lubrifiat .

Capture.PNG

Link către comentariu

Hmmm... vechea mea feblete. :)

Jucaria perfecta pentru o femeie (si nu numai). 

Vad ca a nimerit unde trebuie. Mai rar posesoare de masina, care stie ce conduce si cum sa-si bage cu folos degetutele prin ea. Felicitari pentru modul cum o rasfeti! Eu nu-mi dau masina nimanui s-o manuiasca, dar tie ti-as incredinta-o cu sufletul impacat. :)

Bravo! Nu am decat cuvinte de lauda. Sa aveti grija una de alta!

Si ca sa inchei cu inceputul (vad ca stii de gluma :D), un bun inceput era sa ridici camera.

On 31.01.2016 at 0:11 PM, Yka's said:

Voi ce parere aveti si ce sfaturi mi-ati da ?

3.jpg

Link către comentariu
16 hours ago, C o s m i n said:

Hmmm... vechea mea feblete. :)

Jucaria perfecta pentru o femeie (si nu numai). 

Vad ca a nimerit unde trebuie. Mai rar posesoare de masina, care stie ce conduce si cum sa-si bage cu folos degetutele prin ea. Felicitari pentru modul cum o rasfeti! Eu nu-mi dau masina nimanui s-o manuiasca, dar tie ti-as incredinta-o cu sufletul impacat. :)

Bravo! Nu am decat cuvinte de lauda. Sa aveti grija una de alta!

Si ca sa inchei cu inceputul (vad ca stii de gluma :D), un bun inceput era sa ridici camera.

Multumesc frumos ! :D

Pana sa am Eos-ul nu facusem decat o pana la un Logan si un semi-detailing exterior la Matiz ... dar acum am prins microbul si nu stiu ce sa mai mesteresc ! Din cand in cand glumesc ca o sa imi cumpar o epava sa ma joc cu ea cat am chef ... ! :))

Imi place de mor comunitatea asta  !!! ... Chiar daca sunt femeie pot sa pun o poza decenta ( dar care include niste craci ) si nu primesc comentarii porcoase .  Imi place foarte mult poza aia si de aceea am preferat sa postez originala . Nu sunt genul sa ma pozez sexy pe capota :cool:  

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!