Jump to content

Yka's

Postare recomandată

Merci ! 

Din pacate chiar nu am ce sa le mai fac .pentru ca materialul din care sunt facute este atat de corodat incat a devenit casant !:o

Incerc sa vad partea buna : am gasit in dezmembrari oglinzi de pe modelul nou ... macar fac un upgrade si stau fara grija . 

Link către comentariu

Day 1 !!! :wub:

- Inlocuire parbriz crapat

- Spalare cu sampon cu ph neuru

- Decontaminare

- Polish 3 step

- Detailing interior complet 

- Lampi de numar cu Led 18 SMD

Va urma ...

img_20160319_133852-resized-1920.jpg

Link către comentariu

unde ai facut detailingul?  

si poza cu lampile noaptea daca se poate, ma bate gandul la un set.

multumesc si bafta cu snow proiectul

Link către comentariu

Merci !! :)

UPDATE !!

Day 2

- Retus puncte de vopsea sarita

- Finalizare polish 3step

- Sealant

- Dressing anvelope

- NanoGlass tratament hidrofob geamuri

- Trimis capace oglinzi la vopsit

Mai am cateva lucruri de facut dar .... printesa mea e " giugiuc " !!!! :biggrin: 

Va urma ....

1150177_10207247784447747_7398822192512064174_n.jpg

Link către comentariu

n-ai exagerat, chiar e tratată ca o prințesă!

keep it up!

Link către comentariu

Ajutor , baieti !!  :unsure:

Am cumparat din dezmembrari 2 oglinzi 2012 iar oglinda dreapta a venit fara puddle lights si fara rabatare . Exista vreun mod prin care sa iau motorasul de rabatare de pe niste oglinzi electrice dar de pe Passat cc ?

Ideea e : Am scos  sticla , capacele , motorasele , etc ... dar m-am blocat cand am incercat sa desprind oglinda de brat , in zona unde este motorasul de rabatare ...

Din ce am citit pe net acolo exista o siguranta care la oglinzile mele vechi era vizibila si putea fi scoasa foarte usor ... dar la cele noi sistemul este diferit si nu am nici cea mai mica idee de unde sa ma apuc ...

Vreun sfat ? :unsure:

Link către comentariu

la generațiile mai vechi nu se poate pune motorașul de rabatare pe braț fără rabatare...

Dacă dai jos carcasa oglinzii, prinderea este cu un arc prins cu o clemă mare ca un fel de șaibă...

oglindă EOS oglindă CC

oglindă EOS 2012 oglinda CC 2012

sper să te ajute cu ceva deși nu prea înțeleg ce vrei să faci... să pui oglinzi de FL?

Link către comentariu

Merci ! :) Da , pun oglinzile de FL , care sunt total diferite fata de ce am acum pe masina , atat ca design cat si ca constructie .

Oglinzile sunt 2012 si se pare ca ar merge , au locul unde intra motorasul de rabatare gol ... deci speranta ar exista ! Dar din fericire s-a intamplat ceva ... ce eu consider miracol ! :biggrin:

In timp ce faceam planuri cum sa desfac , sa mut si sa schimb mufe si cabluri ... m-am enervat atat de tare incat am sunat inapoi la dezmembrari pregatita sa le zic vreo 2 !

Eu eram sigura ca mi-au tras teapa si ma asteptam ca fiind in celalalt capat al Tarii (Oradea) si ca nu am primit factura o sa raman cu buza umflata si nici macar nu o sa imi raspunda la telefon ... MARE mi-a fost mirarea sa constat ca nu numai ca oamenii si-au recunoscut greseala DAR imi trimit azi o alta oglinda ( rabatabila ), pot sa pastrez capacul de pe cea veche ( pentru ca deja l-am vopsit ) si citez : " pot sa le trimit eu cealalta oglinda cand am timp " .

Faith in humanity restored !! :wub:

Sa vina oglinzileeeee !!

Link către comentariu

Hello !:)

Am zis sa fac o recapitulare cu ce mi-am propus sa fac cand am deschis acest topic si ce am reusit sa fac pana acum ...

- Polish 3Step , retusuri de vopsea ,  protectie k-Nano ceramic , tratament Hidrofob pentru geamuri

- Inlocuirea RCD-ului cu un RCD 510 + CAN

- Camera marsarier

- Schimbarea Climatronic cu model 2010

- Resoftare Stage1

- Jante de vara pe 18" ( inca nu m-am hotarat asupra unui model ... sau culoare  )

- Schimbarea parbrizului ( crapat din cauza unei pietre la nici o luna dupa ce am cumparat masina :( )

- Schimbarea oglinzilor ( bratele lor sunt exfoliate din cauza spumei active iar capacele sunt crapate )

- Inlocuirea lampilor de numar si PuddleLights-urilor cu unele full led

- Warning lights in usi

- Vopsire grila si oglinzi ( Piano Black )

Am reusit sa tai destul de multe de pe lista  si sa fac si cateva lucruri in plus !! :wub:

- Detailing interior complet

- Sealant ( o sa aplic un k-Nano in curand ... sper )

- Colantat fusta spate

- SMD Speedometru Albe

mini.png

mini3.png

mini2.png

Link către comentariu

Ce o schimbă oglinzile! Pui o poză cu ea din față să se vadă amândouă?

Modificat de guppster
Link către comentariu
9 hours ago, guppster said:

Ce o schimbă oglinzile! Pui o poză cu ea din față să se vadă amândouă?

promit ca o sa pun ... cand o sa am 2 oglinzi la fel :biggrin: ... pana atunci va arat doar partea ei frumoasa ! Luni sper sa pun si cealalta oglinda ...

9 hours ago, DB86CLP said:

Vin foarte bine oglinzile! 

Merci !

8 hours ago, drachenblut said:

foarte bine arata, well done

:cool:Multu !

5 hours ago, bubu182 said:

Super arata ! a intinerit cativa ani ! :D

Daaaa !! Chiar ma uitam peste pozele de acum cateva luni ... am facut putine modificari interior/exterior dar sunt de mare effect !

4 hours ago, DB86CLP said:

eu acum vad ca are nr de DB. Esti din targoviste? 

Moreni :) pe aproape !

Link către comentariu

Frumoaseeee....! mie imi placeau si pe alb....

Link către comentariu
8 hours ago, F l o r i n said:

Frumoaseeee....! mie imi placeau si pe alb....

Merci !! Si mie imi placeau si pe alb ;) a fost o alegere grea ! O sa leg comentul asta de un update ... pentru ca , o sa am nevoie de ajutorul tau , Florin !!

UPDATE

Zilele astea montez si frumuselul asta !!! Gata cu albastrul la interior !!

Mai am in plan sa fac si manerele luminate la interior ( nu vrea lambdadryver sa-mi puna fetele la usi inapoi pana nu facem si asta )...

Abia astept sa fie gata si sa o iau la o plimbare topless(masina , nu eu ) prin oras ... ca tot a venit vremea asta frumoasa ! :))

12063672_10207359446839237_8280539614802808655_n.jpg

Modificat de Yka's
Link către comentariu

hihihi.... Mateiu pe treaba, ca de fiecare data !:)

Link către comentariu

:wub: Are mama un transformer frumusel foc !

Azi am dus printesa sa vada marea ! Nu o sa ma satur niciodata de masina asta !!

img_20160405_203244-resized-1920.jpg

Modificat de Yka's
Link către comentariu

Mi se pare mie sau nu ai capacelele de la jante ? :D  Vezi ca se gasesc pe net la preturi f ok.

Link către comentariu
3 hours ago, F l o r i n said:

frumoasa poza !

distractie placuta la mare !

Merci ! :)

51 minutes ago, bubu182 said:

Mi se pare mie sau nu ai capacelele de la jante ? :D  Vezi ca se gasesc pe net la preturi f ok.

Am avut 2 ... acum mai am doar 1 ! O sa dispara si asta cat de curand , sunt sigura !:))

Urmeaza sa reconditionez jantele ... pana atunci le las fara capacele ! 

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!