Jump to content

VW Gold IV automat


vali0615

Postare recomandată

Salut,da le pastrezi pe astea,arcuri inca caut ,sau o suspensie sport reglabila.M a uit si dupa niste jante pe 17 long beach pentru vara ,si cu jantele montreal sa le fac de iarna.Distantierele sant ale mele cele 2 seturi si pun 2 cm pe spate si 1,5 pe fata si vad de maine cum se comporta.Daca atinge pe undeva schimbam ,taiem,dam la strung si facem pana iese bine.ET nu stiu cat au jantele (am sa m a uit maine cand pun distantierele).

Link către comentariu

ai facut treaba buna cu distantierele,montreal 2 au et 42 si o sa fie ok cu distantiere de 15mm pe fata...daca vrei sa pui long beach o sa fie putin mai spre exterior jantele deoarece au et 38,exact jantele astea le am si eu pe masina ,insa long beach sunt destul de grele...si eu le simt cand le schimb primavara ca nu mai fuge la fel masina.

nu te-ai gandit la pui niste faruri cu lupa?per ansamblu arata bine bine masina :wub:

Link către comentariu

Atunci raman cu jantele montreal ,si poate o reglabila sau arcuri sport pe telescoapele masinii.Faruri am in plan ,doar sa le fac pe interior negre atat.Maine montez si camera primita cadou(trebuie sa trag firul de la oglinda retrovizoare la scrumiera.Treaba e ca nu prea as vrea sa stea permanent incarcatorul camerei in locul brichetei.

camera 023.jpg

Link către comentariu

Daca vrei neaparat sa treci pe 17 o ideear fi  (daca gasesti si iti permiti) OZ Superleggera 5x100,sunt usoare si ca si aspect nota 10 - parerea mea.

Spoiler

20140404_164317_zps2ec8cf54.jpg

Cat despre camera,poti sa o alimentezi de la plafoniera,vezi ce amperaj/volti are nevoie,daca e cu transformator e mai nasol ca nu e spatiu,calea lunga ar fi si maschezi fir din spate de la scrumiera pe sub/langa stalp,plafon si oglinda...e cam migalos

Modificat de cxr2test
Link către comentariu

Maine vreau s a imi pun rotile de vara,si m am apucat sa curat  jantele (asta vara cand am venit de la mare am prins o portuine de vreo 2 km de bitum ,am redus viteza c a  sareau pietrele ca la popcorn pe sub masina de la roti.Nu zic ca toata treaba era de la o reparatie in strada pe o banda de vreo 50 m).Astazi am gasit o solutie pentru jante,si am zis sa incerc cu ea.Am facut 2 roti,maine mai fac doua ca nu mai aveam chef.

jante 010.jpg

jante 011.jpg

jante 013.jpg

jante 015.jpg

jante 012.jpg

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Ce solutie ai folosit?ca au iest prea bine :)

La distantiere ce nu iti place?ca am vazut ca vrei sa scapi de ele...

Link către comentariu

Salut,pentru jante am folosit o solutie cumparata de la Kauf......,era la reducere si am zis sa incerc poate fac ceva,si chiar a facut(cu 5 lei).Binenteles ca m am dus sa imi mai iau un bidon sa fie acolo dar nu mai erau.Distantierele imi plac ,le am pus pe jantele de vara.Cand le am cumparat am gasit un set de 4 bucati cu grosime de 2 si un set de 1,5 cm tot 4 bucati in orase diferite.Le am cumparat pe amandoua seturi,am montat pe spate de 2 cm si pe fata de 1,5 cm.Celelalte care mi au ramas le am pus pe net la vanzare ca nu aveam ce face cu ele(deja le am vandut).

Link către comentariu
  • 4 months later...

 

Sa sterg si eu praful pe aici.Astazi au sosit stopurile spate,le am si montat,Am mai dat folia de pe stalpi jos ca se făcuse urâtă si am pus alta.Pe unde m am dus la firmele de folieri,ba ca nu au timp,sau vin o dupa 2 săpt.Asa ca mi am cumparat folie (oracal)parca si am trecut la treaba.De schimbat stopurile a fost usor (ploaia m a tinut un pic pe loc)dar s a rezolvat.

20170727_170330.jpg

20170727_170548.jpg

20170727_175301.jpg

20170727_174927.jpg

Link către comentariu

Subscriu la ce  a spus Laur, stopurile vin foarte bine pe masina,sa le porti sanatos!

Link către comentariu

Multumesc,mai rămân farurile de facut cu negru (le am amânat de vreun an).

Link către comentariu

Numa bine vad cum da kitul de gti cu jantele montreal 2.:D

Cand poti si ai timp, de curiozitate,fa o poza mai de aproape la folia dp stalpi,desi nu sunt fan sunt curios de textura ei.

In rest masina arata bine!

PS: ce arcuri ai montate pe ea ?

Modificat de cxr2test
Link către comentariu

nu arata deloc rau stopurile.

cu folia de pe stalpul B insa, nu stiu ce sa zic.

sunt unele masini care au nevoie de asa ceva, golful nu este neaparat una dintre ele...

poate la variant sa aiba mai mult sens...

Link către comentariu

Arata bine masina, sa o stapanesti sanatos si sa te duca multi km fara probleme!

Link către comentariu

Am sa fac maine poza la folie de pe stalpuri mai de aproape .Arcurile si telescoapele sant originalele (ale masinii).

Link către comentariu
  • 4 months later...

Salutare ,sa dau si eu cu mopul pe aici(n am mai scris de mult).Saptamana trecuta am cumparat doua faruri si vreau sa le fac negre in interior ,si semnalizari duble.Am dat comanda si de sticle(au si ajuns).Vreau sa schimb plasticul din fata semnalizatoarelor(am gasit ceva ,si asa o sa arate semnalizarile)se vede in prima poza.Dupa ce trece revelionul intru in ele si sper ca le termin in vreo doua zile.

20171229_183632.jpg

20171229_183811.jpg

Link către comentariu

Ca sa scapi de diferenta de plastic in semnalizare iti sugerez sa le infoliezi,folie lucioasa portocalie.

Si eu cand mi-au cautat al 2-lea set de semnalizari am cautat sa gasesc acelasi model ca stiam ca o sa arate ciudat oarecum,desi erau acelasi model si forma una era mai decolorata.

Vezi cand montezi semnalizarea ca farul normal de mk4 nu are prindere de a 2 a semnalizare,acolo trebuie sa fi putin creativ,eu nu am folosit silicon,etc mi-am facut suporti din plastic.daca le legi in serie ar fi indicat sa pui o siguranta intre ele,daca o sa folosesti LED atunci nu e nevoie,cel putin din cate am testat eu.

Chestia cu rama neagra ma tenteaza si pe mine dar nu vreau sa schimb sticlele,cred ca cu putina indemanare le dau jos (sunt din sticla)

Bafta!

 

Link către comentariu

Semnalizarile o sa arate ca cel de sus amândouă.Am facut poza doar ca sa se vada diferenta intre cel nou si cel vechi.M a gândeam si eu sa desfac farurile mele dar circul cu ea zi de zi,asa am timp sa le fac pe astea doua bine.

Link către comentariu

Astazi am spart sticlele de la faruri,am facut semnalizarile si suportii de prindere.Maine cred ca o sa le vopsesc,dar nu stiu cu ce sa acopar faza mica si cea mare sa nu se ia nichelul.Am probat foarte putin cu banda de hartie pe o margina si se ia.Stie cineva ,se da primer inainte de vopsire sau a dat direct cu vopsea ? Punctele negre de pe semnalizari este marker(le am numerotat pe spate).

20180103_165452.jpg

20180103_165523.jpg

Link către comentariu

Salut. Uite metoda pe care am folosit-o eu pentru izolarea oglinzilor. Sper sa te ajute si pe tine. 

AE64CF52-025F-4D97-8E2E-2BAF57CC82D1-297

5442DC04-B077-4479-BCFB-B589D9FBC39B-297

0DCA499A-A47D-4A14-9A7E-49AF1BC71102-297

Link către comentariu

Nu era vorba ca faci doar rama neagra?vrei sa faci tot negru?

Spoiler

 

min 1:32

Link către comentariu

Eu am folosit un sablon din carton, am luat diametrul la faza lunga si scurta dupa am decupat, rezolvi cu un compas si o foarfeca.

Legat de vopsit, trebuie sa matuiesti bine suprafata, eu am dat cu smirchel de apa + apa.

Daca tot faci asta baga si lupe de 2.5 in ele  :)

Link către comentariu
On ‎01‎.‎03‎.‎2017 at 7:44 PM, vali0615 said:

m am apucat sa curat  jantele

Sfat pe viitor: Foloseste solutia aceea de la Nufarul, e un bidon negru. Dupa ce pui solutia, dupa 10 minute doar stergi putin cu un burete si dispare tot. Asta sa nu te mai chinui pe viitor sa freci la ele pana faci febra musculara.

Masina arata beton, e superba culoarea.

Link către comentariu

Multumesc pentru sfaturi.Astazi Am dat cu smilgher si cu apa si s a dus foarte repede.Le am dat si o mana de vopsea.Am ales sa dau si nichelul jos de pe partea cu lupele.Lupe nu vreau (chiar data arata frumos cu ele).

20180104_124401.jpg

Link către comentariu

 Gata si farurile,luni daca este vreme frumoasa le pun pe masina.

20180104_202929.jpg

20180106_181325.jpg

20180106_181423.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!