Jump to content

Golf IV 1.4 / 2 usi

dolnet

Postare recomandată

am cumparat de curand un golfulet  ,  dupa primii 200 de km , masina pare ok  legata bine , fara erori , am schimbat uleiu filtrele si consumabilele , revin cu poze !!!

Link către comentariu

dupa 1000 km , revin cu ceva impresii , cand intru in giratorii cu viteza in curbe .. cam fuge spatele. .. precisez ca am ESP .. vad cam degeaba , si mi-am comandat cotiera noua cu sistem de prindere din metal de podea , cam cat costa la un mecanic sa o schimbe , singur imi cam prind urechile , care ar fi cauzele din cauza ar fugi spatele asa grav , inainte conduceam un mondeo break si cauciucurile pe spate erau varza la ala si nu imi fugea in curbe si fara esp

Link către comentariu

da sunt din bacau , momentan nu i-am facut poze pentru ca nu i-am schimbat numerele , oricum per total is multumit de ea , venind de pe 1.8 benzina greutate mare , 1.4 masina mica ..  ies de 2x mai bine la consum si suspensia la vw  imi place mai mult 

Modificat de dolnet
Link către comentariu

si inca ceva ! mi-a spus mecanicul ca pe viitor o sa trebuiasca un burduf la planetara schimbat , avand un vw Transporter , stiu ca la ala nu prea gaseam de cauciuc .. in ultima vreme se faceau doar de plastic , aceasi problema e si la golf ?

Link către comentariu

avânt un topic la ”mașina mea” pui poze, o descri, spui ce modifiări ai adus eventual nu faci spam cu întrebări tehnice.

Link către comentariu
  • 7 months later...

Pareri,impresii ,consum dupa segmentare?eventual un video >?

PS: bine ai venit pe forum,e mai greu cu inceputul.Bafta!

Link către comentariu

Eventualele impresii dupa segmentare ar fi : motorul se aude Superb ! valori normale la relanti , referitor la consum , cand am dus masina la segmentat , o alergasem bine vro 3000 de km din olanda pana in romania si mi-a luat cam 1,5 litri de ulei , la mecanic am ajuns cu erori la EGR si sonda , dupa segmentare nu a mai dat erori  , dar nici nu cred ca e totul in regula cu ele avand in vedere ca stau intr-un oras mic si merg mai mult noaptea si consumul e in jur de 9 % , mecanicul a zis sa merg macar un plin si pe urma vedem  daca trebuie inlocuite una din ele , dupa cateva mii de km o sa vin cu mai multe immpresiii.

Link către comentariu
  • 1 month later...

am facut deja mai bine de 3000 de km .. dupa segmentare .. in ultima mie .. am mai piscat-o , gen schimabat la 5000 de cateva ori .. si culmea nu m-a consuma ulei

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!