Jump to content

Golf 4 variant AXR 101 cp 2005

eu_markhu

Postare recomandată

Salut. Desi am ceva timp de cand urmaresc forumul indeaproape(cel putin o ora pe zi de lectura) m-am hotarat sa va prezint si eu "comoara"
Sa incepem cu detaliile tehnice
-Golf 4 variant,1.9TDI AXR 101cp, 5trepte
-Ocean , culoare argintiu A7W
-An fabricatie 2005(prima inmatriculare octombrie 2004
Dotari: 4geamuri electricr, oglinzi electrice si incalzite,AC manual,ESP,
Dotari ulterioare:CB minidot, pilot automat(cu ocazia asta multumesc lui p_alex81 din timisoara),alarma cu cheie briceag AM(multumesc lui florin pentru ajutor)
Masina am cumparat-o in aprilie 2013 cu 143k km(probabil raeali) de la un nene care a adus.o din germania in 2012 a inmatriculat.o si a recuperat taxa, a folosit-o 6luni dupa aia a stat in parcare 6 luni pana am cumparat-o eu.
Distributie facuta la 144k de mine plus consumabile, de atunci le fac din 10k in 10k iar acum am 190k.
In 2014 cumparat amortizoare sach bitubulare toate 4 cu flanse rulmenti si kituri de protectie
In 2015 schimbat bucse punte spate si un rulment stanga fata.
Intre timp am luat inca un set de jante tabla 15"(masina avea tot tabla pe 15') cu 2 seturi de anvelope, iarna continental TS850 si vara HANKOK kinergy eco toate noi.
-Schimbat baterie in 2014 cu varta silver 74 Ah
Schimbat debitmetru bosch nou in urma cu 1 luna.
Imediat o sa revin si cu poze.pentru ca este dezastru in interior(copil mic de 2 ani care si-a facut din masina locul unde ia masa)
Momentan masina este pe numele vechiului proprietar fiind trecuta doar la impozit pe numele meu. Taxa este 500e si nu cred ca merita.

post-123601-0-40049500-1453728687_thumb.

post-123601-0-08651800-1453728717_thumb.

Modificat de eu_markhu
Link către comentariu

Multumesc. Nu stiu ce sa spun despre "tanar"  masina asta m.a cam facut sa ajung la concluzia ca la masinile 2000-2003 s.a cam schimbat ce a fost de schimbat(ma refer la turbina, volant,...etc care cad dupa 200k) la a mea sunt originale toate si tare ma trec emotiile sa nu cada la mine :-)

Inca o poza(pata de pe portiera asa a fost din momentul cumpararii)

post-123601-0-95142900-1453729515_thumb.

Modificat de eu_markhu
Link către comentariu

Multamesc, "e scumpe" anvelopele pe 16. Si cu copil mic in masina prefer confortul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!