Jump to content

VW Golf 7 2.0TDi 150CP DSG (Golf Edition 40)

cnecrea

Postare recomandată

Din pacate inca nu a venit :(. Am platit integral pe 29. Domnisoara de la reprezentanta unde am luat-o eu a zis dada luni intra pe transport si vine sigur joi-vineri. Nici pana azi nu m-a sunat... si i-am spus ca de luni incep examenele X(... Ei au un eveniment cei de la midocar sambata aceasta si chiar o sa ma duc pe acolo deoarece eu unul cred ca o sa o afiseze pe acolo fiind aproape full masina... (asta imi inchipui eu deoarece nu ar avea d c sa dureze atat transportul de la Curtici pana la Bucuresti ca totusi eu cu masina de la Bucuresti la Arad la bunici fac cu masina o zi la mers lejer nu non-stop)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
On 6/3/2016 at 7:57, Victor Lala a scris:

Din pacate inca nu a venit :(. Am platit integral pe 29. Domnisoara de la reprezentanta unde am luat-o eu a zis dada luni intra pe transport si vine sigur joi-vineri. Nici pana azi nu m-a sunat... si i-am spus ca de luni incep examenele X(... Ei au un eveniment cei de la midocar sambata aceasta si chiar o sa ma duc pe acolo deoarece eu unul cred ca o sa o afiseze pe acolo fiind aproape full masina... (asta imi inchipui eu deoarece nu ar avea d c sa dureze atat transportul de la Curtici pana la Bucuresti ca totusi eu cu masina de la Bucuresti la Arad la bunici fac cu masina o zi la mers lejer nu non-stop)

nici acum nu a ajuns? :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!