Jump to content

Golf 6 1.4 TSI Black

Chris138

Postare recomandată

Sigur asa am sa fac si eu sunt curios cum v-a arata, probabil daca era o culoare deschisa toata masina se vedeau mult mai clar diferentele dar nici pe negru nu cred ca ii va sta rau, deocamdata vreau sa dau la vopsit bara si eleronul apoi sa comand ce mai trebui pentru montat, dupa care timp liber de facut treaba, am sa revin cu poze cand e gata :D 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Eleronul si bara sunt la vopsit sper sa le iau ziele astea intre timp o spalare la masina si ultimile piese comandate,aluminiul da bine in interior :D, am tot ce trebui pentru montarea eleronului si a spoilerul de R-line inclusiv tipsurile de skoda care nu ma asteptam sa arate asa de bine si foarte calitative revin cu urmatorul set de poze dupa montaj, abia astep :D

IMG_4031.jpg

IMG_3929.jpgIMG_3934.jpgIMG_3991.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Bara R-Line, eleronul si tipsurile, sincer sunt multumit :) nu imi pare rau pentru alegerile facute 

IMG_4154.jpg BEFORE

IMG_4169.jpgIMG_4170.jpgIMG_4184.jpgIMG_4183.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Update-uri noi la masina, Stergator VW Scirocco, RNS 315 + microfon si antena GPS, Faruri Bi-Xenon la care m-ai am de lucrat ( faza lunga nu merge plus instalare AFS)

IMG_4249.jpgIMG_4281.jpg

IMG_4191.jpgIMG_4264.jpg

IMG_4278.jpg

IMG_4300.jpg

IMG_4325.jpg

Link către comentariu

Povesteste te rog cu farurile alea daca vrei de unde le ai luat, sunt oem, ai toata instalatia cu autoleveling si ce mai e pe acolo, cat au costat.

Link către comentariu

Salut le-am luat de pe Markplats un site din Olanda eu locuiesc aici, au costat 420 euro cu cablurile incluse, da sunt OEM au venit complete cu droser bec xenon si calculatoarele AFS de pe far, pentru autolevel mai am de luat cabluri senzor de level si calculator de afs stima. 

Link către comentariu
  • 8 months later...

Am tot pus una alta pe masina si nu am mai scris demult, incep cu rotile de vara Mallory 17"

IMG_4654.JPGIMG_4661.JPGIMG_4678.jpg

Puddle Lights plus cover la oglinzi chrome matt effect si semnele de pe aripi R-Line

IMG_5486.JPG

Bara fata R-Line imediat dupa ce am luat-o de la vopsit, semnul VW glosy black si puse pe masina 

IMG_5537.JPG

IMG_5538.JPG

IMG_5543.JPG

IMG_5834.JPG

Volan R-Line cu comenzi la care a trebuit si calculatorul de coloana multumesc dn Al Bundy de ajutor

IMG_6050.JPG

Link către comentariu

Stopurile led culoare Cherry red montate si codate fara erori in bord :)

IMG_6275.JPG

IMG_6309.JPG

IMG_6311.JPG

IMG_6312.JPG

Planuri de viitor must have : :D

- Grila fata complet neagra momentan este cea cu insertile cromate

- Praguri exterior R-Line 

- Ornamentele de la proiectoare negre la fel acum le am pe cele cromate

- Inserti cromate praguri interior R-Line

- Pedalele aluminiu

- Upgrade la panoul climatronic

- Puddle Ligths LED, acum sunt cele originale dar se vad cam slab

- Schimbator viteze GTD

Ma gandesc si ceva modificari minore la motor probabil chip tuning, un kit de inductie aer, DV+ si short shifter dar ramane sa cercetez nu stiu daca acel short shifter afecteaza cu ceva negativ asupra cutiei sau a ambreiajului daca a pus cineva imi poate spune cate ceva despre acesta?

In rest posibil camera reverse pt RNS 315, incalzire in scaune , AFS pentru xenon, ar trebui sa schimb parbrizul ca este zgariat si vopsit capota sarit lacul in unele locuri.

Modificat de Chris138
Link către comentariu

Felicitari. Arata wow masina !

Faza lunga o poti rezolva doar cu o centrala electrica si 2 fire trase in noua centrala el. Nu e rocket science.

In schimb in continuare vei ramane fara afs ... si cel mai important fara autoleveling.

Oricum imi place mult cum arata masina ta. E curata si are modificari de bun gust.

Climatronicul nou o sa faca diferenta dar cred ca vei fi mai incantat de schimbator :) Eu cel putin pot spune ca schimbatorul a meritat toti banii :))

Modificat de ShadoWzZ
Link către comentariu
56 minutes ago, stefz said:

Modificari de bun gust :) keep it up , faci o treaba excelenta ! :icon_thumleft:

Mersi mult stima.

3 hours ago, ShadoWzZ said:

Felicitari. Arata wow masina !

Faza lunga o poti rezolva doar cu o centrala electrica si 2 fire trase in noua centrala el. Nu e rocket science.

In schimb in continuare vei ramane fara afs ... si cel mai important fara autoleveling.

Oricum imi place mult cum arata masina ta. E curata si are modificari de bun gust.

Climatronicul nou o sa faca diferenta dar cred ca vei fi mai incantat de schimbator :) Eu cel putin pot spune ca schimbatorul a meritat toti banii :))

Faza lunga am rezolvat-o demult merge si shutter si faza lunga fara a fi trase cele doua fire doar codat cum trebui, mersi mult si ne vedem curand, oricum a ta face toti bani si fara modificari 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!