Jump to content

VW Passat CC

Bogdanblaga93

Postare recomandată

Salutare colegi, am reusit sa ma alatur si eu forumului cu greu. De 2 luni sunt posesorul unui CC si pot sa spun ca pana acuma sunt foarte multumit din toate punctele de vedere, inainte de asta am avut un Opel Insignia de care am fost foarte dezamagit. Am fost personal dupa ea in Germania, am luat'o de la neamt de acasa. 162.000 km a avut cand am luat'o.

Ca motorizare : 2.0 TDI ( Euro 6 ) - 143 CP.

Dotări - Sunt cele obisnuite , nu are nimic diferit de celelalte :)).

Modificari  daca putem sa le numim asa I-am facut doar semnalizarile sa stea aprinse la 20% din intensitate gen U S A. si acuma ma gandesc sa cumpar asta : https://www.youtube.com/watch?v=aztlPBYGjXU , a montat cineva ? isi merita banii ?

Multumesc

post-162399-0-40200800-1450716432_thumb.

post-162399-0-04898300-1450716440_thumb.

post-162399-0-84361600-1450716443_thumb.

post-162399-0-41563500-1450716448_thumb.

Modificat de Bogdanblaga93
Link către comentariu

Cc2015, e din 2010. Si da, este euro 6. Cred ca face parte din alea care au fost manevrate :)))) de vw

Link către comentariu

...fostul meu cc era din 2011, bluemotion si era euro5. Dar nu conteaza, e misto si asta conteaza [emoji6]

Link către comentariu

As putea vedea utilitatea acelor DRL-uri .... daca nu te deranjeaza ca oem nu au existat si au o calitate buna , go for it.

In filmuletul pus de tine arata ok si functionalitatea este din nou , f ok.

Link către comentariu

Cc2015, nustiu care cum se incadreaza . Dar a fost ok ca nu am platit taxa:))

Shadwz, sunt frumoase si imi plac tare dar nu gasesc nicaieri :( ma refer la noi in tara, doar la un singur nene am gasit pe olx. Si prefer sa iau de undeva de pe un site sau ceva nu de la privat.. Uite ce frumos arata

Link către comentariu

DRL-urile de la JLS le am si eu de cam 3 ani pe masina si se pot modifica pentru a face dimming la trecerea DRL-Poziții. Trebuie modificata puțin alimentarea, dar nimic prea dificil pentru cineva cu putina atenție si îndemânare. Eu așa le-am facut si fac dimming de 50% cand comuta pe Poziții/far aprins!

Sa o stăpânești si multi km fără probleme!

Link către comentariu

Eu le-am lat de la iuly (JLS Tuning) acum 3 ani. Aveau o singura alimentare de la panoul de siguranțe așa ca le-am modificat sa aibă 2 alimentări (prima de la soclu bec Poziții si a 2-a de la soclu bec DRL) iar pe prima alimentare am inserat in circuit o rezistența de 50 Ohmi si 2 rezistente de 5 Ohmi astfel, cand comuta farul poziția (fie prin senzor de lumina, fie din buton) pe circuitul acesta scade intensitatea la 50%, cât este rezistența de 50 Ohmi. Nu e atât de complicat pe cât suna! :))

Sincer, mai bine de atât nu pot decât sa-ti arat! :D

Link către comentariu

E complicat daca nu stii..:)). La montare trebuie desfacut ceva?( sa desfac pe bara sau ceva?) Sau iasa usor cele originale din cleme si se pun astea ? Daca il montez simplu fara sa fac modificarile tale , nu sunt ok? Jls tuning, mai au de vanzare? Sau jls e marca lor

Modificat de Bogdanblaga93
Link către comentariu

Se demontează grila de la proiector care este prins in 1 șurub torx si 5-6 cleme, apoi semnalizatorul este prin tot in 1 șurub torx si scoți mufa din spatele acestora.

Sunt ok si fără modificările pe care le-am facut eu, dar sunt nițel cam puternice pe timp de noapte... JLS Tuning era firma unui băiat de pe forum care se ocupa cu așa ceva, iuly, dar nu știu daca se mai ocupa... El ti le făcea in semnalizatoarele tale originale. Daca iei din China, le înlocuiești pur si simplu pe cele originale cu acelea...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cc2015, e din 2010. Si da, este euro 6. Cred ca face parte din alea care au fost manevrate :)))) de vw

cred ca ai ad-blue, datorita acestui fapt este euro 6.

am vazut prin manualul masinii ca are busonul de alimentare prin portbagaj pe langa roata de rezerva parca..

si nu in ultimul rand sa o stapanesti sanatos !!

si eu caut DRL cu dubla functie..dar mi se par foarte scumpe ce am gasit.. aprox 700lei si nu sunt nici ceva de firma gen osram philips..

era cineva pe 4 tuning care le modifica pe cele originale si punea leduri in ele. sincer as avea mai multa incredere in asa ceva. si-a facut cineva?

Modificat de AlexJFY
Link către comentariu

Da , e cu Adblue si din cauza asta mi-a aparut si prima problema..:)).si da, acolo este pozitionat.

Furtunul de la rezervorul de Adblue undeva face scurt , marti am programare la service :( si ii fac si o revizie..

Link către comentariu

Am vazut ca ai intrebat de becurile de la numar, iti trebuie C5W de 38mm. Dar va trebui sa cumperi lampile cu totul, cu rezistente(anulatoare de eroare) incluse pentru ca altfel iti va da eroare de bec ars. Arunca un ochi aici

Modificat de Clawoodyou
Link către comentariu
  • 1 month later...

Prima problema .... Rezistenta din rezervorul AdBlue (una din ele, ca sunt 2) s-a ars, am bagat'o in service, partea nasoala este ca nu se poate schimba doar una ci tot chitul de reparatie(sper sa zic bine) care vine doar pe original-> 860 lei + manopera.. Asta e daca avem EURO 6 :)).. Sper sa fie sa nu mai vad service curand

Link către comentariu

Salut dragi colegi sunt nou venit in acest grup si chiar ma bucur ca exista un forum special pentru wv.Am si eu un wv cc din 2011 R-line 140cp. O sa revin cu cateva poze cu masina in curand......multa bafta tuturor si fara evenimente.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!