Jump to content

rulmentii dusi?

saficus
 Share

Postare recomandată

de cateva zile cand trec de 40 de km/h se aude un huruit bizar, nu f puternic si parca volanul trage un pic spre dreapta. Am crezut initial ca bucatile de gheata de langa roti sunt cauza, am mers la spalatorie insa sunetul nu a disparut..

sa fie oare rulmentii?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Idem(in afara de trasul volanului).

Problema e ca rulmentii spate am inteles ca vin cu totul cu ce mai e in interiorul rotii la Golf IV (am uitat cum e exact), oricum costa cam 100 $ bucata pe spate. Sper doar sa se fi inselat cel de la piese auto. (si ca la Leon nu costa atat)

Link către comentariu

• 1 month later...

Pana la urma erau rulmentii dusi?

Cum se manifesta. in general, rulmentii stricati si , mai ales, cum pot diagnostica singur daca sunt OK sau nu?

Multumesc

Link către comentariu

Cum se manifesta. in general, rulmentii stricati si , mai ales, cum pot diagnostica singur daca sunt OK sau nu?

Mecanicul meu, cu masina ridicata pe elevator, prinde roata cu doua maini in puncte diametral opuse si misca. Nu ar avea voie sa aiba joc.

Mai rudimentar: merge sa pui piciorul pe cauciuc si sa apesi (ca si cand ai verifica cat de umflata e roata) si daca se aude vreun "clanc" e dus.

Chestia asta am verificat-o pe Dacie, acuma la astea nu cred sa fie mult diferit.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!