Jump to content

Masinuta mea passat CC

DENISS25

Postare recomandată

Salutare!!   avand putin timp liber azi am hotarat,sa-mi prezint si eu masinuta....dupa lungi cautari(aproximativ 2 luni jumate) am hotarat sa plec in Germania sa mi caut acolo...intr-un final ea a  fost aleasa....este vorba de passat cc fabricat in 2010 ,,2.0 tdi  CR 170 cp! 178.000 km reali,a fost verificata si rasverificata inainte de achizitionare...ca dotari pot enumera urmatoarele!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            suspensie adaptiva DCC                                                                                                                                                                                                                                    senzori parcare fata ,spate,plus camera marsarier                                                                                                                                                                                           faruri bixenon adaptive                                                                                                                                                                                                                                    navigatie RNS 510                                                                                                                                                                                                                                            scaune electrice incalzite,plus memorie                                                                                                                                                                                                           trapa panoramica                                                                                                                                                                                                                                              jaluzea luneta electrica                                                                                                                                                                                                                                    discuri ventilate fata  ..ETC!!           post-99426-0-47319800-1449767418_thumb.j      post-99426-0-54637800-1449767481_thumb.jpost-99426-0-79745000-1449767579_thumb.jpost-99426-0-47536400-1449767679_thumb.jpost-99426-0-47536400-1449767679_thumb.j                                                                                                                                                                                                                                            

rog frumos un moderator,sa mi spuna dc nu mai pot adauga poze,

Link către comentariu

pentru ca ai poze f mari si ai depasit limita de 1,99 mb . Incearca sa redimensionezi putin pozele si apoi poti adauga mai multe .

Link către comentariu

multumesc frumos baieti,,o sa incerc cumva sa micsorez pozele,si nu inteleg dc mi-a aparut asa si scrisul,unde am enumerat optiunile,daca ma poate ajuta cineva sa fac din nou sa fie corect

Link către comentariu

Frumoasa masinuta.

@cogdao ti-a adresat o intrebare mai sus, si eu sunt curios sa aflu raspunsul. A fost mai scump sa o iei de acolo decat de la noi? Se poate spune pretul de achizitie?

Bafta in continuare

Link către comentariu

mersi floryn.2.0.....inca incerc sa fac cumva sa micsorez din poze sa le pot posta,asta fiind datorita lipsei mele de experienta  :lol: ......redeye ti am lasat PM

Link către comentariu

cateva poze pe fuga cu interiorul,si cu jantele de iarna  :)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          post-99426-0-85859700-1449942184_thumb.j post-99426-0-45181800-1449942196_thumb.j post-99426-0-38088500-1449942217_thumb.j post-99426-0-45960300-1449942244_thumb.j post-99426-0-97557100-1449942265_thumb.j

Modificat de DENISS25
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!