Jump to content

Vibratii la plecare de pe loc, fabia 1.2i

NitoiCristi
 Share

Postare recomandată

Buna seara, de ceva timp am o problema cu o skoda fabia 1.2i, masina vibreaza foarte tare la plecare de pe loc , initial am crezut ca este din ambreiaj sau volant dar cei de la service dupa verificari m-au asigurat ca ambreiajul cat si volant sunt perfect functionale.

La constare mi sa spus ca trebuie schimbat suportul motor central, cel care vine sub cadrul motor, l-am schimbat la ei dar nu sa imbunatatit nimic, masina vibreaza la fel de tare. Urmeaza luni sa schimb si suportii motor stanga/dreapta, cu toate ca mie imi par ok.

Ma gandesc ca dupa schimbarea suportului asta ar trebuii sa fie macar o mica imbunatatire dar schimbarea este 0.

O cunostinta care vinde piese mi-a spus ca ar putea fi din arculetele discului de ambreiaj, asta o sa fie urmatoarea chestie de verificat daca nus e va rezolva dupa ce schimb si ceilalti 2 suporti.

A mai intampinat cineva problema asta, este o probelam comuna la fabia 1.2i ?!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Astea sunt primele semne ca te lasa ambreiajul.mie mi se intimpla asa doar la rece primele 4-5 debraieri.mai merge am inteles de la mecanic vreo 10.000 km dar eu am preferat sa il schimb. Cel mai bine e kit complet .nu stiu ce trebuie la modele cu volant dubla.de curiozitate la citi km ti sa intimplat?

Modificat de andrei gras
Link către comentariu

Masina are 190.000 km, o am de noua, nu am schimbat niciodata ambreiajul.

Asta am banuit si eu prima data si chiar am ceurt o oferta pentru kit ambreiaj dar cei de la service dupa test de drum si constatare mi-au dat asigurari ca nu este din ambreiaj sau volant.

Sper sa nu schimb suportii degeaba si dupa sa trebuiasca si ambreiajul, suportii costa ceva mai mult decat un kit ambreiaj.

Am inteles ca volant pica foarte rar spre deloc pe motorizarea asta.

Eu nu mai circul cu ea, nu se mai poate circula ok, vibreaza extrem de tare, inainte sa faca asa aveam intradevar vibratii usoare la rece dar am crezut ca este din cauza clapetei de acceleratie.

Link către comentariu

Eu cred ca e discul dus... si eu am schimbat ambreiajul si nu mai vibreaza, la mine nu vibra tare.

Link către comentariu

volant daca e simpla nu se schimba niciodata.iti recomand kit complet dar de origine chiar daca e mai scump.

Link către comentariu

La mine am luat pe sachs, kitul contine disc, placa, furca si rulment cred ca undeva peste 600 lei. Eu am mai schimbat si boltul de pivotare a furcii ca imi scartaia ~30 lei doar pe oem.

Link către comentariu

Eu cred ca e discul dus... si eu am schimbat ambreiajul si nu mai vibreaza, la mine nu vibra tare.

Asta este si banuiala mea, am sa vad luni cand sunt programat pentru schimbarea celorlalti 2 suporti.

volant daca e simpla nu se schimba niciodata.iti recomand kit complet dar de origine chiar daca e mai scump.

Nici nu ma gandeam sa nu iau un kit complet, nus tiam de volant ca este asa rezistenta.

La mine am luat pe sachs, kitul contine disc, placa, furca si rulment cred ca undeva peste 600 lei. Eu am mai schimbat si boltul de pivotare a furcii ca imi scartaia ~30 lei doar pe oem.

Preturile astea le-am gasit.

KIT AMBREIAJ:

- KUPP = 263 RON

- NEXUS = 335 RON

- SACHS = 386 RON

- LUK = 396 RON

volant SKODA OE = 1080 RON [10-12 ZILE LUCRATOARE]

Link către comentariu

Cred ca acel kit sachs nu are furca si rulmentul, acestea doua pe sachs se gaseau separat intr-un set undeva intre 100-150 nu mai tin bine minte...

Eu le-as schimba din punctul meu de vedere...

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

• 4 months later...
maryus_yonutzz

Salut NitoiCristi. Până la urmă care a fost problema? 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!