Jump to content

T3 Multivan Magnum


Cypor

Postare recomandată

De doua luni de la vanzarea mk1 caddy am intrat in posesia unui Magnum. Masina a fost introdusa in RO in 2008 si a fost caraush de colegi de lucru si scule pentru camp a fostului proprietar. Dar is multumit macar ca a folosit huse astel interiorul a fost doar murdar si masina in general usor neingrijita dpdvd al aspectului. Consumabilele macar au fost la timp.

Motorizarea este un TD cu 5+1.

Ce am reusit sa fac pana acum:

Am comandat un adaptor de ceas comparator de pe ebay am tras si pompa (avansul) la semn, iar acum masina o ia la sfert indiferent de conditii.

Am schimbat bucse fatza, telescoape, distributie, c-uri iarna, parbriz, consumabile si una doua cumparaturi cum ar fi spoilerul de pe usa culisanta care a fost si atinsa si nu mai are vopseaua originala, si ceva pantofi de vara.

Ar mai trebuii sa gasesc un sirocou, dar nu ii duc lipsa momentan si perdelele pe care cred ca am sa le confectionez direct pe capse si nu pe sarma.

Pana una alta poze(a). Am sa pun si cu interiorul...

 

Am prelatit si minuscula taxa...

EyJabAw.jpgB1EOq5a.jpg

Modificat de Cypor
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!