Jump to content

My Golf IV Variant AJM

alexandsound

Postare recomandată

Salutare tuturor!
Tot uitandu-ma pe forum la tot felul de topic-uri m-am gandit sa va prezint si eu masina mea.

Golf 4 variant high line an 2000
-116 cp
-climatronic
-incalzire scaune
-volan 3 spite
-scaune recaro
-jante aliaj pe 15'
si ar mai fi ceva dotari dar nu le mai insir...

Pana acuma a primit urmatoarele modificari:
-navigatie dvd kenwood 2 din
-folie geamuri
-statie+subwoofer alpine 500w rms
-leduri interior 
-stopuri infoliate negre 80%
-pleoape din folie
-drl(trebuie sa le inlocuiesc cu proiectoare)
-modul US STYLE
-eliminare stergator spate

Cam atata ar fi pana in momentul de fata..

In primavara o sa primeasca niste jante pe 17" Santa monica, niste faruri cu lupe r32 negre+ xenon,proiectoare grila,bad boy,grila fara semn....

Si pe partea de motor v-a fi remapat la 150 cp+ eliminare catalizator si toba finaala pentru un sunet gen blow-off(whooo)!

Cam atat pana in prezent....astept sfaturi,idei,comentarii!!

post-137612-0-47143300-1449408774_thumb.post-137612-0-96049500-1449408788_thumb.post-137612-0-48069600-1449408791_thumb.post-137612-0-42497900-1449408806_thumb.post-137612-0-87546600-1449408818_thumb.post-137612-0-34000100-1449408831_thumb.post-137612-0-21961200-1449408852_thumb.

Link către comentariu

Bine ai venit...poate ne incanti si cu cateva poze cu interiorul...

Drumuri bune :)

Link către comentariu

Frumos interiorul recaro! Culoarea, de asemenea , si mai ales ca nu ai rugina!

Drumuri bune si fara incidente!

Link către comentariu

mersi..de asemenea...interiorul este frumos de recaro.....si amu umpic de rugina la portbagaj in spate(boala golfurilor) si la praguri umpic incepe sa dea...dar in primavara o rezolv!

Link către comentariu

pe viitor vreau sa ii pun ceasuri de bord cu maxidot....eu nu am computer de  bord momentan....ce modificari mai trebuie facute? a mai pus cineva maxidot pe model de 2000?

Link către comentariu
Adrian Marius88

Salut! Arata foarte bine Golful, e similar cu al meu.

Parerea mea e sa renunti la pleoapele acelea (erau la moda acum cativa ani) si la folia de pe stopuri.

Daca intentionezi sa ii faci o remapare nu sta pe ganduri, va fi alta masina dupa, cu conditia sa ai turbina in stare buna si motorul exploatat corespunzator. Si eu am dat catalizatorul jos, dar am pastrat finala, in acest fel nu e asa pronuntat sunetul acela cand descarca turbina, pentru unii e suparator la drumuri lungi; o sa te saturi repede de evacuare fara finala. Am umblat si eu o perioada asa si stiu ce spun, oricum gusturile nu se discuta.

Bafta in continuare!

Link către comentariu
Adrian Marius88

Dupa remapare este o alta masina, trage liniar, nu se mai limiteaza undeva la 3800 rpm ca si cu softul stock care dupa aceasta turatie nu ii mai dadea motorina, din punctul meu de vedere merita.

Ca si consum e relativa treaba, consuma mai mult la mers turat, dar la drum a scazut consumul; odata cu cresterea puterii a crescut si cuplul.

Am ceva fum in sarcina, nu abundent, la ralanti nu da nimic si nici cand o turez pe loc, este si normal sa ai fum odata ce creste debitul de motorina, iar eu nu mai am nici catalizator, doar finala.

Link către comentariu

am sa o remapez si eu la primavara si am sa ii scot catalizatorul...sa vad cum se comporta

Pana atunci am sa ii pun niste faruri cu lupe si cu angel eyes pe negru,niste proiectoare in bara jos..acuma ma duc sa le montez ca mi.au ajuns aseara...una alta:)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

in primavara asta o sa primeasca un set de jante SANTA MONICA 17!!

Link către comentariu

frumoase jantele dar pretentioase.

se zgarie / oxideaza finisajul lucios si sunt f scump de reconditionat.

sau...se vopsesc integral o culoare si iese mare tiganie.

Link către comentariu

alte jante ce sa iau sa arate bine?  mie mi  s-a pus pata pe Santa Monica de cand le-am vazut!

Link către comentariu

Daca ar fi sa gandim toti mereu ca daca se zgarie/sare lacul, am avea toti table si gata.Cu putin mai multa atentie la borduri si cand le speli si nu le faci nici o zgarietura si nu se mai exfoliaza nimic.Sunt niste jante frumoase, deosebite tocmai datorita finisajului lor.Eu iti recomand sa le ei si cu putina grija nu ai treaba.SI eu am jante cu finisaj diamond cut si le tin non-stop de 1 an de zile pe masina si au prins 2 ierni si o vara, si nu au nici o zgarietura.

Link către comentariu

Santa Monica o sa iau ..doar sa gasesc ceva sa imi placa si la un pret bun!

Link către comentariu

Si fostele mele jante se prezentau bine , si mergeam Vara iarna cu ele!!

Sunt deosebite Santa Monica si as alege oricand in loc de orice Oem de pe platforma G4 !!

Link către comentariu

zilele trecute am luat o prelungire capota din fibra gen bad boy...ce ziceti sa o duc la cineva sa o chituieasca,si vopseasca unde se face imbinarea cu capota..sau v.a crepa chitul?

sau sa o las asa?...doar ca sa vedee imbinarea aceea...si o sa iau luna asta si o grila fara semn!!

245255307_2207889_700_700.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!