Jump to content

Buu- VW Golf MK4 2.0 GTI

yogee

Postare recomandată

Arată bine, motor excelent :) Sa o stăpânești cu plăcere. Exact ce a zis colegul mai sus, cauta jante :) Cat mai multe modificări din plăcere :D

Modificat de MikiGV
Link către comentariu

Suspensie, roti pe 17, frane mai mari, evacuare completa, Xenon

Incalzie in scaune, climatronic, un schimbator mai in spiritul GTI-ului (ti-l sugerez pe asta), ornamente pedale si footrest, presuri cu sigla GTI, tempomat daca nu ai ...

La exterior ... depinde spre ce te trage ata. Sunt cateva kituri frumoase. Dar o poti lasa si asa - eventual cu cateva tuse negre care ar da excelent pe rosul masinii.

Bafta!

Link către comentariu

Deci eu nu inteleg. Asta e gti? Cu altceva decat 1.8T sau PD150? si cu trimuri simple? ...

Link către comentariu

GTI este și 1.6 aspirat.

Trimurile mi-au sărit și mie în ochi... pare mai mult un GTsport, cu roțile pe 15... nușt... insulari sunt mai diferiți.

Nu îmi place ce ai făcut la gurile de ventilație, prea... roșu. Rama de la AC e total în plus roșie, sau faci tot, sau nimic. Părerea mea.

Link către comentariu

Mersi fain baieti.Arata foarte bine schimbatoru'.O sa fie urmatoarea schimbare:).La jante ma gandeam de 17" ceva in 5 spite,un fel de deep-dish.In ce sens frane mai mari?Te referi la capac pentru etriere?

Da,pe langa 1.8T GTI,2.3 V5,2.8 V6,R32 s.a.m.d,mai e si 2.0 GTI.

Azi urmeaza sa ii pun si folie pe geamurile din spate.Restu'la anu':)

GTI este și 1.6 aspirat.

Trimurile mi-au sărit și mie în ochi... pare mai mult un GTsport, cu roțile pe 15... nușt... insulari sunt mai diferiți.

Nu îmi place ce ai făcut la gurile de ventilație, prea... roșu. Rama de la AC e total în plus roșie, sau faci tot, sau nimic. Părerea mea.

Link către comentariu

Aaa ... mai este o treaba: am impresia ca in momentul de fata cel mai frumos tuning este cel OEM. Asa ca incearca sa pastrezi masina cat mai curata si sa folosesti cat mai putin ciudatenii pe ea.

Cauta jante OEM. Puneti o suspensie buna, care sa iti puna in valoare masina, motorul si renumele GTI.

Cand am zis frane mai mari m-am referit la niste frane care sa te ajute sa franezi la fel chiar si dupa 10-15 franari serioase (ai nevoie de ceva care sa faca fata mai bine la incalzire si care sa elimine fenomenul de fading). Dar asta numai daca ai tendinte agresive la volan. Daca esti genul care merge linistit atunci pote nu este cazul. Nici de frane, nici de evacuare ...

Parerea mea legata de folie este ca ... toate geamurile trebuie sa aiba aceeasi nuanta.

Mi nu imi plac trim-urile alea, dar este doar parerea mea.

Vezi ca daca vei cumpara schimbatorul ala va trebui sa faci ceva lucru manual ca sa il poti monta pe masina ta. Rama de jos nu se va potrivi pe masina si va trebui sa desfaci schimbatorul de pe masina si pe cel nou si sa muti rama de pe unul pe altul.

Bafta !

Link către comentariu

Suspensii si evacuare bifat:)Nu is "nebun" dar imi place sa ma joc cu ea cand se poate.Si eu ma gandeam sa schimb doar unele detalii,sa nu ii schimb prea mult din aspectul clasic.

Mersi de treaba cu schimbatoru'.O sa tin cont.

Oricum doar anul ce vine ma bag in ea cum trebuie.Acum vreau sa am grija intai de partea tehnica.

Pe interior vroiam sa schimb ceva,mi se parea prea standard.Sincer imi place cum a iesit:)

Deocamdata cam atat pe partea de foliat.Pana imi pun ceva leduri in loc de bec normal la stopuri.Nu prea ma incanta marsalierul pe intuneric

Deocamdata cam atat pe partea de foliat.Pana imi pun ceva leduri in loc de bec normal la stopuri.Nu prea ma incanta marsalierul pe intuneric

Link către comentariu
  • 2 months later...

Geamuri foliate spate,semnalizari laterale pe led(negre) iar semnu' cu GTI "modificat" si mutat din stanga in dreapta

12669753_1099883496710053_1315166068_o.jpg

12656251_1099780260053710_1909880058_o.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!