Jump to content

Skoda Octavia 3 2.0TDI 184cp 4x4 DSG


aobretin

Postare recomandată

Salutare salutare  :) Numele meu este Obretin Alexandru si incepand din 16 noiembrie ( acum 2 zile ), am platit avansul pentru o Skoda Octavia 3 Style 2.0 TDI 184cp DSG 4x4.


In spiritul acestui thread, unde vad ca se posteaza si configuratia, a mea este dupa cum urmeaza:


 


- culoare: Moon White


- tapiteria stofa, scaune sport gri


- faruri bixenon adaptive, day light cu LED


- scaune fata incalzite


- ornamente praguri interioare


- banda decorativa crom pentru geamurile laterale


- camera video spate


- driving mode selection


- elemente suplimentare protectie sasiu


- iuliminare spatiu picioare


- intelligent light assistant


- jante aliaj Teron 17"


- Kessy


- oglinzi exterioare pliabile electric


- parbriz incalzit 


- bluetooth comanda vocala


- proiectoare ceata fumurii


- senzori parcare fata/spate


- sistem navigatie Columbus MIB


- Sistem audio Canton


- Sunset ( geamuri fumurii spate si luneta )


- volan sport multifunctional


 


- dotarile standard echipare style


 


Pretul total intr-un final a fost de 27.800 Euro. Pe langa faptul ca sunt nerabdator sa vina, am o intrebare:


Daca in contract zice livrarea se face in maxim 20-24 saptamani si avand in vedere ca e decembrie cu sarbatorile de rigoare.. oare cand ajunge ?


Link către comentariu

Anul trecut eu personal pe la inceput de noiembrie semnam ultimele acte, masina conform vin a iesit pe usile fabricii pe 16 ianuarie, la inceput de februarie intra in posesia mea.

 

Daca este asemanator, poate in marja de eroare de 2 saptamani, pana in februarie tot cred ca va intra. Insa nu mai tin minte termenul de livrare, nu cred ca a fost totusi asa de mare ca si la tine.

 

In rest, daca poti sa renunti la banda cromata, iti recomand, aceasta a fost schimbata in multe cazuri, in si mai multe cazuri nu a fost schimbata pe garantie. Daca speli masina cu spuma activa, ultima parte de la gemulet se va matui.

 

In rest, felicitari pentru achizitie si asteptare usoara.

Link către comentariu

@ToniM, mersi mult si da asa este cred ca cel tarziu la jumatatea lui februarie o am :) In ceea ce priveste banda crom era la pachet deci daca o scot trebuie sa scot si alte chestii... asa ca ma risc :D

Link către comentariu

De curiozitate, cu ce anume era la pachet banda cromata ? Configuratorul o da ca optiune individuala, pentru aprox 115 Eur.

Link către comentariu

Pai cu scaune sport, jante si ceva la praguri ornamente. Oricum vad ca durata in care vine masina variaza mult... 

Modificat de aobretin
Link către comentariu

La scaune sport ai 2 optiuni de pachete, uita-te cu grija in configurator, unul Sport, unul Elegance

Link către comentariu

Banda cromata praguri vine oricum doar fata, se pot oricum comanda ulterior fata/spate daca tii la ea, eu cel putin am comandat ulterior pentru spate.

 

Este un pachet cu scaunele sport care vine si fara acea banda din cate tin minte ;)

 

E doar un sfat, ma numar si eu printre cei patiti, nu de alta 

 

Succes:))

Link către comentariu

Stai sa vina ca si asa mor de curiozitate cum este :)) Si mai ales in cat timp ajunge :))

Link către comentariu

Nu vreau sa te dezumflu..mai ales ca si eu sunt in situatia ta...dar nu degeaba dau ei aceste termene. La Octavia mea in 2010 am primit termen de predare 8-1O saptamani...am primit masina in 8 saptamani si 5 zile....

La actuala pe care o astept(se vede in semnatura) mi-au dat deja 8-12 saptamani...deja se vede ca 8 nu o sa fie...au trecut 7 saptamani si inca nu stie dealerul daca a iesit sau nu pe poarta fabricii masina...si pana ajunge la mine.... o sa fie 11-12 saptamani. Stiu ca la masinile foarte bine echipate si motorizari foarte high end se asteapta mult mai mult...se pare ca este cazul si la tine. Ai si TDI de 184 CP si 4X4 si DSG...pentru astea se asteapta...Eu personal iti zic ca februarie...este un termen foarte optimist in cazul tau...mai bine asteapta la mai mult decat sa faci ulcer de nervi in februarie ca tu asa ai inchipuit ca atunci o sa-l primesti si nu o sa vina inca...daca totusi vine, cu atat mai bine everybody is happy :) . Mie deja imi vine sa ma urc pe pereti dar inca rezist :) . Asteptare usoara... ai configurat o Octavia de vis... 

Toate cele bune   :)

Modificat de Andrei1980
Link către comentariu

@Andrei1980, da stiu :)) si eu cand am vazut termenul ala am ramas.. wow.. Dar na.. tot ce e bun merita asteptat :D si oricum mai bine prefer mai spre primavara.. Vorba ta daca vine mai devreme cu atat mai bine.. Si tu ti-ai luat o masina super si sper sa iti vina mai repede :))


Oricum cand o sa vina o sa revin cu poze :)

Link către comentariu

Iti multumesc mult , da...si pentru mine este o masina super...acum 5 ani nici nu imi imaginam ca o sa pot face asa o configuratie :), sa stii ca mie personal chiar imi pare rau ca o sa-l primesc taman cand o sa frigul si iarna mai mare...mi-ar fi placut mult mai mult vara sau primavara...dar asta e...asa a fost sa fie...Inca o data iti doresc asteptare cat se poate de placuta si sarbatori fericite(chiar daca Mos Craciun o sa intarzie un pic :) )

Link către comentariu

Mersi mult si la fel :)) Si poate cand imi vine si mie masina ne vedem undeva pe la jumate cu ele :))

Link către comentariu

Apropo.. am citit aici la thread-ul cu Octavia 3 ( zgomote ), foarte multe postari cu oameni care se plang de sunete nasoale la km foarte putini... ar trebui sa ma ingrijorez ?

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Astazi m-au sunat sa ma anunte ca masina a intrat in statusul C - adica se stie data de livrare - prima saptamana din februarie 2016 :D.. Pana atunci mor de inima :)) Apropo am schimbat culoarea la Blue Race,  ca albe parca sunt prea multe :))

Link către comentariu
  • 1 month later...

Astazi m-au anuntat ca vinerea vitoare ma pot duce sa ridic masina :D cand intru in posesie vin si pozele :))

Link către comentariu

Grija la ridicarea masinii, de obicei e vinerea sa fie pe fuga, sa arunci o privire cat de cat obiectiva desi vei fi in euforie oricum :)

Link către comentariu

Hmmm, multumesc de sfat :) au mai fost intamplari sa fie cu defecte ? Oricum imi zicea ca daca e prea dura iarna pot sa o mai tin in vama dar nu am mai vrut pana la urma. 

Link către comentariu

pai nu era pacat sa nu iei masina noua si 4x4, mai ales daca e iarna zdravana? Ca si maruntis , ti-as sugersa sa iei presuri de cauciuc si protectie portbagaj de cauciuc sau cu fata dubla, sunt foarte utile. Suplimentar, poate o foliere pe faruri/proiectoare/stopuri, cat sunt inca noi.

Link către comentariu

Pai deja gata e in drum spre reprezentanta.. marti o iau :)) stau ca pe ace.. Apropo Soso, un feedback ? Cum e masina asa per total (cum trage, cum merge, cum e cu 4x4) ca sincer nici nu mai tin minte de la test drive :))

Link către comentariu

That feeling cand o vezi in reprezentanta pentru prima data..    :icon_bounce:  :rolleyes:

Modificat de EmilianPop
Link către comentariu

Subscriu si eu... cand il vezi prima data, nu se poate compara cu nimic de genul... si eu mi-am vazut masina chiar in timpul pregatirii, chiar atunci l-au scos de la spalare... efectul era de wooooaw :)))) am stat langa ea, ca un copil de 5 ani langa jucaria mult dorita :) o primesti numai marti?

Link către comentariu

Eu cred ca o sa dorm la usa cu o noapte inainte :)).. Am vorbit astazi ziua exacta si finala este miercuri dimineata :D

Link către comentariu

Marti noaptea o sa faci revelionul a doua oara :)))) . Asteptare usoara :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!