Jump to content

Seat ibiza cupra 1.9 tdi

exo_luci

Postare recomandată

Salutare 

Va prezint masinutza mea

O am de aproape 4 ani  , este fabricatie 2005  cu 1.9 tdi 160 cp de fabrica sub capota. 

Ca modificari exterioare : prelungire capota + folie carbon si cam atat , o sa urmeze la anul probabil o revopsire totala sau infoliere ..inca nu sunt hotarat .

Interior - fete usi +scaune albe (care trebuie retapitate au deja urme de uzura) , navigatie kenwood si ceva muzica .

Motor- turbina gtx cu miez 2.7 adv turbo , evacuare cap coada cu downpipe pe 63mm , map senzor4 , ambreiaj kevlar , intercooler fabrica seat sport cu furtune samco ,egr delete , soft Erno CF tuning, ceas presiune turbo.Anul asta a primit si o revizie totala la Sorin Ghisoi ..

Frane seat sport ( ap racing) 4 pistonase 312mm discuri fata

De cateva zile am achizitionat si jante ats dtc (7.2kg/buc) care le montez la primavara.

E o masina care o folosesc zi de zi foarte fiabila pana acum cu performante foarte bune si un consum foarte decent.

Pozepost-71132-0-49807000-1447669662_thumb.j

post-71132-0-17787200-1447669694_thumb.j

post-71132-0-09183700-1447669812_thumb.j

post-71132-0-03077900-1447669852_thumb.j

post-71132-0-00181500-1447669887_thumb.j

Modificat de exo_luci
Link către comentariu

Superba :D felicitări pentru modificările aduse :D La cat mai multi km împreună :)

Modificat de MikiGV
Link către comentariu

Multumesc

Jantele o sa le vopsesc subaru gold impreuna cu capacele de la oglinzi , sper sa arate bine contrastul

post-71132-0-68771100-1447745075_thumb.j

Link către comentariu

Felicitari pentru masina si in special pentru upgrade-urile pe partea de performanta.

Masina e bomba la raportul putere/kg.

Dpmdv nu ai facut o alegere prea buna cu ATS DTC. Sunt usoare, arata foarte bine, insa din pacate sunt foarte moi.

Le-am avut si eu, cumparate de noi si intr-o vara le-am facut patrate, chiar daca am mers normal si atent. (cu alte jante la acelasi stil de mers nu am avut nicio problema). Oricum la cuplul tau nu simti 2-3 kg in plus la jante si elimini "stresul" de a merge cu jante din categoria superlight.

Cele bune!

LE: nu sunt adeptul foliei pe capota si al bad boy look, ar arata perfect fara ele. Bine, e chestie de gust, daca tie iti plac, atunci e ok asa. :)

Modificat de Andrei AXN
Link către comentariu

Cu jantele sper sa am noroc , avem drumuri bunicele in Brasov si diferenta de3.6 kg per jante o sa se simta bine . 

Cand am cumparat masina avea o banda pe capota si plafon cu semnele versace:) , cu smirghelul am scapat de ea , de acolo si folia..poate anul care vine o vopsesc integral. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!