Jump to content

Passat 2006 DSG

Drk_alien

Postare recomandată

Salutare,

Saptamana asta mi-am luat aceasta masina, dupa vreo 2 luni de cautari.

Initial mi-am dorit Vw Passat deoarece e putin mai ieftin dar intre timp m-am uitat si am luat in calcul atat BMW seria 3, 5 cat si Audi A6 ( toate din 2005 - 2007 ).

Aceasta  masina avea pretul initial de 6400 eur si am reusit sa o iau la 5700 dupa 1 luna jumate de stat in piata :D  

Aceasta este masina:

post-160746-0-29691800-1447508295_thumb.

post-160746-0-71269900-1447508617_thumb.

post-160746-0-43204500-1447508639_thumb.

post-160746-0-86996400-1447508653_thumb.

post-160746-0-22669100-1447508940_thumb.

post-160746-0-71616900-1447509213_thumb.

Dotarile sunt cele normale, dublu climatronic, scaune cu reglaj electric, oglinzi incalzite, senzori parcare, ploaie si lumini, jante 16" aliaj.

Nu am condus niciodata automata dar sunt mai mult decat placut impresionat. 

Inainte de a o cumpara am dus-o la reprezentanta VW ( D&C Oradea ) pt niste verificari, a avut eroare la turbo dar la condus cu tester-ul nu a iesit nimic ( in istoric apare ca fiind schimbat turbo in dec. 2014 ). Masina nu are zgarieturi, lovituri sau rugina ( asta a fost unul din motivele pt care am decis sa o cumpar )

Ce pot sa zic....sper sa nu ma indragostesc de ea :winter:  .

Sincer, cred ca am luat o decizie buna. 

Ce parere aveti?

ps: fiind primul post, ma bucur sa va cunosc.

Link către comentariu

In bord are 187.000 ,la reprezentanta in istoric apare ca pana in 2009 avea 68000, de atunci tot 68000 la fiecare revizie ( masina fiind adusa din belgia). Mecanicul de la reprezentanta mi-a zis ca nu poate citi cati km are motorul, se poate vedea si la cutie?

Ms.

Link către comentariu

Dovada ca tot mai multi incompetenti lucreaza in reprezentante, sau evident oameni dezinteresati care te trimit la plimbare cand ii intrebi ceva. Oricum, masina este aspectuoasa, sa o folosesti cu placere si sa ai o utilizare lipsita de probleme.

Cat despre cititul km reali dsg:

Modificat de deenman
Link către comentariu

Frumoasa...Felicitari pt achiziţie...si pe mine ca interesează cum se prezinta DSG-ul...ai ceva sunete suspecte?(în special cand retrogradeaza din 3-2 si 2-1)?

Link către comentariu

Sunete suspecte nu, la retrogradare nu am, foarte rar se aude foarte usor ca si cum ar cupla viteza, cred ca atunci cand intra din 1 in 2 . Dar trebuie sa fii foarte foarte atent si se intampla rar.

Nu pot spune sigur daca e de la cutia de viteze. Pana acum nu m-am panicat....ar trebuii?  :dry:

Eu zic ca merita cutia automata toti banii, dupa inmatriculare am sa ii schimb uleiul in cutia de viteze , eventual atunci se poate vedea daca sunt probleme cu ea...din cate stiti voi?

Modificari nu vreau sa ii aduc, imi place culoarea, jantele sunt frumoase, tobe sau alte ornamente nu ma pasioneaza ( tin mortis pana si de faptul ca nu as vrea sa imi pun huse pe scaune ).  :D

@deenman , multumesc pt info.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!