Jump to content

My Bus B6

Tatae3

Postare recomandată

Va salut!

Sunt noul posesor al Volkswagen B6 HighLine 2009 2.0 TDI E5 140 CP si chiar ma bucur ca exista aceasta comunitate Vag.

Am invatat multe lucruri citind acest forum pana sa imi achizitionez aceasta masina! Va foarte multumesc celor ce au impartasit experientele.

Acu sa nu o mai lungesc cu linguseli este o vorba romaneasca 'vorba multa saracia omului' si as vrea sa prezint si eu autobuzul meu;

Passat B6 HighLine 2009 2.0 TDI CBAB 140 CP DSG 6+1 km "183000" (293000) astai romania.....

Dotari: -Bi-Xenon Adaptive

-Pachet crom

-Piele alcantara

-Bc+

-Rns 510+ Bluetooth Premium + Camera Marsarier

-Senzori parcare fata+spate, Park Assist(O chestie foarte misto cu parcatul singura chiar am ramas surprins)

-Trapa electrica

De restul chiar nu imi mai aduc aminte......

Va multumesc!!!!                                                      Drumuri bune si fara incidente!!!

post-158188-0-26989900-1447171135_thumb.

post-158188-0-78263400-1447171141_thumb.

post-158188-0-82356100-1447171145_thumb.

post-158188-0-06111500-1447171154_thumb.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sănătos! :) Bine dotata si îngrijită, sa te poarte numai cu bine P.S: Poate ar fi trebuit sa ii faci o scanare înainte cu un VAG-COM, mu ai mai fi avut acea surpriza de km, dar oricum motorul va tine, este unul robust :)

Link către comentariu

am pus domnu vag stiam de km de pana sa o iau mam interesat la un prieten de lucreaza la reprezentanta si mia spus cati km are.... La mine masinile sunt dragoste la prima vedere mia placut am testato am luato.probleme toate au, mai mult sau mai putin ne rugam la Dumnezeu sa nu pice piese mari,restu le rezolvam usor usor......MikiGV multumesc pentru apreciere si multa sanatate ca asta este cel mai important nu un fier....

Link către comentariu

Superba, cat mai multi km cu ea. Sa fim sanatosi si tu sa te bucuri de ea, este o masina foarte buna :)

Modificat de TedJr
Link către comentariu

Nu in germania au fost facuti!este adusa de o luna jumate in tara...  nu bate nimic pe ea merge super bine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!