Jump to content

Cheia briceag

kky
 Share

Postare recomandată

Mersi mult pentru raspunsuri. Am problema asta de 2 ani de cand am luat masina. Asa a venit: cu 2 chei, una cu buton (originala, care nu merge pentru ca nu am gasit in ea cipul desi are locasul ala) si una fara buton, pe care o folosesc. Masina nu a venit cu codul ala, din pacate. Gokey, cum altfel pot afla codul pentru reprogramarea unui cip, daca nu la reprezentanta?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 665
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

111

• gokey

57

• Al Bundy

40

• marius1982.11

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 6 months later...

Salut , m-ar interesa daca pot schimba o cheie normala de vw cu una tip briceag , daca da , cum se procedeaza ce trebuie sa cumpar , banuiesc ca are nevoie de :) un receptor ???? Se poate face asa ceva ?

Link către comentariu

trebuie sa montezi pe masina un modul care sa recepteze semnalul telecomenzi

Link către comentariu

Salut , m-ar interesa daca pot schimba o cheie normala de vw cu una tip briceag , daca da , cum se procedeaza ce trebuie sa cumpar , banuiesc ca are nevoie de :) un receptor ???? Se poate face asa ceva ?

Salut,

Problema o poti rezolva f simplu cu o alarma(chiar si una ieftina de aprox 1 mil, desi totusi iti recomand uma mai desteapta putin de ex meta pentru ca sa nu ai alte probleme), altfel este complicat.Masinile care au cheie tip briceag originala au alt tip de calculator de confort, in principiu trebuie schimbat acel calc, mai trebuie trase alte fire, facute codari,montata antena,etc. si... nu merita.E drept ca o sa ai o chei si alaturi o telecomanda,dar mai bine decat sa deschizi masina de fiecare data din broasca.Dupa un timp ai probleme.

Doru

Link către comentariu

trebuie sa montezi pe masina un modul care sa recepteze semnalul telecomenzi

cat costa toata operatiunea asta la tine?

Link către comentariu

• 1 month later...

Am o nelamurire.... anul trecut mi-am achizitionat un golfulet IV 1.6I model EDITION ... si as vrea sa-mi schimb cheia intr-una model briceag (am una normala).... ma poate ajuta cineva cu un sfat, masina are inchidere centralizata, iar de curand mi-am montat si o alarma aftermarket..... ca deh... era greu sa bag cheia in usa ori de cate ori vroiam sa plec...

Link către comentariu

sunt cateva topic-uri pe aceasta tema , foloseste search si sigur gasesti !

2 modalitati : montezi un modul confort original vw si atunci poti adapta o cheie tip briceag originala

sau montezi un sistem aftermarket cu telecomenzi sub forma de chei tip briceag

Modificat de gokey
Link către comentariu

• 1 month later...

Salut. Am si eu un golg 4 1.6 16v din 2002. Am urmatoarea problema. Am 2 chei briceag dinte care una functioneaza de la distanta de maxim 2metri iar cealalta si la 10m. Am pus baterii noi,kiar am skimbat si bateriile intre chei si la fel,una de la distanta si una nu.Acum as dori sa stiu daca este normala distanta asta de 10 metri deoarece am un prieten cu o skoda care deskide de la aproximativ 5ometri,si daca pot face ceva cu keia kre nu mai merge de la distanta. Este sumva senzorul murdar(daca stie cineva unde se afla) sau care poate fi problema? Multumesc anticipat

Link către comentariu

Gasesti aici un "tutorial" prin care poti mari raza de actiune a telecomenzilor. Poate te ajuta. :icon_thumright:

Link către comentariu

si eu sint tentat sa maresc raza de actiune a telecomenzi. A mai facut cineva?

Link către comentariu

stie cineva daca este valabil si la o octavia 2 , treaba antena din mufa de sub volan ?

Link către comentariu

In imaginile din linku` de mai sus, era doar o sirma trasa pe la capitonajul masini.

Link către comentariu

Stiti cumva cum se schimba sau cum se incarca bateria de la cheia briceag? ??????????????

E deajuns un singur semn de intrebare.

Citeste regulamentul!

aryes13

Modificat de aryes13
Link către comentariu

bateria se schimba , nu se incarca

bateria din telecomanda nu este reincarcabila

se desface cheia in 2, de la aprox. jumatate, apoi desfaci si telecomanda in 2 si poti schimba bateria

post-8691-1213338991_thumb.jpg

post-8691-1213338997_thumb.jpg

post-8691-1213339003_thumb.jpg

post-8691-1213339008_thumb.jpg

post-8691-1213339015_thumb.jpg

Link către comentariu

post-9546-1213386322_thumb.jpg post-9546-1213386342_thumb.jpg post-9546-1213386356_thumb.jpgpost-9546-1213386368_thumb.jpg post-9546-1213386406_thumb.jpg post-9546-1213386831_thumb.jpgpost-9546-1213386847_thumb.jpg post-9546-1213386860_thumb.jpg post-9546-1213386998_thumb.jpg Modificat de WNS
Link către comentariu

DA va multmuesc frumos pentru detalii m-am descuract excelent .

Sa ne auzim cu bine !

Link către comentariu

M-am tot uitat pe Ebay.com sa imi cumpar doua chei pt Golful meu si peste tot vanzatorii spun sa verifici sa vezi daca corespunde codul de pe spatele cheii cu cheia pe care o detii:The numbers on the back of your remote need to match these numbers for it to work with your vehicle. The numbers on the back of this remote are:

HLO 1J0 959 753 AM

FCC ID: NBG 735868 T. Despre ce este vorba mai exact? Cheile astea vin cu chip deja in ele care se poate rescrie la colegul Gokey sau cum ca eu sincer sa fiu nu prea inteleg. UN link ar fi asta. Multumesc.

Link către comentariu

telecomenzile difera de la model de masina la model de masina

codul la care trebuie sa te uiti este acela 1J0 959 753 AM -- literele difera

atentie si la frecventa de lucru !! cele din state lucreaza pe 315 mhz iar cele din europa pe 433 mhz !!

cheile trebuie sa fie complete

cipul din ele nu se rescrie ci se programeaza in ecu - ul masinii

parerea mea este ca , cheia din acel link nu este noua , este folosita ( este prea ieftina ) , se vede si in poza

daca este folosita atunci va trebui sa schimbi cipul din ea deoarece acesta nu se mai poate programa pe masina

Link către comentariu

Dar cu frecventa de lucru se poate rezolva ?

Link către comentariu

M-am tot uitat dar intr-adevar cam greu de gasit ceva pe 433Mhz, in schimb vad ca se ofera gratuit instructiuni de programare pt cheile noi: FREE Programming:

Upon purchase of this remote we will provide free programming instructions so that you may program this yourself with no special tools and no dealer visit. You must have 2 working keys (or remotes) to facilitate this programming.

Totusi nu am prea inteles de ce ai avea nevoie de 2 chei ca sa o programezi pe a treia. Nu se poate cu una singura?

Modificat de Vitezomanul
Link către comentariu

daca mai intereseaza pe cineva, in constanta am gasit cu 85 ron de facut cheie briceag la carefour, un baiat aurelian de la magazinul de copiat chei cu cip

Link către comentariu

cheie originala ?? sau aftermarket ??

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!