Jump to content

Motor rece octavia


vw golf 5
 Share

Postare recomandată

Va salut! Vreau să va povestesc următoarea întâmplare prin care am trecut. Am o Octavia Tour din 2002, motor benzină 1,6.. Aseara în jurul orei 22.00 am plecat din Bucuresti spre Iasi făcând o distanță aproximativă de 400 km... În timpul mersului se auzea un zgomot ciudat în bord, ca un zdrăngănit. Se auzea in dreptul casetofonului/ climatronicului. Am oprit, ridicat capota și surpriză! Motorul era complet rece. Asta după ce parcursesem peste 250-300 km. Niciodata nu am întâmpinat așa ceva. Motorul se încălzea destul de repede. Temperatura în bord era de 90. Martori în bord nu erau aprinși deloc... Foarte curios pentru ca habar nu am ce poate avea..

PS. Saptamana aceasta am făcut schimbul de filtre (toate) și uleiul. Uleiul pe care l-am pus a fost Divinol 10w 40. Nu cred să aibă vreo legătură dar cam asta a fost singura intervenție la mașină în ultima perioadă.

Am căutat problema asta și nu o mai găsesc. Și.. Țin să precizez ca și atunci când acceleram se mișca destul de greu, motorul parcă scotea un zgomot mai ciudat decât de obicei. Mulțumesc și ziua bună!

Modificat de vw golf 5
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cand e frig afara si motorul se pastreaza mai rece . Pana acum nu ai nicio problema. Doar un tacanit la volan :))

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!