Jump to content

Golf 5 Comfortline 1.6 FSI

Aly007

Postare recomandată

Salutare, 

Am zis ca e momentul sa-mi prezint si eu noua masinuta, dupa cum urmeaza: 

Golf 5 - Comfortline - 1.6 FSI ( BLP ) - productie 2004 - prima inmatriculare in 2005 - 151.000 km in bord. 

Ca si dotari, probabil stiti ce ofera comfortline dar o sa le mentionez: 

- navigatie RNS MFD2 - varianta cu CD ( din pacate :( ) 

- magazie de cd-uri

- 10 airbag-uri

- geamuri electrice fata si spate

- oglinzi electrice si incalzite

- oglinda retrovizoare cu functie anti-orbire

- senzori de ploaie si de lumina 

- follow me home, coming home

- proiectoare ceata 

- pilot automat 

- dublu climatronic

- cotiera fata si spate

- torpedou refrigerat 

- sertare scaune fata 

- scaune fata cu reglaj lombar 

- scaune incalzite

- suport ochelari 

O am de putin timp insa sunt foarte multumit de ea. Inainte am avut un Opel Astra Bertone din 2002 iar diferenta este mare ( confort in special ). 

Ce modificari doresc sa-i aduc in viitor: 

- Bineinteles, dupa ce termin cu actele ( platirea taxei de mediu, numere etc ) ii voi face revizia la care voi schimba Ulei ( Ce recomandari ati avea ? Eu am pe lista Motul 8100 X-Clean Fe 5W30VALVOLINE SYNPOWER XTREME XL-III C3 5W30 si Mobil 1 ESP 5W30 ), filtre ( combustibil, aer, ulei, polen - am uitat ceva ? ), antigel, rola intinzatoare ( are un pic de joc, credeti ca trebuie schimbata ? ) 

- Volanul imbracat in piele 

- Folie pe spate 

- Activare diverse functii ( Roll-up windows - Mirror Down ) 

- Reconditionare manere usi 

- Vopsire bandouri in culoarea masinii

Ce nelamuriri am: 

1. Imi plac mult senzorii de lumina, insa ma deranjeaza o chestie. Cand ajung acasa seara si opresc motorul, pana nu scot cheia din contact luminile nu se opresc. Deci daca mai stau cateva minute in masina dupa ce ajung, le luminez casele vecinilor de la parter. Se poate face ceva ca atunci cand opresc motorul sa opreasca si luminile ? 

2. E posibil sa am vreo problema de uzare prematura a becurilor daca le tin pe automat mereu ? 

3. Navigatia la noi mai are alta functie, in afara ca arata bine ? Spun asta pentru ca harti nu avem, bluetooth-ul ca sa mearga am inteles ca mai trebuie cumparat si car kit...

4. Pilotul automat nu ar trebui sa-mi afiseze in BC viteza setata ? 

5. Am doua chei, una merge perfect de la orice distanta, cealalta doar de aproape. I-am schimbat bateria insa la fel face. Ii pot face ceva sau e dus transmitatorul ? 

6. Voi v-ati pus roata de rezerva in locul kitului de reparatie ? 

Poze mai bune nu am avut cand sa fac din pacate, or sa vina altele mai bune curand. 
Sa speram ca nu voi avea probleme cu ea pentru ca-s foarte incantat :D

post-159128-0-21633700-1446834241_thumb.

post-159128-0-69692900-1446834241_thumb.

post-159128-0-20282700-1446834242_thumb.

post-159128-0-71308800-1446834242_thumb.

post-159128-0-19415600-1446834243_thumb.

Link către comentariu

Sa te bucuri de ea multi km si cred ca ai si sprituitoare in faruri. Verifica sa nu ai siguranta arsa. Cred ca e 36.

Link către comentariu

Arata bine, are dotari destule, motor bun, te va tine o viata daca o îngrijești :D Cat mai multi km :)

Link către comentariu

Poate reusesti o poza mai detaliata cu aparatorile noroi din fata.. sunt interesat de achizitia unora.. si nu de pomana cred ca are a ta :)

Modificat de Designer
Link către comentariu

Arata bine masina, s-o conduci sanatos si fara evenimente, RNS mfd 2 am avut si eu si in afara de faptul ca puteam sa ascult radio, altceva nu stia sa faca, ce poti sa mai faci e sa ii pui aux in, dar v-a trebui sa renunti la magazia de cd-uri, eu dupa ce l-am folosit 2-3 luni de zile m-am hotarat sa imi montez un rcd510 si sincer nu regret. Multa bafta cu masina.

Link către comentariu

Ieri am stat si-am inlaturat cele 4 roviniete pe care le aveam in parbriz. Operatiunea a durat ~1h. Mult mai frumos acum, parca imi stateau in cap  :)) 

Mi-a mai ramas cel verde din dreapta ( pasager ) care nu stiu ce este, insa este pozitionat aiurea. Ma mai gandesc daca ma apuc si de el. Nu deranjeaza prea rau.

Arata bine, are dotari destule, motor bun, te va tine o viata daca o îngrijești :D Cat mai multi km :)

Multumesc frumos, chiar intentionez sa am grija de ea. 

Poate reusesti o poza mai detaliata cu aparatorile noroi din fata.. sunt interesat de achizitia unora.. si nu de pomana cred ca are a ta :)

Daca nu o sa fie prea intuneric o sa fac azi unele si le urc diseara, daca nu, maine. 

Arata bine masina, s-o conduci sanatos si fara evenimente, RNS mfd 2 am avut si eu si in afara de faptul ca puteam sa ascult radio, altceva nu stia sa faca, ce poti sa mai faci e sa ii pui aux in, dar v-a trebui sa renunti la magazia de cd-uri, eu dupa ce l-am folosit 2-3 luni de zile m-am hotarat sa imi montez un rcd510 si sincer nu regret. Multa bafta cu masina.

Multumesc frumos. M-am gandit la chestia cu AUX dar avand experienta anterioara consider ca nu merita bataia de cap...Mai bine cu CD-uri. 

Aici la RCD510 mi-ai dat de gandit. Vad ca pe olx se gasesc si la 500RON la o prima vedere. Imi poti spune cam ce costuri ar mai implica operatiunea ? 

Modificat de Aly007
Link către comentariu

Ai nevoie de canbus si rcd510  si eventual de un micro sd pe care sa pui muzica. Rcd-urile 510 de pe olx au magazia de cd-uri nefunctionala.

O alta solutie este tableta (gen nexus 7) dar are nevoie de niste modificari serioare +  ca nu stiu cum e o asemenea tableta atunci cand iti bate soarele-n ea.

Link către comentariu

Un rcd 510 bun il iei si cu 650 de lei, perfect functional, iti mai trebuie can gateway generatie noua si cam atat, ca si costuri depinde la ce pret le gasesti, eu spre exemplu am avut noroc si m-a costat 700 de lei toata nebunia

Link către comentariu

Am revenit cu pozele pentru colegul. 

@ nenea2u, 
Multumesc frumos pentru informatii. L-am pus pe lista ! Chiar imi doresc sa-l schimb 

post-159128-0-70648500-1447961433_thumb.

post-159128-0-20537000-1447961434_thumb.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!