Jump to content

Passat B5 Xenon Oem defect


dany_gifx
 Share

Postare recomandată

Buna tuturor.

Am o problema cu un far la un passat b5 (an 1999). Farurile sunt Hella cu lupa si xenon pe faza scurta oem. De vreo doua zile unul din ele nu s.a mai aprins, crezand ca este ceva contact imprefect am scos mufa de la far, am introdus.o iar si a mers perfect inca o zi. In urmatoarea seara lumina lui a slabit in intensitate si deja e roz. Ok, ma gandesc ca e obosit becul..

 

Intrebarea mea e ce bec sa aleg fiindca as vrea unul Oem nu chinezarii..

Am discutat cu un tip care aduce piese si mi.a dat un cod pt oem: N104 457 01 (costa 260lei) insa nu stie sa imi spuna ce firma e doar ca vine in ambalaj original vw, audi..etc..

dupa mi.a mai dat o varianta pe hella care zice el ca o gaseste ca echivalent la cea oem (costa 184 lei) si dupa mi.a dat pe philips 280 lei, osram 215lei etc.. 

Ce ma sfatuiti sa aleg ca sa ies cat mai bine?? si aici nu ma refer neaparat la pret ci la calitate 

Va multumesc si astept raspunsuri, iar in acelasi timp imi cer scuze daca am deschis un thread unde nu trebuie sau am deranjat (sunt mai nou pe aici)  :D

post-138615-0-52214500-1446281638_thumb.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Crezi ca ar fi potrivit si ca si.ar face treaba ca si cele oem?  :icon_confused:  (Multumesc pt. varianta) 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca nu vrei diferente intre un far si celalalt iei ce am postat eu.Este cel mai apropiat de cel de pe masina.Daca te uiti la review pe emag la cel postat de tine este un user care spune ca se vede diferenta.

Modificat de Fiestax
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Oricum va fi o diferenta de nuanta avand in vedere ca se stie ca  xenonul isi pierde din calitati in timp si un bec va fi nou si unul vechi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Corect!

Becurile xenon nu se iau la bucata. Cand se arde unul, iei pereche. Oricum n-o mai duce mult nici celalt.

Si clar vei avea diferenta de nuanta/intensitate.

Nu mi se pare o avere 300-400 lei odata la 5-6 ani sau mai mult. Dar unii nu inteleg ce se intampla intr-un bec. Daca vad lumina, pentru ei e ok.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sincer celalalt cred ca a fost schimbat chiar recent fiindca mereu a existat o diferenta intre cel care merge si cel care a murit, adica se vedea mai puternic.. :D

Multumesc pt raspunsuri am inteles cum e treaba, acum intrebarea mea ar fi.. Merita sa iau night breaker? (doua) sau nu merita sa ma complic si sa pun Xenarc?

Modificat de dany_gifx
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Buna din nou, am decis sa pun si doua poze cu alegerea facuta am mers pe Osram nightbreaker si este mai eficient din punct de vedere al luminii, iar ca si diferenta pot sa spun ca este foarte greu de sesizat (aproape insesizabila). Recomand cu placere aceste becuri si urmatorul cat de repede va fi schimbat si pe partea cealalta (stanga) fiindca isi face treaba chiar bine. Lupele Oem si cutofful lor e chiar ok zic eu pt anii lor..

post-138615-0-08992500-1447103329_thumb.

post-138615-0-96300500-1447103330_thumb.

Modificat de dany_gifx
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!