Jump to content

Se pot pune la Octavia 1 geamuri electrice si computer de bord?

Spankyro
 Share

Postare recomandată

Nu e 'marca' e din dezmembrari de pe alta octavia, iar poze o sa fac in tipul montajului :P

Vreau sa stiu totusi daca mai trebuie activat ceva din Vag sau e totul Plug'n'play?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

asa am facut si eu am luat de pe alta octavia toata instalatia electrica.daca nu te pricepi suna-ma... am ora de manopera ieftina:)))

Modificat de Spankyro
Link către comentariu

Sper sa ma descurc mai ales ca ma ajuta si un prietem electrician. Am asa: Macarale , motorase, butoane de comanda, modul comfort, cablaraie,fete de usi. Mai trebuie ceva?

Link către comentariu

remus19712000

si cat te-au costat toate? ca dau si eu o :) daca spui

Modificat de Al Bundy
Quote inutil
Link către comentariu

Revin cu detalii. Se pare ca nu poti avea prea multa incrtedere in nimeni pe criza asta...X(

Am fost la tipul cu dezmembrarile sa-mi ridic piesele si omul imi vanduse deja Macaraua stanga fata pana sa vin eu :D. Le-am luat in schimb pe celelalte trei plus toate fetele de usi. Acum trebuie sa mai caut pe cea de la sofer, deci mai amanam actiunea.

in alta ordine de idei am luat si maneta de la stergatoare, in ideea sa-mi pun si BC dar am dat de niste probleme si anume: maneta are 2 mufe una mare si una mai mica. Pe mufa mica de la maneta mea sunt doar 2 pini si 2 fire care pleaca in instalatia pe cealalta sunt 6 pini, de unde am dedus ca imi mai trebuie inca 4 fire la instalatia electrica.

Intrebare: se poate sau nu pune BC in aceste conditii?

PS: Pe cele 3 macarale+ 4 fete de usi complete + cablurile aferente am dat, dupa negocieri si reprosuri aduse vanzatorului, 400ron. Imi mai lipsesc macaraua de pe stanga fata, Manerul usii in care intra butoanele si butonul de reglat oglinzile

Link către comentariu

cu parere de rau iti spun ca daca vrei BC te costa cam 800 ron minim ... trebuie schimbate ceasuile si facute niste ghidusii cu imobilizatorul .....am un prieten care se pricepe dar nu merita investitia

Link către comentariu

De azi am singura Octavia din lume care are doua geamuri electrice.......pe spate :). Glumesc, pt ca nu am mai avut rabdare mi-am montat macaralele pe usile din spate si pt a mai scuti timp cand o fi sa le pun si pe celelalte. Ce sa va zic sunt foarte incantat, o sa fie super, dar am si cateva mici probleme. Prima ar fi ca in timpul demontarii fetei de usa am rupt ghidajul acela de plastic din jurul butonului de la inchidere. ;) Acum cand descui masina din telecomanda usa din stanga spate nu se mai descuie, pt ca butonul nu mai iese singur ci doar "ajutat" manual. A doua problema ar fi ca nu stiu cu ce sa acopar gaura de unde era manivela (nu am mai schimbat fetele de usa pt ca aveau alta culoare a tapiteriei).

In rest toate bune si caut in continuare macaraua de la sofer, pe care nu o am, pt a completa lucrarea. Imi mai lipsesc de asemenea manerul de la usa soferului si butonul de reglat oglinzile, eventual oglinzi elecrice si incalzite... Off mai am de lucru...

Link către comentariu

Spankyro zici ca ai mai facut treaba asta cu geamurile, spune-mi te rog, a trebuit cumva sa schimbi modulul de comfort? Sau sunt de ajuns macaralele cu calbajele si butoanele aferente...

Link către comentariu

mai eu am pus si alt calc,nici nu am incercat cu cel original pt ca nu avea destui pini si eram sigur ca nu va merge

Link către comentariu

Deci imi trebuie si alt calc de confort..;) Imi poti spune macar cum arata sau daca ai o poza cu el sa ma lamuresc si eu. Sambata fac excursie pana la Constanta sa iau macaraua stanga fata si oglinzile si ma gandeam ca poate gasesc si modulul asta pe masina respectiva

Link către comentariu

Imi trebuie si cesurile de bord am aflat azi !!!!! Cred ca innebunesc :) Mai bine nu ma mai apucam... dar acum e prea tarziu ...

Link către comentariu

Merci Al, exact asta am intrebat si eu, sincer eu nu ma prea pricep la partea asta de instalatie + modificari. Daca a mai facut cineva treaba asta cu geamurile si nu i-au trebuit alte cesuri, sa spuna ca as fi si eu un pic mai destresat :). Am mai auzit alta parere week-end-ul asta de la un tip de la dezmembrari, care zicea cam acelasi lucru, ca nu ar trebui schimbate si ca ar trebui sa schimb electricianul...:P

Nici nu mai stiu, oricum nu am reusit inca sa fac rost de toate piesele (nu a depins de mine), asa ca mai am cel putin o sapt de asteptat :(

Link către comentariu

• 7 months later...

Pana la urma se poate monta computer de bord?

A montat cineva?

Ce materiale trebuie pentru intreaga operatiune.

Mihaintz,asteptam raspunsul tau :rolleyes:

Link către comentariu

Cu geamurile am terminat le-am pus pe toate 4. BC nu am pus (inca) si nici nu stiu daca o sa pun. De putut se poate, dar nu ma pricep sigur la modificat instalatia electrica. Ar trebui maneta de la stergatoare pt BC, senzor temperatura exterioara cu instalatie cu tot pt ca nu cred ca exista trasa deja in variata de echipare classic, plus alte fire trase la ECU, adaptari din VAG etc.

Eu unul nu ma mai pricep la toate astea, iar electricianul mi-a cerut 150euro ca sa le faca el. Daca mai pun si costul pieselor ajung pe undeva aproape de 300de euro. Mai merita?

Acum sper sa-mi montez macar un tempomat ca e mai simplu; voi vedea....pe viitor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!