Jump to content

Se pot pune la Octavia 1 geamuri electrice si computer de bord?

Spankyro
 Share

Postare recomandată

VReau sa montez pe o octavia 1 combi geamuri electrice si computer de bord.se poate??? ma gandeam ca poate gasesc la dezmembrari una busita si sa iau mecanismele geamurile ,fetele de usi... ce ziceti?merita?

Modificat de Diesel
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Geamurile electrice se pot pune mai usor - chiar merita la o masina din clasa din care face parte Octavia, insa despre BC, cred ca operatia implica costuri mari si munca destula. Esti pregatit sa trudesti si sa platesti asa un efort?

Link către comentariu

sunama si-ti zic eu istoria bc-ului ca am vrut sa-mi pun eu :P

Link către comentariu

Deci?... Care e suma pentru BC????

Link către comentariu

Poti sa ne spui si noua! O sa tinem secret! :P

Link către comentariu

cipos daca nu ne vedem deseara k de doar stam aproape ne vedem oricum joi.toata ziua am cautat octavia si gasisem la cineva una rosie berlina din spania 1,8 t full cu niste super jante si trosnita in fata dreapta si una din jante e sparta dar masina merge .nu mai poate fi inmatriculata si cand am sunat eu la el o daduse deja p 2000 d euro.din ce am inteles era bestiala masina.piele xenon.....tot ,pacat de, asa au unii noroc

daca nu o dadea o luam imediat bine k a zis k avea 1 zi

normal trebuia sa fie prost ala sa nu o ia la banii astia.numai pt piese:((((mi-am facut sange rau cu asta

iti dai seama imi luam tot scunele bc ,discuri frana spate......ah mor de oftica

Modificat de Spankyro
Link către comentariu

@Spakyro: te rog a doua oara sa ai mai mare grija cand scrii un mesaj. Cine citeste acolo ii i-a cateva minute sa inteleaga ce vrei.

Link către comentariu

nu e nici un secret :P

sunt costuri f mari pt nimic vroiam sa-i zic costurile si ce implica, eu unul m-am lasat pagubas, dar daca gasesc pe uindeva un bord moca i-mi pun :D

Link către comentariu

VReau sa montez p o octavia 1 combi geamuri elctrice si computer de bord.se poate???

La Octavia1 stiu sigur ca exista un kit de geamuri electrice aftermarket la orice dealer.Doar pentru geamurile din fata.

Intreaba la un dealer si vei afla si pretul.

Link către comentariu

Chiar saptamana trecuta am montat computer de bord pe o octavia I din 2003

Costul nu e asa mare comparat cu un bord nou

Mai multe detalii pe PM

Deci?... Care e suma pentru BC????
Link către comentariu

Mai multe detalii pe PM

Pai de ce nu i-ai scris si acest mesaj tot pe PM daca e secret?

Nu suntem pe forum sa aflam cu totii o informatie valabila...fie ea un pret? :nono:

Link către comentariu

Nu vreau sa fiu rau acum, dar lucas are "antecedente" de a nu face unele informatii publice. Sper ca de data asta sa fie diferit, ar fi o foarte buna contributie.

Modificat de toni
Link către comentariu

lucas te rog sa postezi aici raspunsul

mersi

Modificat de Spankyro
Link către comentariu

@Spankyro, in mod cert vei primi warning sau vei fi exclus daca nu renunti la stilul de redactare unic si inimitabil al generatiei PRO. Este o teroare sa-ti citeasca posturile. Trebuie sa intelegi ca multi colegi de-ai tai nu au rabdarea/timpul sa descifreze ce vrei tu sa zici. Incearca sa-i respecti.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

am primit un raspuns :

Se poate monta BC:

200 euro pe bordul deja existent

250 euro pe alt bord cu mini dot(adica display mic in centrul bordului)

300 euro pe bord cu maxi dot(adica display mare cat tot centrul bordului)

ce parere aveti ?merita?

Link către comentariu

• 1 year later...

Ma gandesc sa-mi pun si eu BC dar n-am reusit sa aflu multe detalii.Toti mi-au spus ca costa mult si e auirea sa bagi atata bani... Spankyro spune-mi si mie 250 euro bord cu mini dot si plus trebuie si maneta aia :) prespun nu sau e cu tot setul adica gen tempomat ?! Adica platesti 600ron si vine cu senzorul ala de ambreiaj + maneta + cabluri ....!

Daca poti sa mai dai detali despre asta ar fi perfect.

* Daca cumpar bord trebuie sa mai schimb altceva in motor sau in alta parte ?

* De unde sint oferte ? ( din Ro sau afara din RO ) ca in cazul daca vreau poti sa gasesti si de golf 4 ?

* Cat costa toata treaba daca poti sa imi zici ( bord + maneta + montaj )

Modificat de _Ikiy_
Link către comentariu

Pot sa iti montez eu computer de bord,am mai facut asta

Daca doresti detalii suplimentare,contacteaza-ma

* Daca cumpar bord trebuie sa mai schimb altceva in motor sau in alta parte ? R:nu

* De unde sint oferte ? ( din Ro sau afara din RO ) ca in cazul daca vreau poti sa gasesti si de golf 4 ? R:din ro

* Cat costa toata treaba daca poti sa imi zici ( bord + maneta + montaj ) R: maxim 450 euro,piese plus montaj,in funtie de bord

Multumit acum?

Link către comentariu

• 3 months later...

Eu mi-am pus de cielo :icon_thumright: de octavia originale erau prea scumpe ;))

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut.

Sunt nou p-aici .. si de aceea imi cer scuze ca vin .. cu o nevoie de ajutor.

De ceva zile am si eu o Octavia 1.9 TDI Sport.

Singura problema este ca e luata de pe stoc... si nu am vreo 2 optiuni de care as avea nevoie ... Geamuri electrice spate. si MaxiDOT

Sa incepem cu prima problema... Geamurile electrice spate.. se pot pune?

Am gasit pe nu mai stiu ce site consola din stanga soferului cu comenzi pentru geamuri ... tot ce mai imi trebuie ...e restul ..

La Skoda cand am intrebat.. mi s-a zis ca ma costa in jur de 700 - 1000 Euro ..

Credeti ca se poate si mai ieftin ? ca de banii aia platesc un pitic sa mi le ridice sau sa mi le coboare cand am nevoie .. :icon_cool:

Multumesc !

Link către comentariu

geamuri electrice se pot pune. consola de pe usa soferului este doar una din etape si cea mai simpla de montat. iti mai trebuie motorasele pentru geamurile spate, kit-urile de macara(stanga/dreapta), fetele de usi spate, si cablaraia trasa. si cand ai toate astea, ori mergi la cineva care iti poate oferi ajutor calificat,ori daca te pricepi cat de cat, faci rost de schema electrica si te apuci singur de treaba. aceasta operatiune a mai facut-o cineva dar pe un golf 4 variant. sfatul meu este sa colinzi un pic parcurile de dezmembrari si poate ai noroc. acum vreo 2 luni codatzel a schimbat o broasca la golf-ul lui, si a gasit una de octavia care s-a potrivit, si mi-a spus ca undeva spre A2 a gasit un parc, unde aveau o octavia lovita in fata si luau dupa ea.

cat despre maxi-dot, eu spun ca investitia este destul de mare. din ce intuiesc eu, trebuie schimbat clusterul si niste fire de tras. eu am vrut sa imi pun la a mea si mi-am facut niste calcule si m-am lasat pagubas.

Link către comentariu

Multumesc de ajutor...

Ideea este simpla .. eu nu prea stiu ce-mi tre-be exact...

Adica.. am inteles.. asa :

* Consola pe stanga... la sofer

* Cabluri

* Motorase la geamuri spate (de unde le iau?)

* Kit de macarale (de unde le iau?)

* Fetele de la usi .. astea ultma data... ca eu nu stau in spate.. dar macar sa stiu ca sunt geamurile electrice.. si .. mai imi trebuie fetele sa le fac functionale si sa dea si bine in acelas timp..

Din cate am citit pe acest forum .. am inteles ca tre-be umblat si in CB... sa dea drumul..la tensiune ... o chestie d-asta..

In momentul in care o sa le am pe toate 4 electrice.. crezi ca.. tinand cheia intoarsa in yala or sa se inchida tote 4 geamurile ?

Link către comentariu

• 1 month later...

argenti...exista pe piata la 3,5 mil set complet,repet,complet (consola sofer cu botoane,cablaj,motoare,surubaraie) ,eu mi-am pus asa ceva si i-am adaugat si modul de ridicare care la armare ridica toate 4 geamurile pe rand. daca nu ai reusit sa gasesti contacteaza-ma pe e-mail cel mai usor ,ca il verific zilnic si pt ca esti din constanta te pot ajuta daca nu te descurci,e f usor,mai greutz e cu trasul cablurilor . in rest,raman aceleasi fete de usi. eventual iti pot arata pe a mea :banghead:

Modificat de Al Bundy
quote inutil
Link către comentariu

Salut, ma intereseaza si pe mine sa-mi montez computer de bord si geamuri electrice fata(octavia mea e Classic si nu are ). De unde pot lua piesele mai ieftin?Preturile acelea de 200 si 300 de euro mai sunt valabile pt. bordul cu tot cu BC si Mini/Maxidot? Bord nou sau SH?

Chiar ma intereseaza subiectul mai ales ca e foarte deranjant sa ma aplec peste scaunul din dreapta ca sa deschid geamul cand vreau sa vorbesc ceva cu vecinul de banda ^_^

Link către comentariu

• 8 months later...

Readuc acest topic la viata deoarece sambata urmeaza sa ma apuc de treaba. Am gasit kitul complet pt 4 geamuri electrice. am sa va tin la curent cu progresele

Link către comentariu

ce marca e kitul.de unde l-ai cumparat...mai multe detalii si poze

Modificat de Spankyro
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!