Jump to content

Audi TT Portocala mecanica


cezzzarica

Postare recomandată

Salutare, sa va prezint noua masinuta.

Un audi tt 2.0 tsi din 2007, cumparat de la un baiat din bucuresti, prea multe nu stia nici el despre ea ca o luase de la altcineva la un schimb de vreo 3 luni.

Stiu doar ca a fost lovita pe partea dreapta si a fost schimbata culoarea din negru in portocaliu-caramiziu.

Cred ca are ceva soft modificat la motor sau la cutie, banuiesc ca si catalizatorul este scos, daca stie cineva mai multe despre masina...

 

As vrea s-o reconditionez total pentru ca varsta isi spune cuvantul, iar revopsirea de care a avut parte nu are o calitate foarte buna.

Pana acum i-am facut revizie totala uleiuri+filtre inclusiv la cutia dsg, discuri si placute noi, jante si anvelope noi (OZ Quaranta Grigio Corsa + anvelope Falken FK453 235/45R18, le aveam de 1 luna pe Scirocco si le-am pus pe TT ca pe scirocco vreau sa pun pe 19). Pozele atasate sunt mai vechi din ziua in care am luat-o cu jantele vechi (ceva chinezisme cred ca nu scrie nimic pe ele, le voi folosi pentru anvelopele de iarna).

 

Planuri de viitor in ordinea in care vreau sa le fac:

- schimbat navigatia (daca imi puteti recomanda ce sa iau, as merge si pe ceva aftermarket dedicat daca as gasi cu android ar fi super, desi nu am gasit pe nici un site)

- schimbat usa complet de pe dreapta (de la dezmembrari)

- revopsit total + schimbat chedere ca sunt coapte

- refacut tot interiorul custom

eventual daca imi puteti recomanda pe cineva mecanic/service care stie exact ce face, pentru modificarea motorului 2.0 TSI, as vrea evacuare, admisie si poate mergem mai departe pe la 280-300 cp.

- upgrade frane de S3 sau R32 

 

Astept si de la voi sfaturi ca aveti mai multa experienta in modificarea acestor masinute/motoare.

Multumesc.

post-29203-0-70240100-1445809401_thumb.j

post-29203-0-64498300-1445809406_thumb.j

post-29203-0-13028400-1445809411_thumb.j

Link către comentariu

Felicitările de rigoare pentru achiziție si cat mai multi km împreună :) Așteptăm si poze din interior (dar si exterior, mai noi, ai zis ca astea sunt mau vechi ce ai pus ). Eu unul i-as da un negru, poate unul mat, depinde de preferințele fiecăruia. Navigatia, chiar nu ai gasit nimic pe vreun site? Unul care e cat de cat cunoscut si are clienti, ar trebui sa aibă ceea ce vrei tu. Era un atelier prin București care se ocupa mai mult de motoare de GTI, deci cred ca al tau nu ar fi o problemă. Sa vad daca mai dau de nume si iti zic. In rest, asteptam impresiile despre ea si poze, multe poze si lista cu modificărilecare le faci .. A da, si modificările care le faci, fa-le cu bun gust, au fost cazuri in care a cam iesit dezastru :D

Link către comentariu

Pai am cumparat-o pe la inceputul lui august, am facut vreo 4000 de km cu ea de atunci, trage super bine fata de scirocco (2.0 TDI 170cp DSG6 stock) consumul este mai mare ce-i drept, mers pe autostrada 130-160 km/h trafic liber, ia cam 8,5-9% in oras in functie de trafic si mers intre 12% si 18%.

Navigatii am gasit doar dedicate pt audi tt dar fara android, doar cu windows CE (chinezesti cred ca sunt, mai era ceva dynawin parca sau ceva de genul).

 

Culoarea cred ca va ramane aceeasi ca o prinde foarte bine, jantele raman cum sunt (revin cu poze) nu-i voi schimba barile sau sa-i pun praguri, ramane cum este doar ca vreau o vopsea ca lumea, schimbate chederele si evacuare dubla pentru exterior. 

Pentru exterior si interior am gasit service-urile desi mai sunt deschis si la alte variante.

Mai am nevoie de recomandari pentru evacuare si motor.

Link către comentariu

Într-adevăr, culoarea o prinde. Dar si ce zice colegul e interesant. Consumul este unul bun, având un vedere motorul in raport cu traficul. Eu nu prea as pune baza multa in orice produs aftermatket luat de pe nu stiu unde, cauta ceva cat de cat cunoscut (daca gasesti). Poate dă colegul de acel atelier de care zicea si te rezolva cu partea de motor si evacuare. Cat mai multi km, si exact ca si colegul de mai sus, poze. 'Take care' unde faci modificările, sa iasă ceva cu gust :D

Modificat de MikiGV
Link către comentariu

Salut,

Sa o conduci cu placere! Se inmultesc TT-urile pe forum :)

 

Ca recomadari poti merge pe original la navigatie RNS-E Plus, Evacuare Milltek, Admisie EvoMS si Soft Revo, Sistemul de franare de pe TTRS (nu cred ca intra pe jante de 18 ), sau S3.

 

PS:motorul este 2.0TFSI

 

Poti pune si poze cu interiorul masinii :)

Link către comentariu

Sa o stăpânești sănătos si mulți kilometri fără probleme! Am observat mașina prin trafic, dar n-as știi sa spun exact unde. Arată foarte bine!

Legat de frâne, kitul fata de TT-RS intra si sub 18", dar doar dacă jantele au ET <35, peste 8J si concavitate mai mare. Cel de S3/Cupra/R20-36 intra fără probleme si sub 17".

Pe partea de evacuare, părerea mea personală e ca găsești niște băieți pricepuți care sa-ți facă o evacuare exact pe gustul tău, la preț mai mic decât una dedicat de la Milltek.

+1 pentru RNS-E! Nu ai toate brizbrizurile de la Android, dar ce e OEM, e OEM!

Link către comentariu

Multumesc pentru urari. Dar mai mult o conduce sotia decat mine :)))) De fapt a fost cumparata pentru ea, dar o mai conduc si eu din cand in cand. 

 

Aveti idee unde pot gasi o navigatie RNS-E ? Eventual pe cineva de pe forum care vinde ca am tot cautat dar nu gasesc nimic compatibil pt. TT

Cum spuneti si voi ce-i original e original, m-am confruntat de mai multe ori cu aceastsa problema.

Link către comentariu
  • 7 months later...

Nu am mai scris de mult pe aici, intre timp a primit alt set de roti tot pe 18 (jante OZ + anvelope Falken)

1.Navigatie RNS-E

2. Schimbat pielea la volan, cusatura portocalie si schimbate padelele cu unele aluminiu look (multumim lui Florin de la SoftTuning) + comenzi pe volan.

3. Evacuarea...la toba originala a masinii in partea dreapta avea un stut acoperit, am taiat acolo si am atasat tips pe dreapta si schimbat si cel din stanga sa fie la fel dar evacueaza mai putin pe partea dreapta. A fost schimbat si spoilerul de la evacuare, a fost pus cel de pe TTS.

4. La partea de evacuare ma gandesc sa o modific toata, unde imi recomandati sa fac modificarea? As schimba tot traseul cu unul de inox si toba finala, as dori un zgomot mai infundat dar care sa nu deranjeze precum motoretele :))Dupa evacuare as vrea sa ii fac si un soft.

 

O sa urmeze ceva FRUMOOOOS in curand :D va tin la curent.

 

File 04-06-16 19 47 40.jpeg

File 04-06-16 19 48 32.jpeg

File 04-06-16 19 49 06.jpeg

File 04-06-16 19 53 17.jpeg

Modificat de cezzzarica
Link către comentariu

Frumoasa rau masinuta ... culoarea ... jantele ... !!! :)

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme !

Pictures don't do her justice !!!!! "Live" e ... tare rau !

P.s Mult noroc cu anvelopele !

Link către comentariu
lambda_dryver

Cum ti-am spus si la Florin, masina este senzație! Sa o stăpâniți sănătoși! Sunt curios care din "surprize" este pe vine :D

Link către comentariu

Prima surpriza va fi vizuala :) sa vedem cand o sa fie gata. Inca nu ne-am apucat de treaba, apoi cred ca vom pune o admisie EvoMS + evacuare completa + soft. Deja am cumparat usa de pe dreapta care avea probleme, fiind lovita de unul din fostii proprietari.

Link către comentariu

Frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos!

De curiozitate, ce frane ai? Sau sunt capace peste etriere? :)

Link către comentariu

Sunt capace, asa am luat-o, din pacate am apucat la revizie sa schimbam discurile si placutele pana sa ne dam seama ca puteam face un upgrade la franele de S3 sau ceva mai mare. O sa dispara capacele alea ca nu-mi plac.

Am masurat-o pe dyno de curiozitate azi la Exelixis, atasez aici ce a iesit.

Screen Shot 2016-06-07 at 17.04.49.png

Link către comentariu

250 lei, eu am facut ca vroiam sa vad daca motorul este in mintile lui sa stiu daca merita sa mai bagam banii in masina, desi am bagat destui pana acum de cand am luat-o. 

Distributie, revizie, discuri+placute, schimb ulei cutie + mechatronic nou si multe altele, nu le mai tin minte.

Asta este masina sotiei, am vrut sa iau si eu un S5 din 2012 cu 4 usi, dar pana la urma am ajuns la un A6 biTDI 313cp.

Link către comentariu

E bine ca la exelixis pe dyno, masinile au cai mai multi decat din fabrica :))

Link către comentariu

E foarte generos pana scazi pierderea din transmisie, apoi toate numerele sunt ok. De ex 220cp - ~11% = 197cp.

Eu cred ca ei ofera valori calculate la motor si nu la roata si de aici apar multe discutii. Dar asta e doar parerea mea.

Link către comentariu

Masinile, din fabrica, au puterea raportata la volant. Daca are 200 de cai de fabrica, la roata ma scazi aprx. 15% pentru tractiune fata si ~20% pentru tractiune integrala. Fie are soft (TT-ul), fie dyno-ul nu e calibrat (as crede asta pentru ca am mai vazut un Leon 1.8 TSI stock la care ne-a dat 178 de cai putere cand el are 160 stock).

Link către comentariu

Eu am vrut sa fac un dyno sa vad starea generala a masinii ca sa stiu daca merita banii care urmeaza sa-i bagam in ea :)) , eu ma asteptam sa scoata un 150 cp la cat de jerpelita este dupa cativa ani pe la proprietarii din Ro. Eu nu prea am fost de acord sa iau masina din Ro, dar sotiei i s-a pus pata pe asta. Scirocco il luasem la 150.000 km din Germania si era impecabil, nu vedeai o zgarietura la interior sau vreo cuta pe scaune. 

Avem planuri mari pentru cazanelul asta, o sa incepem cu exteriorul, apoi urmeaza interiorul, apoi...cred ca doar o evacuare completa milltek, o admisie EvoMS si un soft, si e de ajuns pentru ca e masina de zi cu zi cu care merge sotia...si suntem pe ganduri cu un AirRide.

 

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

O prima etapa finalizata...

A primit si un set de difuzoare noi de la Audison pentru usile fata + tweetere, cele originale erau obosite rau...insonorizare nu ii facem pentru ca nu ne omoram cu muzica in masina, se aude destul de decent cu RNS-E si difuzoarele de la Audison.

 

13494952_1421720727844826_7369443748794833033_n.jpg

13502134_1421720764511489_228866440513152954_n.jpg

13509040_1421720751178157_2346004956639859643_n.jpg

13512203_834140013352731_9052526794103931518_n.jpg

13521963_1421720731178159_3754177167709514552_n.jpg

13532953_1422770201073212_8723116234891816262_n.jpg

13517859_1613108872334731_1869650520_o.jpg

Modificat de cezzzarica
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!