Jump to content

Passat B5.5 1.9TDi AVF

lukcomputers

Postare recomandată

Salutare

Astazi fac un an de cand sunt posesorul unui Passat 1.9TDI AVF varinat de culoare neagra. Masina e din 08.2002 la cumparare avea 209.000 km acum are 240.000 . Ca dotari are 4 geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite, climatronic, scaune incalzite, pilot automat , alarma de fabrica,geamuri ionizate, Xenon de fabrica , cutie de viteze in 6 trepte, esp srs 8 airbag-uri, sistem audio Bose 

In acest an ce a trecut am skimbat :

- garnitura de chiulasa(dadea apa din vas la 150-160km/h)
- pompa de vacum (limf mode dar era de la intercooler - mecanici de iasi )
- intercooler
- pivoti + capete de bara Lemfeorder
- placude de frana ATE fata/spate
- vreo 3 skimburi de ulei(Liqui Moly Diesel High Tech, 5W40) + filtrele aferente
- becuride xenon de pe faza scurta au devenit din 4300k in 6000k philips
- leduri pe pozitii
- jante aliaj OZ pe 16 cu anvelope de vara Hankook 205/55/r16
- am foliat geamurile spate cat e maxim permis(urmeaza cele de pe fata dar nu stiu daca e leagal?)

Urmatoare investitii:

- jante de aliaj pe 15 (caut sa cumpar) cu anvelope de iarna
- am 2 switch-uri portiere fata care nu functioneaza - trebuie sa vad cu rezolv
- imi da afara ulei pe la EGR(nu stiu daca e normal) - daca imi poate da cineva un sfat
- un spalator la un far e rupt in interior
si ce o mai fi ...sa o facem asa cum trebuie...

Link către comentariu

Felicitări pentru masinuta! Sa te poarte sănătos si cat mai multi km :) Asteptam si poze si câteva păreri despre ea :D Uleiul dat afara pe la EGR nu prea e normal, mergi la un service si vezi ce iti spun si mecanicii, care ar fi problema (ca idee, daca pe undeva pe la motor curge/dă/se prelinge ulei, înseamnă ca acolo e o bubă.) P.S. e legal sa ai folie pe geamurile din față, dar sa aibă transparența de minimum 70%. Ai voie si pentru parbriz, dat cu transparența de 75%

Modificat de TedJr
Link către comentariu

o poza de acum un an

poza1.jpg

si o poza mai recenta

poza_2.jpg

cum da soarele o sa fac poze actuale..la iasi e cam urata vremea

Link către comentariu

Arata chiar bine :D ceva poze la interior? Si care e părerea ta generala depsre ea? Adica sa ne spui cate ceva despre ea, ne mai informăm si noi, daca ai avut probleme cu ea, rezolvari, etc :) Așteptăm

Link către comentariu

Am o parere f buna de masina,desi am avut ceva problema cu ea, cum am scris si mai sus..am skimbat garnitura de chiulasa, intercooler, pompa de tandem...si consumabine....acum as vrea sa verific tot injectoare , turbina si ce se mai poate ca sa o pun la punct

cel mai urgent de rezolvat:

1.caut sa cumpar jante aliaj pe 15 pt anvelopele de iarna(anvelope deja am comandat Continental ContiWinterContact TS830 195/65 R15 )

2. imi da ulei afara pe la EGR, dar am  inteles ca e normal...in rest ea merge binisor pt o masina de 12 ani

3. amortizoare  trebuie sa ii cumapar ca vreau sa ii fac RAr-ul sa o trec pe romania ca acum e bulgaroaica

poze nu prea am o sa ii mai fac cand prin o zi mai insorita

Modificat de lukcomputers
Link către comentariu

Sa te poarte sănătos :D La faza cu EGR si ca da ulei pe afara, da, e "boala" lor sa dea, dar ai grija sa nu dea prea mult si prea rau ca o sa intri la ceva cheltuieli.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!