Jump to content

Volkswagen Bora Pacific

Onu Adrian

Postare recomandată

Salut tuturor imi prezint si eu masina aici

De data asta am trecut si eu pe Diesel mai Exact pe Vw Bora 1.9 model Pacific 131cp 6+1

Prima masina a fost pe benzina  Opel Bertone 1.8 125cp si pot spune ca am facut o alegere buna sa trec pe diesel

Masina are urme de folosire minore specific varstei 2001 luna a 6 a

Ca si dotari are:

Interior Gti

Incazire scaune

Geamuri electrice fata spate

Esp,Abs

Spalatoare la faruri

Volan in 3 spite

Climatoronic

Comp bord

Cheie briceag

Ceasurile cu inele cromate

Interior+exterior cu elemente cromate

Jante Aliaj R16 care le-am schimbat cu jante de aliaj RH 17

Am cateva defecte cum ar fii:

Incalzirea din scaun de la sofer nu merge ,cel din dreapta functioneaza perfect

Compresoru de clima nu mai cupleaza inainte imi facea zgomot foarte urat cred ca ee ambreaju din el gata

Inchiderea centralizata cand o inchid din butonu din interior din masina usa la sofer face figuri adica nu o inchide ..uneori o inchide.. Din cheie se inchid toate ,

Schimbari Consumabile

Kit complet de distributie

Toate filtrele schimbate

Placute pe spate noi

Telescoape noi pe spate +bucsele din capu lor

Cam atat am momentan de spus despre masina mea :D

post-159573-0-28284800-1445525671_thumb.

post-159573-0-26901400-1445525870_thumb.

post-159573-0-44183800-1445525944_thumb.

post-159573-0-09440200-1445527639_thumb.

Modificat de Onu Adrian
Link către comentariu

Salut. Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos. Legat de compresor, verifica freonul si uleiul frigorific, pt ca am mai intalnit cazuri in care din lipsa uleiului, compresorul scotea sunete ciudate. Legat de interior, e foarte ingrijit, dar sa stii ca nu e interior de GTI, e un simplu interior de Pacific.

Link către comentariu

Multumesc.Feonu l-am incarcat instalatia nu scapa nimic.Dar am mers o perioada doar cu vapori de feon nu am stiut ca nu mai are si atunci a inceput sa scoata sunete urate.Cand l-am incarcat a bagat un fel de ulei de ungere dar degeaba a mai mers 2 saptamani si a cedat de tot.Ca si interior arata destul de bine pot zice,mai are unele urme de uzura ca nah din 2001 ii ceva :D

post-159573-0-50029700-1445592094_thumb.

post-159573-0-39711700-1445592110_thumb.

post-159573-0-57613400-1445592157_thumb.

Modificat de Onu Adrian
Link către comentariu

Scrie Pacific pe praguri? Sau pe eticheta din portbagaj?

Ca trimurile nu arata a ce trebuie - posibil sa fi fost zgariate rau si razuite de fostul proprietar pana la aluminiu R32look... Suportul de pahare (sau masca din locul lui, nu-mi dau seama) arata iarasi din alta poveste

E de lucru la interior sa arate cum trebuie...

Link către comentariu

Scrie pe praguri Pacific.Suportu de pahar +magazie cd le-am pus eu.Aveam doar un pionner cand am cumparato si am vrut sa fie tot original.

Link către comentariu

Nici volanul nu e de pacific, cel de pe modelul respectiv e cu piele perforata daca nu ma insel.

Masina arata oricum destul de bine. Ai renuntat la jantele oem sau ai doua perechi ?

Link către comentariu

E cam batrana :D Cati km are ? In rest sa stii daca ruleaza bine , daca a fost intretinuta bine ... Dar oricum va cere ... Ca si masina este foarte buna si rezistenta . Ai mei au tot o bora din 2004 cumparata , noua si inca merge , dar dupa 4 ani dupa ce a fost cumparata , in mers normal , nefortata , a inceput sa ceara ... Tabla e foarte rezistenta , zic asta pentru ca eu am avut un accident minor cu un suv , eu ocoleam o groapa si un suv , toyota parca , m-a depasit si am intrat in el , un pic . La mine la masina s-a intoit un pic aripa de pe stanga , pe cand la el , toata partea dreapta era zgariata , oglinda s-a rupt si a zburat si pragul de pastic , pe care urci in masina ... Am ramas masca ! Aa si oglinda la mine s-a inchis , nu s-a rupt ! Am luat eu amenda pentru ca trebuia sa semnalizez groapa :)) Si culmea e ca nici nu am depasit axul drumului ... In fine ! E o masina buna . Sa ai grija de ea ! 

Legat de Freon , da cald daca nu mai are in instalatie ! Asa am patit eu ... 

Modificat de Nenciu Victor
Link către comentariu

Si uite asa a inceput carcoteala...ca nu are aia...ca de ce asa...etc :))

Unii i-ar numi cunoscatori...altii invidiosi :))

Bucura-te de ea...cum ti se pare motorul?cu consumul cum stai?

Link către comentariu

Aici ai dreptate este cam veche 2001 luna a 6 a are ceva ani.Dar a fost intretinuta am luato de la un singur proprietar din Germania in care am cartea service a masini si a fost tot in reprezentate cu ea .Ca si interior arata foarte bine nu se vad urme de uzura decat normale...Pe partea cu tabla a fost un pic batuta de grindina se vede pe plafon cateva infundari si pe capota.Pe partea mecanica eu am schimbat tot ce tine de distributie curele role ulei filtre placute frana pe spate ,Motorul merge perfect nu scoate fum este inca in mintiile lui am luato la 235000km acum am 244483km si nu am inca probleme de natura mecanica ,inafara de Compresoru de clima Care nu mai cupleaza .Freonu l-am incarcat nu scapa are presiune pe instalatie dar cum a mers pe sec fara freon s-a stricat cred compresoru ambreaju acela electromagnetic..SI cu jantele eu am vrut cu buza chiar daca arata mai bine cu cele Oem fiecare dupa gust.Imediat o sa fac transferu trec pe table pentru iarna .Pun o poza cu jantele ce le aveam e opel sa-ti faci o idee de ce am vrut si la Vw

Ca si consum pot spune ca la drum lung jos palaria

In oras scot un consum de 9.9/50 cam asa dar schimb in jur de 2500rot/mn si maxim a 3 a nu prea am unde mai mult

Inafara am facut un drum de Polonia am scos consum adica asa imi arata pe bord 5.5 mers normal autoband 130km/h

Ca si motor cuplu nu am nimic de reprosat trage in orice treapta de viteza turbina cupleaza la 1800rot/min

A 6 a pot spune ca o folosesc destul de rar doar cand ies pe autostrada sau cand ee mai libera nationala

Alte probleme nu stiu la ce ar trebui sa ma astept de la motorizarea asta 1.9 131 CP ASZ

Am vag v 12.12 si mi-am schimbat doar limba in engleza si activat blocarea usilor dupa 15 km.h  si as vrea sa mai activez functia Range dar inca nu stiu exact cum se face

G62 l-am schimbat nu am nici o eroare pe motor.

post-159573-0-87054300-1445724209_thumb.

post-159573-0-69826800-1445724239_thumb.

Modificat de Onu Adrian
Link către comentariu
  • 3 months later...

Revin cu ceva schimbari.Jantele pe R17 le-am vandut si am trecut inapoi pe R16
Am polisat buza si urmeaza cauciucuri noi .5x100 9J 205 55 16 Poze cu ele pe masina doar prin Aprilie :)

(Si este modelul special nu pacific am gresit eu )

post-159573-0-55292600-1454154803_thumb.

post-159573-0-57543200-1454154858_thumb.

post-159573-0-80036100-1454154880_thumb.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!