Jump to content

nu intra turbo de fiecare data cand accelerez -passat cc

songokubest
 Share

Postare recomandată

salutare! nu am gasit pe niciun topic problema asta asa ca am decis sa deschid unul nou.. inca din treapta 1 de obicei nu imi intra turbo daca accelerez masina incet....insa daca merg sport si o accelerez rapid intra fara probleme ...la celelalte trepte aceiasi problema ...din a 2 a si 3 daca o accelerez imediat cum schimb treapta  deja nu imi intra turbo si pe la 2500 turatii deja se simte o senzatie ca si cum "s-ar inneca motorul" si si nu se mai accelereaza trepidant masina in acelasi timp . insa daca las pedala de acceleratie si o apas din nou isi revine imediat si intra imediat turbo ...de la ce ar putea fi ..e destul de deranjant sa merg tot timpul sport cu ea ca sa mi mearga turbo..ar putea fi de vina egr -ul? sau debitmetrul? a mai patit cineva asa ceva? am pus-o si pe tester si nu apare nicio eroare ..multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incearca sa postezi aici. Cel mai bine faci un log in mers, si un bs11 .Gasesti unde ti.am dat eu link.ul cum se face log la (inceputul paginii)siil postezi acolo.

http://vwforum.ro/topic/41003-log-uri-interpretarea-lor-probleme-turbina-debitmetru-egr/?p=2642890

Modificat de eu_markhu
Link către comentariu

este foarte posibil sa se strice actuatorul turbinei, boala comuna la motoare 2.0Tdi CR

cateva verificari o sa clarifice aceasta problema

Link către comentariu

o sa fac si log-ul poate mi da ceva pe el....si mi s -a mai spus de actuatorul turbinei ...cum pot sa l verific Florin ???

Link către comentariu

test cu VCDS-ul pe el.... sau scoti furtunasul, bagi altul si faci vacuum - vezi daca-l tine. Daca nu, alt actuator...

Link către comentariu

• 4 months later...

am rezolvat -o pana la urma ms frumos pt ajutor ...tinea vacuumul nu era echilibrata dinamica turbinei

Link către comentariu

Pai, a fost umblat la ea, reconditionat, etc...? De a necesitat echilibrare

Link către comentariu

da baietii de la service mi au spus ca a fost reconditionata de altcineva si nu au stiut sa i faca dinamica geometriei cum trebuie

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!