Jump to content

Golf 5 GTI calculatoare usi

roca.rolla
 Share

Postare recomandată

Nu au joc pe verticala. Daca am timp in weekend o sa dau una jos sa vedem ce si cum. Nu e o placere sa faci asta :)) multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este posibil si sa fi fost date peste cap si sa fie sarit din pozitia motorasului pe suport. Te sfatuiesc sa le desfaci din arc si sa vezi ce este acolo. Trebuie sa scoti siguranta de la arc si iese usor...de pus e mai complicat da iti explic cum sa faci.... joc pe verticala au?

Lasa-mi te rog pe privat un nr de tel, cand le dau jos sa te sun sa vorbim. Multumesc
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am legat firele de la motoras la o baterie de 9V, cum mi-a sugerat Catalin. Nu mai are nici un joc. Multumesc tuturor!

Modificat de roca.rolla
Link către comentariu

• 1 month later...

Este posibil si sa fi fost date peste cap si sa fie sarit din pozitia motorasului pe suport. Te sfatuiesc sa le desfaci din arc si sa vezi ce este acolo. Trebuie sa scoti siguranta de la arc si iese usor...de pus e mai complicat da iti explic cum sa faci.... joc pe verticala au?

Deci! :)) genial: am comandat motorase si calc din Germania de pe ebay. Azi au ajuns. Cel de pe partea dreapta cu AL in coada si cel de pe stanga(sofer) cu N. Am montat prima oara pe dreapta. Nu imi accepta codarea de folding mirrors(my 08+), insa..daca dau pe dezaburire, o pliaza fain frumos inauntru si cand ies din modul dezaburire, o da inapoi.buuun. la sofer: in ansamblul care a venit lipsea o mica parte, si anume rotita de intra in macaraua geamului. Asa ca am luat doar calculatorul si l-am pus la ansamblul meu de pe masina. Totul merge(geam, puddle lights, reglaje), mai putin dezaburirea(nu mergea nici inainte, deci ju e de la calculator) si oglinda asta nu se pliaza pe dezaburire! Deci doar cea de la pasager. Amandoua au aceeasi codare.

Intrebare: ce sa fac sa mearga cum trebuie si are vreo legatura ca am lasat motorasul vechi in ansamblu si am schimbat doar calculatorul, de-asta sa nu plieze oglinda?(motorasele nu se pot schimba intre ele, al meu are teava mai groasa)

34de7fd962647fadac8a058b935e23c2.jpg

Link către comentariu

calculator sofer si cel de la pasager - nu au aceeasi codare. Verifica si fa codarea, cf pop-up-ului afisat de VCDS.

nu are treaba ca ai pus motorasul de geam de la tine.

vezi ce erori ai stocate pe cele doua module.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Asta din cauza ca sunt coduri diferite calculatoarele?

Ca la mine au aceeasi codare ambele...si merg.

Modificat de spido
Link către comentariu

da, sa vedem ce are la pop-up la ambele usi.....

Link către comentariu

calculator sofer si cel de la pasager - nu au aceeasi codare. Verifica si fa codarea, cf pop-up-ului afisat de VCDS.

nu are treaba ca ai pus motorasul de geam de la tine.

vezi ce erori ai stocate pe cele doua module.

Nu am erori stocate pe module. Codarea conform pop-up-ului imi da aceeasi valoare. Din moment ce nu ma lasa sa bag si codul pt pliere oglinzi, dar se pliaza pe dezaburire oglinda dreapta, ma gandeam ca pinii de la calc nu corrspund cu firele din oglinzi

Aveam poze cu pop-up pe tel, dar le-am sters. Fac maine altele si pun. Multumesc!

Link către comentariu

Ce cod are calc de pe dreapta? Pe stinga posibil rezistenta oglinzii intrerupta.

Link către comentariu

Ce cod are calc de pe dreapta? Pe stinga posibil rezistenta oglinzii intrerupta.

Amandoua au aceeasi codare. Am facut poze cu tel, dar nu ma lasa sa le adaug, ca sunt la rez prea mare. 000..0054 e codarea. O sa adaug cand ajung acasa, cumva
Link către comentariu

Nu software coding ci cod part number 1k0....

959 702 AL
Link către comentariu

Hmmm..fa o poza totusi la popup...codarea ar trebui sa fie 000..0180 parca..Si AL a fost pus pe Passat...trebuie vazut pe scheme daca n-au inversat ceva(folding cu dezaburire) pe acolo..

Link către comentariu

eu am buton cu folding la oglinzi si la fel, dezabureste pe folding in loc pe pozitia dezaburire, l-am schimbat pe cel fara crom cu unul cromat care avea si functia de folding

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!