Jump to content

Golf 5 GTI calculatoare usi

roca.rolla
 Share

Postare recomandată

Salut!

Am cautat sa-mi rezolv problema din alte topic-uri sau de oriunde altundeva de pe net, dar nu am gasit nici o solutie. Problema e urmatoarea: am un golf 5 gti 2007, care din fabrica nu avea folding mirrors. Am facut rost de folding mirrors, dar calculatoarele mele de usi nu accepta codarea pt functia de retractare, in rest merge tot, chiar si puddle lights. Asa ca am luat calculatoarele cu tot cu motorase de la masina cealalta. Cand le pun pe a mea, la amandoua(pas si sofer) imi da eroare "01811 supply voltage for door controller..lower limit excedeed". Cand le pun pe ale mele inapoi, totul e ok. Bateria e in regula, e noua. Nici o siguranta nu e arsa. Sa inteleg ca s-a schimbat ordinea firelor din mufa si nu mai primeste curent suficient? De accesat pot sa il accesez cu vcds si sa-l codez. Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut!

Am cautat sa-mi rezolv problema din alte topic-uri sau de oriunde altundeva de pe net, dar nu am gasit nici o solutie. Problema e urmatoarea: am un golf 5 gti 2007, care din fabrica nu avea folding mirrors. Am facut rost de folding mirrors, dar calculatoarele mele de usi nu accepta codarea pt functia de retractare, in rest merge tot, chiar si puddle lights. Asa ca am luat calculatoarele cu tot cu motorase de la masina cealalta. Cand le pun pe a mea, la amandoua(pas si sofer) imi da eroare "01811 supply voltage for door controller..lower limit excedeed". Cand le pun pe ale mele inapoi, totul e ok. Bateria e in regula, e noua. Nici o siguranta nu e arsa. Sa inteleg ca s-a schimbat ordinea firelor din mufa si nu mai primeste curent suficient? De accesat pot sa il accesez cu vcds si sa-l codez. Multumesc!

poate sa fie calculatoare de usi generatie diferita... si fin aceasta cauza ai problemele astea cu ele.

posteaza codurile calculatoarelor tale, precum si la cele cumparate.

Link către comentariu

1k0959701M al meu(vag part number din vcds). E MIN3. Celalalt(de pe masina ce avea oglinzi rabatabile) are pe motorasul metalic sub codul de bare 1k0959701L, deasupra codului de bare scrie 1k4837401P .si pe calculator 1k0959793H. Cele de pe masina cu oglinzi rabatabile sunt fabricate in 11.2005. Masina mea e din 2007 aprilie

Link către comentariu

DA, sunt generatii diferite, sunt modificati cativa pini in mufa. Nu stiu daca merg puse asa cum vrei tu, calc mai vechi pe masina mai noua.

Link către comentariu

1k0959701M al meu(vag part number din vcds). E MIN3. Celalalt(de pe masina ce avea oglinzi rabatabile) are pe motorasul metalic sub codul de bare 1k0959701L, deasupra codului de bare scrie 1k4837401P .si pe calculator 1k0959793H. Cele de pe masina cu oglinzi rabatabile sunt fabricate in 11.2005. Masina mea e din 2007 aprilie

problema poate sa apara pe partea de comunicatie cu modulul confort, etc - nu am incercat niciodata sa pun motorase mai vechi pe masina mai noua - invers, da.

o sa ma uit pe diagrame sa vad ce ai de facut, dar nu garantez ca acesta o sa fie solutia - testezi si vedem ce se poate rezolva

Link către comentariu

Ok, multumesc. Eventual sa-mi zici si ce cod mi-ar trebui ca sa mearga, sa cumpar altele pe viitor. Cele de pe masina dezmembrata trebuie sa le trimit inapoi cat mai repede, daca nu le folosesc

Link către comentariu

problema poate sa apara pe partea de comunicatie cu modulul confort, etc - nu am incercat niciodata sa pun motorase mai vechi pe masina mai noua - invers, da.

o sa ma uit pe diagrame sa vad ce ai de facut, dar nu garantez ca acesta o sa fie solutia - testezi si vedem ce se poate rezolva

Florin, ai descoperit ce e de facut? Sau macar ce calc imi trebuie? Max 3?
Link către comentariu

Florin, ai descoperit ce e de facut? Sau macar ce calc imi trebuie? Max 3?

cel mai usor / corect, asa este.

da-mi o adresa de mail sa iti trimit diagrama la cele vechi - e prea mare documentul sa il pun aici - daca vrei sa compari cu ce ai tu.

Link către comentariu

roca.rolla@yahoo.com

Adica diagrama la alea de pe masina dezmembrata? Pai eu nu stiu la ale mele ce am ca diagrama :))

Link către comentariu

no... pe masina tu vezi ce ai, ce fir, ce culoare, ce pin.

nu stii ce trebuie si unde trebuie sa vina in calc de gen anterioara... nu ?... cele cumparate de tine.

Link către comentariu

Nu, nu stiu

DA, iti trebuie MAX gen 3.

M-am hotarat, pana la urma o sa imi iau MAX gen 3 sh, sa nu ma mai complic cu fire pt ca nu sunt din buc si pe aici nu gasesti pe cineva care stie ce face. DAR mai e o problema..am montat oglinzile si au un joc fata-spate, care le deregleaza pozitia si se misca cand trec peste denivelari. Intrebarea este: e posibil sa existe jocul pana cupleaza motorasul ala si dupa aceea sa dispara? Ma indoiesc ca proprietarul de pe masina anterioara mergea cu ele asa. Jocul nu este la sticla oglinzii, ci toata oglinda, ca si cum ai rabata-o. Cand era desfacuta, nu am vazut sa se poata desface sau strange cumva. Vreo idee? Multumesc

Daca nu se poate rezolva treaba cu jocul, o sa le pun pe cele vechi inapoi si asta e..

Link către comentariu

Nu, jocul nu se datoreaza alimentarii sau nealimentarii motorasului de rabatare, jocul este mecanic. Singura varianta care ma gandesc ca ai putea sa o iei in calcul este sa verifici felul in care preseaza arcul pe suportul oglinzii. Eu personal mi-am pus oglinzi si nu am patit asa ceva, nealimentat fiind motorasul. Deci verifica arcul, la felul cum preseaza.

Link către comentariu

O sa dau jos plasticul sa ma uit, desi inainte sa le montez, nu parea ca as putea sa strang vreun surub sau sa inlocuiesc vreo piesa pentru a rezolva problema. Firele de la dezaburire(albastru si rosu) are vreo importanta care unde il pui? Pt ca dezaburirea nu mai merge la astea. Poate le-am pus invers? Sau poate sunt prea oxidate contactele

Link către comentariu

O sa dau jos plasticul sa ma uit, desi inainte sa le montez, nu parea ca as putea sa strang vreun surub sau sa inlocuiesc vreo piesa pentru a rezolva problema. Firele de la dezaburire(albastru si rosu) are vreo importanta care unde il pui? Pt ca dezaburirea nu mai merge la astea. Poate le-am pus invers? Sau poate sunt prea oxidate contactele

din pacate nu ai ce piulite sa strangi..... ansamblul nu are reglaje.

Link către comentariu

nu... da-i jos carcasa si vezi in mare ce se intampla, cu ansamblul. E posibil sa fie fortat si ceva rupt in el.

motorasul este in interior, in zona unde se pliaza oglinda.

Link către comentariu

Pune totusi ceva poze sau eventual un filmulet cu felul in care se misca...eu am desfacut oglinzile bucatele mici si le~am montat la loc si merg ok. Astept sa vad...

Pune totusi ceva poze sau eventual un filmulet cu felul in care se misca...eu am desfacut oglinzile bucatele mici si le~am montat la loc si merg ok. Astept sa vad...

Link către comentariu

Sper sa mearga link-ul

https://youtu.be/KBYEC3TjeRY

Asa e la amandoua, si la stanga si la dreapta. Jocul exista si fara plasticul carcasa montat, deci nu e de la plastic

Link către comentariu

Este posibil si sa fi fost date peste cap si sa fie sarit din pozitia motorasului pe suport. Te sfatuiesc sa le desfaci din arc si sa vezi ce este acolo. Trebuie sa scoti siguranta de la arc si iese usor...de pus e mai complicat da iti explic cum sa faci.... joc pe verticala au?

Modificat de Dan Catalin
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!