Jump to content

Noul meu cc rline


VW CC

Postare recomandată

mi-au venit jantele, sunt pe masina...nu reusesc sa incarc pozele, nu ma lasa...deja devine enervanta situatia asta

Link către comentariu

da resize la 1024x768 si o sa mearga...

Hai cu pozele :)

Link către comentariu

Multumesc 75NOR, o sa fac altele, pe telefon nu am decat 2 optiuni : 1080x120 (cu care nu ma lasa sa le incarc) si 720x240 care sper sa mearga.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

image.png

image.png

image.jpeg

image.jpeg

Modificat de cc2015
Link către comentariu

La fix o prind jantele, arata foarte bad-ass asa :) Big Like :)

Daca tot ai mers pe drumul asta, sa iti sugerez ceva: cauta arcurile din pachetul OEM cu Supensie Sport (-1.5cm) si monteaza-le. Roata va imbraca mult mai bine pasajul aripii si ii va schimba - in bine - aspectul. E tot ce ar mai trebui facut :)

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

Multumesc ! ? O sa vad ce pot face cu suspensia in viitor

Link către comentariu
  • 5 months later...

absolut bestiale jantele axe ex14 ,regret enorm ca nu mi le am comandat si eu pe tiguan acum cateva luni 

s -o stapanesti sanatos in continuare ,mmm cred ca mi iau si eu 

Link către comentariu

Multumesc ! Chiar arata bestial, acum tb sa le pun pe cele originale cu cauciucuri de iarna. Cat costa in Romania jantele astea ?

Link către comentariu

n am cautat pe RO ,tot asa gasisem un site englezesc cu livrare la pret decent pe Ro ,imi facusem si cont .pe la noi nu cred ca importa nimeni axe .

Link către comentariu

Aici m-au costat 1170£ cu cauciucuri cu tot, au venit gata echilibrate, cu un set de prezoane si cele 4 inele de adaptare, livrarea inclusa. Au venit in 17 ore de cand am pus comanda online. Am vazuf zilele trecute ca livreaza si in europa. Nu stiu daca pot sa pun aici numele site-lui, daca vrei iti trimit pm. 

Link către comentariu

ok ,multumesc ,pretul mi se pare ok cu tot cu anvelope .eu aveam atunci 4 continental uri pe 19 noi noute si am zis sa mi iau axe ex14 ,m am bucurat ca le am vandut [anvelopele] si nu am mai luat nici jantele [parca 630 lire erau set19].am regretat dupa aia si acum:) cand am vazut frumusetea asta :)

Link către comentariu
  • 2 months later...

Buna seara ! Ieri s-a ivit o oportunitate si mi-am schimbat masina. Este tot un cc rline, tot negru dar din 2016. In plus are doar Discover Navigation System de 6.5", motorizare de 184 cp ( motor neafectat de scandalul noxelor) si ...cam atat. In minus : nu mai am pachetul de lumini ambientale si plierea oglinzilor din buton. O sa pun niste poze dupa ce-mi pun jantele mele pe ea, oricum la exterior nu va fi nici o diferenta vizibila in afara numerelor de inmatriculate, tipsurile de inox de la esapament si garda la sol mai mica cu 15mm (insesizabil, zic eu). Stie cineva ceva despre navigatia asta ? 

image.jpeg

image.png

Link către comentariu

Ba da, este tot R-line dar fara cele doua optiuni amintite mai sus. Nu inteleg cum le configureaza astia.

Link către comentariu

Alex, nu mai bine faci tu topic nou? 

Imi zici cand e gata sa il inchid p-asta. 

Felicitari pentru achizitie!

Link către comentariu

cristi511 am deschis un alt topic. Scuze ca am postat tot aici, crezand ca este indeajuns sa modific doar masina din semnatura. Acum poti sa inchizi topicul acesta. Multumesc !

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!